Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinytės

Pirmą savaitę tik
Atsakyti
Gal 2 dienas. Kam tos pirstines g.gif Tik nagucius reikia nukarpyti,kad nesusibraizytu veiduko mirksiukas.gif
Patys su pirstinem namuose nevaikstom.Tegul kvepuoja kudikio odele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicca @ 2009 11 12, 14:44)
Gal 2 dienas. Kam tos pirstines  g.gif  Tik nagucius reikia nukarpyti,kad nesusibraizytu veiduko  mirksiukas.gif
Patys su pirstinem namuose nevaikstom.Tegul kvepuoja kudikio odele biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi gal pora dienų dėjau pirštinytes, po to nukarpiau nagučius ir jau nebedėjau. smile.gif
Atsakyti
Pirštinytes naudojom tik kol po gimdymo ligoninėj buvom. Kam jos? Juk vaikučiui daug maloniau viską liesti plikom rankytėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2009 11 18, 00:24)
Pirštinytes naudojom tik kol po gimdymo ligoninėj buvom. Kam jos? Juk vaikučiui daug maloniau viską liesti plikom rankytėm smile.gif

uaij, as tai ilgai dejau, tiksliai neatsimenu, bet visa pirma menesi tai tikrai, nes judesiai visai nekoordinuoti buvo, budavo uzsikisa pirsciuka uz apatinio akies voko, suima ir plesia, ir cypia tada, baisu buvo, kad akies neissiplestu.. doh.gif
Atsakyti
pirma savaite tik smile.gif
Atsakyti
Dejau tik pirmas dienas kol ligoninej buvom..o po to nebe schmoll.gif
Atsakyti
o as pirmas 2 savaites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura01 @ 2009 11 18, 13:09)
uaij, as tai ilgai dejau, tiksliai neatsimenu, bet visa pirma menesi tai tikrai, nes judesiai visai nekoordinuoti buvo, budavo uzsikisa pirsciuka uz apatinio akies voko, suima ir plesia, ir cypia tada, baisu buvo, kad akies neissiplestu.. doh.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif galvojau, kad naujagimiai nemoka nieko suimti ir dar plesti!
Atsakyti
QUOTE(angelu kalva @ 2009 11 19, 02:22)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  galvojau, kad naujagimiai nemoka nieko suimti ir dar plesti!

kokia dvi pirmas savates tai nelabai ka moka, tik valgyt, kakot ir inkšti... smile.gif jie tokie mieli... smile.gif bet po to pradeda labiau susivokti, nevalingai sypsotis pavalge ir t.t. bet griebimo instinktas, tai nuo pat gimimo pas juos yra. mano sunus, tik gimes, ciupo uz man prie kojos gulinciu zirkliu ir jas suspaude rankytej, tai akusere pradejo juoktis ir rodyt teciui:- "ziurek, ziurek, ka daro!", tada paeme jo rankute, ja papurte, tik tada jis jas paleido. buvo labai miela:). dar mane nustebino, kai po to kalbejomes su ja ir ji pasake, kad tik gimes mazylis, nors atrodo visiskai bejegis padarelis, jei nieko su juo nedarytum, per valanda laiko pats sugebetu prisliauzti nuo mamos pilvo iki kruties. man tai neitiketina... ir dar. antakalnio kliniku antro auksto koridoriuje kabo nuotrauka, kur ka tik gimes naujagimis, dar berekiantis, rankytemis laikosi uz gydytojos pirstu, kabedamas ore niekieno net neprilaikomas, pats! va cia tai nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
2 dienas, kol buvom ligoninėj...namie nededam schmoll.gif
Atsakyti