Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo mėnesiai

nestumas trunka 10 menulio nmenesiu, t.y. 40 sav. o zmogai skaichiuoja kalendorinius.. tai ir skaichiukim kalendoriniu spagal kalendoriu.. jei pvz paskutines mmm buvo gruodzhio 7 tai antras menuo prasides sausio 7 ir tt...
Atsakyti
as tai skaiciuoju sau pagal sita lentele, kuria radau internete:

1 men. - 1-4 sav.
2 men. - 5-8 sav.
3 men. - 9-13 sav.
4 men. - 14-17 sav.
5 men. - 18-22 sav.
6 men. - 23-27 sav.
7 men. - 28-31 sav.
8 men. - 32-35 sav.
9 men. - 36-40 sav.

sekmes visoms nestukems!!!
Atsakyti
is tiesu tai 10 men, nes juk pirma menesi mes ir sakom kad pirmas menuo eina, o ne nulinis lotuliukas.gif o siaip, as pati skaiciuoju 9 men, tai kai bus 30 savaites skaiciuosi kaip 7 men, nes tada iseinama i dekreta bigsmile.gif
Atsakyti
Na kiek as skaiciau literaturoj, tai menesi pradeda skaiciuoti nuo paskutiniu mm pirmos dienos pridejus 7, pvz.: jei mm buvo 01.01, tai pirma menesi prades skaiciuot 01.08, arba lygiai menuo bus 02.08 ir t.t gimdymo data 10.08 smile.gif
Atsakyti
As manau teisingiausiai skaiciuoti,taip kaip skaiciuoja Romaneta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(romaneta @ 2009 04 20, 22:00)
as tai skaiciuoju sau pagal sita lentele, kuria radau internete:

1 men. - 1-4 sav.
2 men. - 5-8 sav.
3 men. - 9-13 sav.
4 men. - 14-17 sav.
5 men. - 18-22 sav.
6 men. - 23-27 sav.
7 men. - 28-31 sav.
8 men. - 32-35 sav.
9 men. - 36-40 sav.

sekmes visoms nestukems!!!

As irgi taip skaiciuoju
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ash pirmaji nestuke.gif skaichiavau kas keturias savaites - neshchia tada 10 men buvau smile.gif o dabar kalendoriniais menesiais smile.gif mazhaiu balamutinasi viskas hihihi.gif
Atsakyti
Menesi sudaro ne 4 savaites o 4.3 savaiciu
Atsakyti
O aš jau galvojau, kad esu 3 mėnesius nėščia... pairodo dar reikia savaitėlę iki jų palaukti smile.gif
Atsakyti
4u.gif man tai labai ilgas laikotarpis skaiciuot menesiais, savaitemis greiciau lotuliukas.gif o teisingiausias skaiciavimas mano akimis,tai paskutinis, Romanetos
Atsakyti
Aš per daug nesigilindavau, koks mėnuo, juk savaitėm skaičiuoji. Tik kai kas nors paklausia kuris mėnuoir savaitėm nesupranta, tai reikėdavo primest kelintas. Tai pamačius Romanetos lentelę nustebau, kad jau netgi šeštas biggrin.gif
Manau, kadjos teisingiausias skaičiavimas, nes iš ties, dalinti iš 4 sav. netinka, juk kalendorinis mėnuo būna 4 sav. ir uodegytė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odna @ 2009 06 07, 21:11)
As irgi taip skaiciuoju
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti