Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 9

QUOTE(zinanti @ 2009 01 27, 09:43)
eh nieko,gerai kaip yra,o tai dar pakliusiu pas dar blogesni doh.gif  turesiu dar daugiau bedos,paprasciausiai nenaudoju tu programu kur priraso

ne del programu tas meistras yra ne koks. nu bet nesvarbu.

svarbu klientas patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 27, 00:22)
Aš asmeniškai ir už 30 Lt(šiais krizių laikais) padarau ir niekas dar nesiskundė, o kaip ten pas jumi w Wilnie, tai nežinau, gal ir po 100 žvėrys lupa ?

bigsmile.gif 30lt bigsmile.gif
gal kraustykitės i vilniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 27, 14:28)
bigsmile.gif  30lt bigsmile.gif
gal kraustykitės i vilniu biggrin.gif

Jaučiu reiks ir man stavkę pasikelt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 27, 13:30)
Jaučiu reiks ir man stavkę pasikelt  biggrin.gif .

tai aišku bigsmile.gif unsure.gif lotuliukas.gif juk apiplešimas vidury baltos dienos imt 30lt biggrin.gif
o čia prie temos,
mums sutvarke vakar PC /beje labai retai kada atvaziuoja i namus,dauguma veža pas meistrus i namus tongue.gif /tai va yra programa STRONG dc++ ir antivirusinė kazkokia symantec antivirus g.gif mes tokios niekad neturėjome ar ji normali?

Papildyta:
tiesa po tvarkymo mums liko tik MOZILA/As ja visada naudoju/,IE nebera.ar galiu atsisiut vietoj IE OPERA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 27, 14:48)
... tai va yra programa STRONG dc++ ir antivirusinė kazkokia symantec antivirus g.gif mes tokios niekad neturėjome ar ji normali?

Geriau jau avirą instaliuokis.

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 01 27, 14:48)
... tiesa po tvarkymo mums liko tik MOZILA/As ja visada naudoju/,IE nebera.ar galiu atsisiut vietoj IE OPERA 4u.gif

Žinoma, kad gali.
Atsakyti
Man įdomu, kad ten per „meistrai“? smile.gif turbūt vyresnių klasių moksleiviai arba pirmų kursų studentai, mėgėjai parizikuoti... Taigi instaliuodami vogtus dalykus jie gali taip įkliūti (pvz. BSA atstovas anonimiškai pasikvies kompą sutvarkyt), kad per 10 metų neišsimokės.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 01 27, 14:53)
Man įdomu, kad ten per „meistrai“? smile.gif turbūt vyresnių klasių moksleiviai arba pirmų kursų studentai, mėgėjai parizikuoti... Taigi instaliuodami vogtus dalykus jie gali taip įkliūti (pvz. BSA atstovas anonimiškai pasikvies kompą sutvarkyt), kad per 10 metų neišsimokės.

tai vat ,kad pirmai pas mus buvo atejes i namus ,nes kitam name salimais gyvena moksleivis blink.gif tipo viska moku viska zinau,o gavosi taip,kad sumokejom jam 100lt ir su kompjuteriu teko nervus gadinti visa savaite.tai garsas dingo /truko kazkokiu ten programu/tada vaizdo nerode ir pan.kaltino musu kompa,o visa to pabaigoj pats grazino pinigus.nuvaziavom i parduotuve kur pirkom PC ir ten meistras savo namuose sutvarke mums uz 50lt.o reikejo tik perinstaliuot
Atsakyti
Gavus laišką,kuriame nurodyta tinklapio nuoroda,ji neatsidaro.Reikia ją nukopinti it po to tik atidaryti .Ką daryti,kad iš kart paspaudus atsidarytų? ...Mano paštras outlook express.
Atsakyti
Sveikutės,nezinau kas atsitiko mano spausdintuvui g.gif .Jei noriu ką nors atspausdinti tai pradeta spausdinti ne tai ką aš noriu, o vaikų kiompiuterinių žaidimž paveikslėlius. g.gif Ką daryti??? g.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2009 01 27, 16:39)
Sveikutės,nezinau kas atsitiko mano spausdintuvui g.gif .Jei noriu ką nors atspausdinti tai pradeta spausdinti ne tai ką aš noriu, o vaikų kiompiuterinių žaidimž paveikslėlius. g.gif Ką  daryti??? g.gif  blush2.gif  ax.gif

Matyt palikta nebaigtų spaudinių, o įjungus pradeda daryti nebaigtus darbus. Reikia atšaukti visas užduotis.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 27, 16:52)
Matyt palikta nebaigtų spaudinių, o įjungus pradeda daryti nebaigtus darbus. Reikia atšaukti visas užduotis.

O kaip jas išjungti? g.gif blush2.gif ax.gif help.gif .
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2009 01 27, 17:14)
O kaip jas išjungti? g.gif  blush2.gif  ax.gif  help.gif .

Prie laikrodžio turėtų būti printerio ženkliukas, per jį ir pasižiūrėk, yra kokių spaudinių ar ne.
Atsakyti