Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę (varinę)

tuoj ir as prisijungsiu prie jusu 4u.gif jau kita savaite turesiu spirale thumbup.gif jai tyrimai geri bus
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2009 05 01, 12:05)
ne visiskai teisi esat wink.gif jau rasiau, kad turejau paprasta varine spirale, atejus jos isiimti gyd. siulu nerado, neuzciuope, todel liepe sulaukt menesiniu ir vel ateiti (gyd. zodziais tariant, kad "praeiciau pro kakleli"). Jokios abrazijos neprireike, procedura buvo visiskai neskausminga  smile.gif

Tai gal galite pasidalinti savo gydytojos kontaktais blush2.gif gal ir man nieko nereiks daryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2009 05 14, 09:23)
Tai gal galite pasidalinti savo gydytojos kontaktais blush2.gif gal ir man nieko nereiks daryti rolleyes.gif

parasiau az smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Madrita @ 2009 04 27, 19:05)
Sveikos 4u.gif
Idejau spirale pries 2 menesius.Sulaukiau pirmu men,o vat antru jau savaite negaliu sulaukti verysad.gif siandien dariau 2 NT,tik nezinau kaip vertinti unsure.gif is pradziu buvo viena juostele,as apsidziaugiau,palikau ji vonioj.Po valandos uzejau,norejau ismesti,bet pastebejau antra labai neryskia juostele unsure.gif Paskui padariau antra ir su juo ta pati situacija unsure.gif gal kam taip yra buve?Nezinau ka galvoti doh.gif

man taip buvo.Ir to priezastis-dukryte jau sulaukusi puses metuku.Tik kad as be spyrales tuomet buvau,tai nebuvo labai jau netiketa.
Prisijungdama prie Nova T nesiotoju,turejau pasiskaityt bent paskutinius postus,tai vat ir pasidalinau patirtim.Sian des gydytoja man sita geri/o gal blogi,nes kol maitinu leliuka nelabai yra alternatyvu kitokiu,na nebent gumines,bet js kazkaip nekaip.Vaikuciu ir jau uztektinai turiu.Labai tikiuosi,kad man tiks,o patikimas tai toks reliatyvus dalykas-is keliu blogybiu issirenki maziausia.KT geriau vos ne 10 metu,ale maitinant negalima,be to paskutiniu metu viska pamirstu,tai galiu ir KT isgert pamirst.
Atsakyti
QUOTE(Voriux @ 2009 05 14, 12:56)
Sveikos,

man taip buvo.Ir to priezastis-dukryte jau sulaukusi puses metuku.Tik kad as be spyrales tuomet buvau,tai nebuvo labai jau netiketa.
Prisijungdama prie Nova T nesiotoju,turejau pasiskaityt bent paskutinius postus,tai vat ir pasidalinau patirtim.Sian des gydytoja man sita geri/o gal blogi,nes kol maitinu leliuka nelabai yra alternatyvu kitokiu,na nebent gumines,bet js kazkaip nekaip.Vaikuciu ir jau uztektinai turiu.Labai tikiuosi,kad man tiks,o patikimas tai toks reliatyvus dalykas-is keliu blogybiu issirenki maziausia.KT geriau vos ne 10 metu,ale maitinant negalima,be to paskutiniu metu viska pamirstu,tai galiu ir KT isgert pamirst.

veiksmingiausias NT rezultastas 5min nuo padarymo,veliau nesamone,menesines po idejimo gali pranykti,padideti ju kiekis ar sumazeti tai normalu,as jau antra kart deduosi(pimaja issiemiau,nes norejom antro leliaus wub.gif )ir dabar va ana pries kelias dienas isidejau antra tokia pat varine NOVA-T,esu labai patenkinta,man nesukelia jokio diskomforto,tik kelios dienos po idejimo normalu kad pasikeicia savijauta,svaigulys,galvos skausmas ir pan(taip gimda reaguoja i svetimkuni)
ir naujausiais tyrimais galimybe su ja pastoti 1,26 is 100% thumbup.gif
Atsakyti
as jau 7 men su spirale draugauju... visai gerai man ji. mmm pirmas dwi dienas-plaukiu, bet poto normaliai. swori pg sureguliawau siek tiek. kolkas man gerai. anksciau tepliojo, dabar nebe thumbup.gif
Atsakyti
o aš pastojau su nova t spirale. Sėkmingai ji pas mane tupėjo beveik 1.5 metų, ir galvojau, kad dar kelis metus tikrai nepastosiu. Nuėjau pas ginekologę, apžiūrėjo ir pasakė, kad spirale pasislinkus, ir yra 7 savaičių nėštumas. Deja nėštumas buvo nesivystantis. Dabar jau nebežinau, kaip saugotis. Kt gert negaliu. Teks jaučiu vėl det spiralę.
Atsakyti
Gal kas zinot,kokiose vaistinese galima pigiausiai isigyti varine spirale g.gif Vienoje vaistineje klausiau-130lt,o kitoj net 150.Gal yra kur pigiau blush2.gif Vaistu paieskoje nieko neduoda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2009 05 15, 12:29)
Gal kas zinot,kokiose vaistinese galima pigiausiai isigyti varine spirale g.gif Vienoje vaistineje klausiau-130lt,o kitoj net 150.Gal yra kur pigiau blush2.gif Vaistu paieskoje nieko neduoda schmoll.gif

as gintarinei virs 150 sumokejau doh.gif verysad.gif
Atsakyti
camelijos vaistinej su nuolaida 134lt.mokejau ax.gif
Papildyta:
o nuo nova T auga svoris? g.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxre @ 2009 05 15, 20:05)
camelijos vaistinej su nuolaida 134lt.mokejau  ax.gif
Papildyta:
o nuo nova T auga svoris?  g.gif

schmoll.gif schmoll.gif nemanau
Papildyta:

pigiau nei uz 130lt. tikrai nerasi,na bent jau as abejoju kad rasi g.gif g.gif
Atsakyti

Pirkau Norfos vaistinėj per laimingas valandas, pigaisiai tad buwo, sumokėjau 117 lt, bet čia prieš puse metų...
Papildyta:
QUOTE(renatuxre @ 2009 05 15, 20:05)
o nuo nova T auga svoris?  g.gif

na man bent jau krenta thumbup.gif aišku, čia dar daug valios pastangų reik, sawaime nieks nevyksta 4u.gif
Atsakyti