Roja, aciu

Bandau susikaupti ir pasiruosti moraliskai. Penktadienio pokalbis su Linu apie operacija padare savo - verkiau visa diena, o nakti temperatura buvo virs 39 link 40 ir jokie vaistai dvi paras jos negalejo numusti (cia tas siauciantis virusas pargulde vaikus, o galiausia mane paskutine, bet stipriausia is seimos).
Vadinasi, privalau susigrazinti ankstesni pykti ir pozityvu mastyma.
Atsikeliau - ir, zinoma, vel tas pats skausmas ir persikreipimas pastovejus vos kelias minutes.
Spjoviau i Lino liepima nedaryti Gemmos mankstos - siandien ja dariau triskart, uztat i vakara neisiskaudejo taip, kaip pries liga

Vaikscioti be skausmo ir toliau negaliu, o paejejus penketa minuciu imciau klykti - nuejimas iki parduotuves butu ,,misija neimanoma"
Uztat begulint dar pradejo skaudeti stubura auksciau, ties mentimis
Paskambijau, kad negalesiu siandien atvykti i uzsiemima. Nors anys deklaruoja individualuma, kurio Gemmoje nerasta, bet ... ne nepasiteiravo, ar dar stuburas vietoje ir koja nenukrito
Kazkaip ... likau nusivylusi. Aršus vaistu ir operaciju priesininkas paišo man operaciją, pažada esant reikalui duoti chirurgo kontaktus, o po to net neįdomu, ar gyva ir gal jau reikia tu kontaktu

Pasigedau normalaus, sveiko ,,sportinio" intereso", kuris turetu apimti ji, gavus toki ,,iššūkį" kaip aš. Uz 90 litu per valanda

Nagi tai elementariausia reklama jam
Besirgdama vistik sumąsčiau, kad daugiau nei 3 savaiciu treniruotes
Gemmoje turejo pliusu, nors ir menku - savijauta nepablogejo, galiu miegoti nakti be skausmo, siek tiek sutvirtejo raumenukai.
Sugebejau sau pagaliau ivardyti, kad pabegau is Gemmos, nes is Lino tikejausi ,,stipresniu" pratimu.
Jei jau su skausmais dariau pratimus Gemmoje ir bukle nepablogejo, vadinasi galiu ir toliau treniruotis - nors Linas su tuo visiškai nesutinka.