QUOTE(Voriux @ 2009 05 14, 12:56)
Sveikos,
man taip buvo.Ir to priezastis-dukryte jau sulaukusi puses metuku.Tik kad as be spyrales tuomet buvau,tai nebuvo labai jau netiketa.
Prisijungdama prie Nova T nesiotoju,turejau pasiskaityt bent paskutinius postus,tai vat ir pasidalinau patirtim.Sian des gydytoja man sita geri/o gal blogi,nes kol maitinu leliuka nelabai yra alternatyvu kitokiu,na nebent gumines,bet js kazkaip nekaip.Vaikuciu ir jau uztektinai turiu.Labai tikiuosi,kad man tiks,o patikimas tai toks reliatyvus dalykas-is keliu blogybiu issirenki maziausia.KT geriau vos ne 10 metu,ale maitinant negalima,be to paskutiniu metu viska pamirstu,tai galiu ir KT isgert pamirst.
veiksmingiausias NT rezultastas 5min nuo padarymo,veliau nesamone,menesines po idejimo gali pranykti,padideti ju kiekis ar sumazeti tai normalu,as jau antra kart deduosi(pimaja issiemiau,nes norejom antro leliaus

)ir dabar va ana pries kelias dienas isidejau antra tokia pat varine NOVA-T,esu labai patenkinta,man nesukelia jokio diskomforto,tik kelios dienos po idejimo normalu kad pasikeicia savijauta,svaigulys,galvos skausmas ir pan(taip gimda reaguoja i svetimkuni)
ir naujausiais tyrimais galimybe su ja pastoti 1,26 is 100%