Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinytės

as pirstinytes dejau kelias savaites veliau pamate daktare ir sake kad nereikia jiem jokiu pirstiniu det.jie jau pilvelije zysdavo pirstuka tai sako kam is ju atimat toki malonima.
Atsakyti
Pirštinytes dėjau ligoninėj, nes pirmą dieną apsibraižė nageliais veidą truputį, nors kirpti ten nebuvo ką.... smile.gif Bet ir tai nedaug su tom pirštinėm jis būdavo, vis nukrisdavo. Namuose nedėjau.

QUOTE(Laura01 @ 2009 11 19, 09:44)
tik gimes mazylis, nors atrodo visiskai bejegis padarelis, jei nieko su juo nedarytum, per valanda laiko pats sugebetu prisliauzti nuo mamos pilvo iki kruties.

blink.gif blink.gif oho... unsure.gif atrodo toks silpnutis biggrin.gif
Atsakyti
Nedejau pirstinyciu is vis. ax.gif Nepatiko mazajai buti su jomis.
Atsakyti
Mazyle su pirstinem (jei jas galima taip pavadint,nes tai buvo nuo siaustinuku atlenktos rankovytes) buvo tik ligoninej. Ir tik del to,kad jos naguciai labai ilgi buvo ir save labai draske doh.gif O siaip paklausus gydytojos ar jos reikalingos,pasake "O ka jus namie vaikstot su pirstinem?" manau tuo viskas ir pasakyta smile.gif
Atsakyti
Namie buvau uzdejus pora kartu, bet taip nededu, nes jai nepatinka, ir nusiima jas kazkaip. Nors nagucius daznai kerpu, bet visvien apsidrasko g.gif
Atsakyti
nei ligonineje, nei namuciuose pirstinyciu nenesiojome wink.gif daznai kirpom nagucius ir viskas buvo ok wink.gif
Atsakyti
..Dejau pirstinytes iki menesio laiko. Gydytoja patare iki menesio naguciu nekarpyti, kad nepapultu infekcija. Be to, man pirmagimis, labai bijojau gleznuciui savo kazka padaryti.
Atsakyti
Mes kai tik parsivežėme iš ligoninės dukrytę, tai iškart ir nustojome mūvėti pirštinytes. Ji visaip save čiupina, bet neapsidrasko smile.gif Manau, kad vaikui turėtų būti nepatogu su pirštinytėm visąlaik. Man bent tikrai būtų nepatogu ... smile.gif
Atsakyti
as visai nedejau, pirma savaite nukarpiau atsargiai nagucius, zirklutes nuvalius su spirituku.
Atsakyti
visai nedejau ax.gif
Atsakyti
grize is ligonines nusikarpem nagucius, nes buwo be galo ilgi ir nebedejom daugiau, juokiuosi, kad dabar praverstu, nes buna dienu, kai net per miegus neimanoma naguciu nukirpt smile.gif
Atsakyti
I para uzdejo ligonineje smile.gif Tai kai atnese vaika, is karto nuemiau ir jau nebedejau tongue.gif
Atsakyti