Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę (varinę)

QUOTE(inetata @ 2009 04 24, 17:43)
na jau ir dabar man atrodo nenormalu g.gif  sakau gal netikna  man ji g.gif  bet juk is kart visos negandos butu prasideje. Mano pazistamai taip buvo is kart po ideijmo, bet plaukte plauke, tai turejo issiimt schmoll.gif  jau uzsiregistravau vizitui, uoj nemegstu tu proceduru ginekologijos kabinete... doh.gif

brangute,niekas ju nemegsta schmoll.gif as pati jau rasiau siame forume kodel issiemu spirale ri einu privaciai pas nuostabuji Juršėna.tikiu,kad jis man svelniai isims ta zaraza biggrin.gif
Atsakyti
o jezau mano, jau dabar pradedu bijoti. doh.gif cia gyditojos apleidimas, per trumpus siulus paliko ir viskas, o dar tokius pinigus sumokejau savo ginekologei. doh.gif be reikalo... is viso jei nereikejo moket, bet ji pati sake jog brangus idejimas... o pasiskaiciau ir kitu paklausinejau tai uz dyka deda... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 04 24, 16:43)
O vat ir ne taip.  schmoll.gif
Teks bonitutei abraziją daryti. Man taip pat. Niekas tų siūlų neberas, reiks atsigulti keliom valandom į ligoninę, padarys abraziją(duos trumpą  narkozę, pradarys kaklelį, ištrauks spiralę, ir po poros valandų paleis namo. Girdėjau, kad panašiai tiek išvalymas trunka.

kas ne taip? smile.gif Norit pasakyt, kad gyvus, be nuskausminimo, mesineja? g.gif
net jei bus taip kaip sakot, t.y., darys abrazija, tai juo labiau nera ko bijot skausmo, nes viskas bus atlikta su narkoze (kita vertus, tai ir sioks toks minusas). Turejau dvi abrazijas (abi dare po gimdymu), su pilna narkoze - nei ju metu, nei atsigavusi po narkozes visiskai nieko nejutau schmoll.gif Ir isvis nelabai suprantu moterys, ko jus taip visko gasdinates, nors dar net nezinot tiksliai, ka ir kaip jum darys rolleyes.gif Auksciau nosis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 24 balandžio 2009 - 20:35
QUOTE(inetata @ 2009 04 24, 16:43)
na jau ir dabar man atrodo nenormalu g.gif  sakau gal netikna  man ji g.gif  bet juk is kart visos negandos butu prasideje. Mano pazistamai taip buvo is kart po ideijmo, bet plaukte plauke, tai turejo issiimt schmoll.gif  jau uzsiregistravau vizitui, uoj nemegstu tu proceduru ginekologijos kabinete... doh.gif

Tai nereiskia kad spirale imti turi lauk. Puse metu yra prisitaikymo laikotarpis. Teplioja daug ka po idejimo. Gydytoja israso vaistus, jei nepraeina ir teplioja dar koki menesi, pora tai vadinasi organizmas nepriima spirales.
Atsakyti
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 04 24, 17:43)
O vat ir ne taip.  schmoll.gif
Teks bonitutei abraziją daryti. Man taip pat. Niekas tų siūlų neberas, reiks atsigulti keliom valandom į ligoninę, padarys abraziją(duos trumpą  narkozę, pradarys kaklelį, ištrauks spiralę, ir po poros valandų paleis namo. Girdėjau, kad panašiai tiek išvalymas trunka.
Aš jau buvau žiemą atsigulus ligoninėn, bet man nedarė,vos ne nuo stalo paleido,  nes nebuvau savo raujo krešumo išsityrus. Paleido atgal ir liepė susitvarkyti pas hematologus(na, čia jau mano asmeninės bėdos). Tai dabar žadu birželio mėn. vėl gultis ir tą spiralę išsiimti, nes jau 6-ti metai ji pas mane doh.gif

cry.gif cry.gif ir man gydytoja sake, kad reiks gultis i ligonine, o as ju bijau kaip velnias kryziaus mega_shok.gif o spirale turiu jau keturi metai, taigi tas laikas nenumaldomai arteja doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Idejau spirale pries 2 menesius.Sulaukiau pirmu men,o vat antru jau savaite negaliu sulaukti verysad.gif siandien dariau 2 NT,tik nezinau kaip vertinti unsure.gif is pradziu buvo viena juostele,as apsidziaugiau,palikau ji vonioj.Po valandos uzejau,norejau ismesti,bet pastebejau antra labai neryskia juostele unsure.gif Paskui padariau antra ir su juo ta pati situacija unsure.gif gal kam taip yra buve?Nezinau ka galvoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Madrita @ 2009 04 27, 19:05)
Sveikos 4u.gif
Idejau spirale pries 2 menesius.Sulaukiau pirmu men,o vat antru jau savaite negaliu sulaukti verysad.gif siandien dariau 2 NT,tik nezinau kaip vertinti unsure.gif is pradziu buvo viena juostele,as apsidziaugiau,palikau ji vonioj.Po valandos uzejau,norejau ismesti,bet pastebejau antra labai neryskia juostele unsure.gif Paskui padariau antra ir su juo ta pati situacija unsure.gif gal kam taip yra buve?Nezinau ka galvoti doh.gif

rezultatas turi pasirodyti po 4-5 min.o ne po valandos,gali nekreipti i tai demesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxre @ 2009 04 27, 18:14)
rezultatas turi pasirodyti po 4-5 min.o ne po valandos,gali nekreipti i tai demesi  mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrute83: 28 balandžio 2009 - 09:20
laba. skaitinejau sia tema , nes ruosiausiu issimti spirale Mirena.kuria turiu 1,5 metu. Taigi pries puse valandos man ja iseme, nieko nejauciau, jokiu spec irengimu, operaciju nereikejo. Pasidziaugiau gydytojai,kad tik op ir viskas. tai ji sake,kad cia nieko sudetingo. Nebent jau kakzokia patologija.t.y. ji iaugus labai stipriai ar dar kazkas,tada reikia sudetingenses proceduros. bet cia NE VISOMS.
Atsakyti
QUOTE(laiminguole @ 2009 04 28, 13:28)
laba. skaitinejau sia tema , nes ruosiausiu issimti spirale Mirena.kuria turiu 1,5 metu. Taigi pries puse valandos man ja iseme, nieko nejauciau, jokiu spec  irengimu, operaciju nereikejo.  Pasidziaugiau gydytojai,kad  tik op ir viskas. tai ji sake,kad cia nieko sudetingo. Nebent jau kakzokia patologija.t.y. ji iaugus labai stipriai ar dar kazkas,tada reikia sudetingenses proceduros.  bet cia NE VISOMS.

o jus jutot siuliukus visus pusantru metu? g.gif pas manes tai siuliukai gimdoje itraukti. doh.gif
Atsakyti
Bonitute 4u.gif Siuliuku nejutau,jie buvo gimdoj. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madrita @ 2009 04 27, 20:05)
Sveikos 4u.gif

As jau 5 metai su spirale, jauciuos puikiai, pirmu men sulaukiau po 4 menesiu, tai per juos irgi visko prisigalvodavau, bet po apsilankymo pas gin ji pasake, kad normalu.Dabar jau net demesio nebekreipiu - jei ir veluoja 2-3 savaites, be to jos man negausios ir neskausmingos.Tikiuosi ir tau viskas bus OK, nesigasdink, nors pati zinau, kad baimes akys dideles smile.gif
Atsakyti