Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę (varinę)

QUOTE(gudre79 @ 2009 02 01, 18:04)
tai greita,jau ir isbandei wub.gif  wub.gif  lotuliukas.gif  ax.gif man jau siandien 10dienu,reiks bandyt jau,kiek jau galima kankyt mb wub.gif  wub.gif ir paciai smalsu blush2.gif  g.gif

Tai kad jauciaus gerai tai ko laukti ax.gif O ir MB po menesio kaip tik namo grizo wub.gif tai supranti pati turbut rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o man gine rekomendavo kazkokia CU 375 spirale. ar turit kuri nors tokia? ax.gif ir dar toks klausimukas iskilo. Siaip as alergiska visokiems netauriems metalams, pwz. dirzo sagtims ir pan. ar gali buti alergija spiralei? gine sako, kad ne, bet visgi...smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituke @ 2009 02 03, 18:19)
o man gine rekomendavo kazkokia CU 375 spirale. ar turit kuri nors tokia? ax.gif  ir dar toks klausimukas iskilo. Siaip as alergiska visokiems netauriems metalams, pwz. dirzo sagtims ir pan. ar gali buti alergija spiralei? gine sako, kad ne, bet visgi...smile.gif  g.gif

turiu viena pazystama,kuri turi irgi tokia alergija,ie kiek zinau turejo varine spirale,ir buvo patenkinta g.gif g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu ir aš pabandyti varinę spiralę, nes labai nebesinori kontraceptikų gerti, kai prisiskaitai visokių siaubų, bet va pasiskaičius čia man iškilo klausimas - tai kažin, skiriasi kuo nors kainuojanti 30 ir 150? Nes gydytojos gi dažniausiai siūlo tų firmų, su kuriomis "bendradarbiauja".
Atsakyti
Brangiau ne visada reiskia geriau ax.gif Juk principas tas patas visu spiraliu, tik gamintojo vardai skiriasi. Cia mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2009 02 02, 23:59)
pastebejau viena minusiuka spirales tai,bent pas mane tai pagausejo isskyru,nzn ar tai normalu,gal kuriai taip yra.reiks pasidomet pas gine,gal koks uzdegimas,skaudet nieko neskauda,bet nera malonu kaip tos isskyros wub.gif  wub.gif

Man lygiai tas pats, tik + man vis nugara skauda, tai vėl nurimsta g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

ir as jau su spirale thumbup.gif

na man per idejima tai skaudejo,bet gerai kad ta procedura labai trumpa,tai galima pakentet,isbalau,silpna pasidare,bet tai buvo tik akimirka smile.gif

o po to savijauta gera visa diena buvo mirksiukas.gif (tfu,tfu,tfu)
jei taip toliau bus ir susidraugausim su ja,organizmas priims,tai labai dziaugsiuos thumbup.gif

jau uzteko man tu tableciu kontraceptiniu,nebenoriu ju daugiau niekada schmoll.gif

beje,dejau per mmm,3 diena kaip ir gin rekomendavo
dar pasake,kad savaite karantinas,sunkiai nekelti ir jei viskas gerai,jokio itarimo gerai jausiuos,tai net nereikia eit pasitikrint po men

greiciau ta savaite praeitu,jau norim su vyru isbandyt rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jadvygaj3 @ 2009 02 05, 00:57)
Sveikutes 4u.gif

ir as jau su spirale thumbup.gif

na man per idejima tai skaudejo,bet gerai kad ta procedura labai trumpa,tai galima pakentet,isbalau,silpna pasidare,bet tai buvo tik akimirka smile.gif

o po to savijauta gera visa diena buvo mirksiukas.gif (tfu,tfu,tfu)
jei taip toliau bus ir susidraugausim su ja,organizmas priims,tai labai dziaugsiuos thumbup.gif

jau uzteko man tu tableciu kontraceptiniu,nebenoriu ju daugiau niekada schmoll.gif

beje,dejau per mmm,3 diena kaip ir gin rekomendavo
dar pasake,kad savaite karantinas,sunkiai nekelti ir jei viskas gerai,jokio itarimo gerai jausiuos,tai net nereikia eit pasitikrint po men

greiciau ta savaite praeitu,jau norim su vyru isbandyt rolleyes.gif  blush2.gif

praeis nei nepajausit,bus viskas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

As irgi jau antra diena su spirale, pilva vis dar maudzia kaip per mmm, tikiuos praeis ir viskas bus gerai blush2.gif , tik kazkaip nedrasu man bus pradet nebesisaugot, nors klausiau daktaro sake per jo praktika dar nera buve, kad pastotu su spirale. tikiuos nebusiu pirma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gb78 @ 2009 02 03, 21:56)
Noriu ir aš pabandyti varinę spiralę, nes labai nebesinori kontraceptikų gerti, kai prisiskaitai visokių siaubų, bet va pasiskaičius čia man iškilo klausimas - tai kažin, skiriasi kuo nors kainuojanti 30 ir 150? Nes gydytojos gi dažniausiai siūlo tų firmų, su kuriomis "bendradarbiauja".

As turiu isidejusi uz 30 lt. Ir visai nesiskundziu. Organizmas labai gerai prieme. Jokiu tepliojimu, skausmu. Nebera skausmingu menesiniu, tik ilgesnes ir zymiai gausesnes, bet manau, cia nuo visu variniu taip. Gydytoja aiskino, kad tos pigiosios nuo kitu niekuo nesiskiria, tik gamintoju. Sake, kad iskristi spirale T formos negali. Iskrisdavo senesnio modelio ir kitokios formos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anndora @ 2009 02 05, 15:31)
As turiu isidejusi uz 30 lt. Ir visai nesiskundziu. Organizmas labai gerai prieme. Jokiu tepliojimu, skausmu. Nebera skausmingu menesiniu, tik ilgesnes ir zymiai gausesnes, bet manau, cia nuo visu variniu taip. Gydytoja aiskino, kad tos pigiosios nuo kitu niekuo nesiskiria, tik gamintoju. Sake, kad iskristi spirale T formos negali. Iskrisdavo senesnio modelio ir kitokios formos.  mirksiukas.gif

O kokios firmos ir kur pirkote?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
turiu toki klausimuka,ar salutinis poveikis toks kaip noras myletis nesumazejo???? labai idomu nes nuo kt tai ziauru buna nebenori nieko 4u.gif
Atsakyti