Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę (varinę)

Tai kaip suprantu spirale deda tik po tyrimo ir menesiniu metu.O kodel kitu metu negali det? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ufa11 @ 2009 03 04, 23:16)
Tai kaip suprantu spirale deda tik po tyrimo  ir menesiniu metu.O kodel kitu metu negali det?  blush2.gif  biggrin.gif

TAIP.DEDA TIK MENESINIU METU TODEL KAD KAKLELIS BUNA ATSIVERES. SUPRANTU KAD NEMALONU LIPT ANT KEDES KRAUJOJANCIAI,BET TAIP REIKIA.
Atsakyti
QUOTE(Dzakonda @ 2009 03 04, 13:50)
Na tikrai manau brangoka g.gif
As dejau 4-ta menesiniu diena.Pirma karta irgi dejau per menesines,bet tikrai neskaudejo.Nesijaudink,gal tau ir neskaudes,nusiteik optimistiskai mirksiukas.gif Mes juk stiprios,viska galim iskenteti tongue.gif
Asmeniskai man,tai gera thumbup.gif ir jokiu papildomu apsisaugojimo priemoniu nereikejo schmoll.gif Pirma karta kai isidejau,3 metus nesiojau ir viskas buvo gerai,isemiau tik todel kad norejom antro leliuko wub.gif Tikiosi kad ir si karta bus viskas geriai.
Aisku buna atveju kad ir su spirale pastoja moterys,bet taip buna ir su KT. ax.gif

aciu tau uz palaikyma smile.gif jau buciau isidejus vasario 27d,nuejau pasiruosus,save nusiteikus ir paaiskejo kad ginekologe serga.bet tai koks nervas paeme.dabar dar menesi laukt reikia ir nervuotis.aisku baisiausia kad nepastociau antra kart.tada butu jau nebe juokai.turiu dar toki asmenini tau klausimeli:ar tavo partneris tau baigia viduj ar istraukia?nes jei pirmas variantas tai gerai ta spirale,o jei antras tai nesamone,nes mes dabar butent taip ir darom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikaciuke: 05 kovo 2009 - 10:08
QUOTE(zuikaciuke @ 2009 03 05, 11:05)
ar tavo partneris tau baigia viduj ar istraukia?nes jei pirmas variantas tai gerai ta spirale,o jei antras tai nesamone,nes mes dabar butent taip ir darom

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na tai kaip tau atrodo kam ta spirale dedama???tai zinoma ,kad viska viduj baigia....o jei ne....tai kam tada jos reikia???
Atsakyti
QUOTE(zuikaciuke @ 2009 03 05, 10:05)
aciu tau uz palaikyma  smile.gif
asmenini tau klausimeli:ar tavo partneris tau baigia viduj ar istraukia?nes jei pirmas variantas tai gerai ta spirale,o jei antras tai nesamone,nes mes dabar butent taip ir darom

Nera uz ka 4u.gif
Tai spirale dedama kad nepastoti,tai tikrai baigia viduj,nes jei istrauki,tai tada spirale nereikalinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 03 05, 12:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
na tai kaip tau atrodo kam ta spirale dedama???tai zinoma ,kad viska viduj baigia....o jei ne....tai kam tada jos reikia???

jeigu ka kitos deda spirale bet vyras istraukia.jeigu ka tai pries istraukima visada kazkiek iseina spermos.ne as nustaciau sita fakta,o gydytojei.beto kai bijo moteris pastoti tai ir klausia.juk kam tada yra skirti forumai?jei as noriu ziniu tai klausiu zmoniu kurie apie tai zino
Papildyta:
QUOTE(Dzakonda @ 2009 03 05, 12:48)
Nera uz ka 4u.gif
Tai spirale dedama kad nepastoti,tai tikrai baigia viduj,nes jei istrauki,tai tada spirale nereikalinga smile.gif

aciukasd tau labai smile.gif labai dekinga esi kad man suteikiai man tiek daug naudingos informacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikaciuke @ 2009 03 05, 14:18)
aciukasd tau labai  smile.gif  labai dekinga esi kad man suteikiai man tiek daug naudingos informacijos  smile.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif Kiek zinosiu,tiek padesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAZULKOS @ 2009 03 05, 07:46)
TAIP.DEDA TIK MENESINIU METU TODEL KAD KAKLELIS BUNA ATSIVERES. SUPRANTU KAD NEMALONU LIPT ANT KEDES KRAUJOJANCIAI,BET TAIP REIKIA.

deda ir iskart po menesiniu, nereiks kraujuojanciai lipt ant kedes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Opusas @ 2009 03 06, 13:44)
deda ir iskart po menesiniu, nereiks kraujuojanciai lipt ant kedes  4u.gif

Man paskutinę mmm dieną dėjo ax.gif
Atsakyti
Na man spirale idejo po antro gimdymo po 2 menesiu. Dar nebuvo jokiu menesiniu ir po idejimo kelias dienas patepliojo ir paskaudejo kaip per menesines ir viskas. O menesinem susirgau tik po 6 men nuo gimdymo nes maitinau. Menesines daug gausesnes ir ilgesnes ir tarpas tarp ju pirmus menesius buvo didesnis nei iprastai tai buvau ir issigandus prisidariau testu nestumo bet viskas gerai. Tai jau su spirale 9 men ir viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
jau senokia buvau cia uzsukus, aktuali temuke ziuriu,ar cia krizes paveiktos taip saugojates wub.gif wub.gif
as jau antras men. su spirale viskas thumbup.gif thumbup.gif laukiu antru mmm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2009 03 08, 19:52)
jau senokia buvau cia uzsukus, aktuali temuke ziuriu,ar cia krizes paveiktos taip saugojates wub.gif  wub.gif
as jau antras men. su spirale viskas thumbup.gif  thumbup.gif  laukiu antru mmm unsure.gif

As ir laukiu antru mm unsure.gif 7d kaip ir turejo buti, pasidariau testa nieko, nors ir santykiu nebuvo po pirmu mmm. Nei skausmu nieko unsure.gif
Atsakyti