Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę (varinę)

QUOTE(Perse @ 2009 01 30, 14:51)
Sveikos.
Vakar neparasiau nes netas labai strigo, nejo prisijungti.
Jau ir as su spirale  thumbup.gif  Idejimas tai labai nemalonus buvo, skaudejo, net jautesi kai kazkur pilvo apacioj atsireme. Sake sunku buvo nes bijojo gine kad kur nepradurti, nes as po dvieju cezariu  doh.gif  gimda visa randuota.
Tai zodziu nezinau ar cia gerai ar ne, bet jokiu skausmu nebuvo poto, nei kraujavau, ne lasas neiskrito  bigsmile.gif  Sake po 2 sav. ateiti.

siap tai as ir po cp,o tai tu ejai kai tau mmm g.gif jei nebuvo mmm tai manau todel ir skaudejo,nes kai buna mmm tada gimda buna atsidarius ir neskauda,ir ginei lengviau ideti buna spirale,na bent jau man taip gine sake wub.gif
Atsakyti
Jo todel ir sako kad per menesin. reikia apirale deti.todel kad gimda atidaryta ir ja laisvai ideda, o neisivaizduoju kaip ideda be mm. Man gyne sake detis per menesines, taip ir padariau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes :4

nusipirkau Nova T,norejau Norfos vaistinej su nuolaida,bet ten tik pagal uzsakyma,o laukt ner kada,tai perejau nemazai vaistiniu ir radau uz 139 Lt Farma vaistinej,o kitose brangiau,Eurovaistinej brangiausia 150

o pries pora metu kai galvojau detis(tada tyrimai buvo negeri tai negalejau) tai berods 80 Lt kainavo,jetus kainos padvigubejo doh.gif

man irgi gydytoja liepe per mmm ateit,geriausia 3 diena,tai laukiu kita sav ir begsiu smile.gif
Atsakyti
As jau pora dienu su Nova T. Ketvirta menesiniu diena dejausi. Neskaudejo nei dedant, nei paskui, nei dabar. Paklausiau ginekologes, kiek laiko normalu, jei skaudes ar pan. Pasake, kad skaudeti neturi - jei kas skauda, maudzia, reikia is karto pas daktara varyti, jokiu budu nekenteti. Skausmas uzdegima reiskia. Su Camelios nuolaidu kortele spirale pirkau uz 129 Lt
Atsakyti
Galvoju apie spiralę g.gif Tik įdomu, kokie būtų varinės ir Mirenos pliusai/minusai, kuri geriau mastau.gif Ir jeigu man darė cezarį, tai aš jau čia skaitausi kaip gimdžiusi ir galima ją dėt ar būtinai turėjau natūraliais takais gimdyt? Ir šiaip, bijau, kad netiks ar iškris unsure.gif
Atsakyti
Del iskritimo tai nepabandysi nezinosi, o gal ir neiskris.O cezaris ar paprastas gimdymas cia neprieko!!! as pati po cezario ir su varine spirale thumbup.gif tik turi nueiti pas gyne ir pasikonsultuoti ji ir pasakys ar tau tinka spirale
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2009 01 30, 18:07)
siap tai as ir po cp,o tai tu ejai kai tau mmm g.gif jei nebuvo mmm tai manau todel ir skaudejo,nes kai buna mmm tada gimda buna atsidarius ir neskauda,ir ginei lengviau ideti buna spirale,na bent jau man taip gine sake wub.gif

Zinok sake kad nebutina deti per mmm.Man dejo nors nesirgau dar, tik kita savaite mmm. Jauciuosi tai thumbup.gif tik kartais bijau kad nepamesciau rolleyes.gif Ir MB sake nieko nesijaucia. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Perse @ 2009 02 01, 17:54)
Zinok sake kad nebutina deti per mmm.Man dejo nors nesirgau dar, tik kita savaite mmm. Jauciuosi tai  thumbup.gif  tik kartais bijau kad nepamesciau  rolleyes.gif  Ir MB sake nieko nesijaucia. blush2.gif

tai greita,jau ir isbandei wub.gif wub.gif lotuliukas.gif ax.gif man jau siandien 10dienu,reiks bandyt jau,kiek jau galima kankyt mb wub.gif wub.gif ir paciai smalsu blush2.gif g.gif
Atsakyti
O kokius jums tyrimus darė prieš dedant spiralę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 02 02, 00:10)
O kokius jums tyrimus darė prieš dedant spiralę?  ax.gif

citologinis gimdos kaklelio,ar kaip jis ten vadinasi wub.gif liaudiskai tariant,tai del gimdos vezio wub.gif
na mes su mb isbandem thumbup.gif thumbup.gif jokiu neopatogumu nei jam,nei man thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
pastebejau viena minusiuka spirales tai,bent pas mane tai pagausejo isskyru,nzn ar tai normalu,gal kuriai taip yra.reiks pasidomet pas gine,gal koks uzdegimas,skaudet nieko neskauda,bet nera malonu kaip tos isskyros wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2009 02 02, 22:59)
pastebejau viena minusiuka spirales tai,bent pas mane tai pagausejo isskyru,nzn ar tai normalu,gal kuriai taip yra.reiks pasidomet pas gine,gal koks uzdegimas,skaudet nieko neskauda,bet nera malonu kaip tos isskyros wub.gif  wub.gif

Pas mane tai viskas tvarkoj su tuo reikalu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowiliuke: 02 vasario 2009 - 23:00