QUOTE(CeRu @ 2009 10 14, 15:34)
Mėta, o jūs mokate už paslaugas toje reabilitacijos klinikoje? Įdomu, kiek tas malonumas kainuoja ten
Pasidomėjau ir klinikos puslapyje radau : "Turintys gydytojo siuntimą (F-027a) ir teritorinės ligonių kasos (TLK) pažymą reabilitacijai, pagal atitinkamas indikacijas, gydomi nemokamai. TLK pažymos neturintys procedūras gali pirkti." O visgi, gal Mėta atsakys kaip ten yra iš tikrųjų

nes man taip pat aktualu
Ir aš įsiterpsiu į jūsų būrį

Trumpai apie mane: jau 6 metai esu beviltiška išvaržininkė, kenčiu kaip marytė melnikaitė, gydausi, mankštinuosi, vaistus saujom geriu ir nieko niekas nepadeda, skausmas vis didyn, judesiai riboti, į mėnesį tik kokias porą dienų galiu prasieiti išsitiesus

Dešnė koja paralyžiuj. Ėjau prašiau pagalbos pas reabilitologus, kineziterapeutus, neurologus, niekas neapsiima, visi sako tik operacija gali padėti. Taip kad pirmadienį, jei viskas gerai, mane pjaus. Šiek tiek prisibijau, bet ir kankintis nebenoriu, nes tai jau ne gyvenimas o egzistavimas. Stebuklo iš operacijos nesitikiu, bet visgi... noriu tikėt , kad bus geriau.