Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę (varinę)

sveikos smile.gif ir as prie jusu jau greit junksiuosi,vakar buvau apziurai,tai to citologinio tyrimo man nedarys,sako jums nereikia per jauna esat biggrin.gif tepineli paeme,sako jai viskas ok,tada dedam spirale.jis nuo 25m. nemokamas kaip supratau? g.gif o kamnors yra is cia nedare to citologinio tyrimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxre: 11 kovo 2009 - 09:07
QUOTE(renatuxre @ 2009 03 11, 09:06)
o kamnors yra is cia nedare to citologinio tyrimo?

Man nedarė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxre @ 2009 03 11, 09:06)
sveikos  smile.gif  ir as prie jusu jau greit junksiuosi,vakar buvau apziurai,tai to citologinio tyrimo man nedarys,sako jums nereikia per jauna esat  biggrin.gif  tepineli paeme,sako jai viskas ok,tada dedam spirale.jis nuo 25m. nemokamas kaip supratau? g.gif o kamnors yra is cia nedare to citologinio tyrimo?

Sakyciau labai kvailas gydytojos poziuris, nes dabar ligos vis jauneja ir jei 30-mecius istinka infarktai, tai reiktu padaryti atatinkamas isvadas doh.gif As tikrai paprasyciau, kad gydytoja padarytu toki svarbu tyrima g.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxre @ 2009 03 11, 10:06)
sveikos   smile.gif  ir as prie jusu jau greit junksiuosi,vakar buvau apziurai,tai to citologinio tyrimo man nedarys,sako jums nereikia per jauna esat  biggrin.gif  tepineli paeme,sako jai viskas ok,tada dedam spirale.jis nuo 25m. nemokamas kaip supratau? g.gif o kamnors yra is cia nedare to citologinio tyrimo?

Man taip par nedare nors kai nuejau detis spirale buvo katik sueje 25, sako ateik po kokio pusmecio. Tai va dabar laukiu rezultatu... unsure.gif
O NovaT jau metai kaip isidejus, mm gausesnes ir ilgesnes, na zinoma dar tie tepliojimai.Bet tikrai nesigailiu, bent jau ramu kiekviena menesi. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura-p: 11 kovo 2009 - 21:19
Noreciau ikist ir as savo trigrasi, kaip tikras vyras tarp tikru moteru smile.gif per Jusu, mielosios, svente, mano mylima zmona pagimde mylima sunu. kad ir kaip bebutu saunu, taciau zmona pastojo naudodama Nova T. Taigi dabar mano bachuriukas yra vienas is tukstancio tu atveju, kai pasiseka (arba nepasiseka, kaip kam smile.gif ) As pats, labai domedamasis apie kontracepcija, maniau, kad spirale yra priimtiniausia, taciau ji turejo pora minusu ir viena pliusa - nors as pats esu statistinio lietuvio ugio ir svorio vyras, o zmona gal but siek tiek smulkesne uz statistine lietuvos moteri, bet spirale man daznai jausdavosi santykiu metu, kas nebuvo itin malonu. kitas minusas - spirale neapsaugojo nuo pastojimo. pliusas - nors ir neapsaugojo, bet visgi labai saunu kad turiu dar viena vaika! wink.gif
Atsakyti
sveikinimai susilaukus dar vieno vaikelio 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxre: 13 kovo 2009 - 09:03
QUOTE(laikrastis @ 2009 03 13, 01:33)
Noreciau ikist ir as savo trigrasi, kaip tikras vyras tarp tikru moteru smile.gif per Jusu, mielosios, svente,  mano mylima zmona pagimde mylima sunu. kad ir kaip bebutu saunu, taciau zmona pastojo naudodama Nova T. Taigi dabar mano bachuriukas yra vienas is tukstancio tu atveju, kai pasiseka (arba nepasiseka, kaip kam smile.gif ) As pats, labai domedamasis apie kontracepcija, maniau, kad spirale yra priimtiniausia, taciau ji turejo pora minusu ir viena pliusa - nors as pats esu  statistinio lietuvio ugio ir svorio vyras, o zmona gal but siek tiek smulkesne uz statistine lietuvos moteri, bet spirale man daznai jausdavosi santykiu metu, kas nebuvo itin malonu. kitas minusas - spirale neapsaugojo nuo pastojimo. pliusas - nors ir neapsaugojo, bet visgi labai saunu kad turiu dar viena vaika! wink.gif

sveikinimai jums 4u.gif 4u.gif na bet manau su spirale retesni pastojimo atvejai,nei su kt.,na o mano mb sako kad jam viskas thumbup.gif thumbup.gif nejaucia g.gif g.gif
Atsakyti
na šiaip jau jei kalbėt statistiškai tai vienintelė apsauga kuri duoda 100 procentų garantija, kad nepastos yra susilaikymas biggrin.gif o visi kiti turi procentą rizikos... ir pasirinkimai du... arba renkies 100 procentinę apsaugą... arba....
o šiaip tai sveikinu susilaukus vaikelio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurdesita: 13 kovo 2009 - 21:46
smile.gif dekui uz sveikinimus smile.gif dziaugsmai dziaugsmais, bet jaucia kiek dar rupesciu bus doh.gif jau 5 dienos kaip bachuriuks su mumi, bet del vardo dar nesutariam su zmona smile.gif einu vystyklu plaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laikrastis @ 2009 03 13, 21:55)
smile.gif dekui uz sveikinimus smile.gif dziaugsmai dziaugsmais, bet jaucia kiek dar rupesciu bus  doh.gif jau 5 dienos kaip bachuriuks su mumi, bet del vardo dar nesutariam su zmona smile.gif einu vystyklu plaut  doh.gif

ooo su vystyklais auginat... šaunuoliai... bet kaip suprantu skalbiankės neturit unsure.gif nors aš pati plaunu juos su rankom... patogiau man taip... nei kalną susikaupt ir tada laukt kol išskalbs... apdžiaustyt visus radiatorius doh.gif
nebandėt surašyt patinkančius vardus ir traukt burtus... tiksliau duot dukrai ištraukt... mes, kad nereiktų kvailiot vaikui gimus... abu variantus buvom išrinkę prieš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdesita @ 2009 03 13, 23:01)
ooo su vystyklais auginat... šaunuoliai... bet kaip suprantu skalbiankės neturit unsure.gif nors aš pati plaunu juos su rankom... patogiau man taip... nei kalną susikaupt  ir tada laukt kol išskalbs... apdžiaustyt visus radiatorius doh.gif 
nebandėt surašyt patinkančius vardus ir traukt burtus... tiksliau duot dukrai ištraukt... mes, kad nereiktų kvailiot vaikui gimus... abu variantus buvom išrinkę prieš biggrin.gif

na ne vystyklai, palutes ir kt. dalykai smile.gif jau tuoj ismoksiu rubu pavadinimus, zmona sako atvesk body, bande paiskint kas tai per rubas, sakau - neaiskink, zinau. pasirodo atveziau kazkoki triko - kombinenzona... blush2.gif
tai kad tu patinkanciu vardu ne marios. is zmonos puses tik vienas ir vienintelis variantas, o as siuliau kelis, bet vis neiveikiu zmonos schmoll.gif
Atsakyti
Gal grizkim prie temos g.gif

Beje norejau paklausti pas statistiska vyruka ar zmona reguliariai ejo tikrintis ar gerai spirale laikosi, nes jos jautimas santykiu metu nera gerai schmoll.gif Galejo buti taip, kad jinai pasislinko ir nebeatliko visu savo funkciju smile.gif
Atsakyti