Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkim!

QUOTE(ingavalu @ 2009 03 26, 17:20)
nu fantaskita thumbup.gif

as apakus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau baigiau kolektyvini rankdarbi ax.gif (vyras numezge su masina, man liko isiuvinet ir kt. apipavidalint ax.gif )
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2009 03 26, 21:07)
Pagaliau baigiau kolektyvini rankdarbi ax.gif (vyras numezge su masina, man liko isiuvinet ir kt. apipavidalint ax.gif )

Modelis akivaizdziai apsipatenkines lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoleles mezgejeles, dziaugiuosi pagaliau galedama prisijungti prie jusu biggrin.gif 4u.gif Esu pradedancioji mezgeja, igudziu dar mazoka, labai daug ko teks ismokti, bet nora turiu labai dideli. Ilga laika tik stebejusi kitu darbus ir varvinusi seile, dabar ir pati galiu parodyti kelis savo darbelius ax.gif . Tiesa, nerti vaseliu man kol kas sunkiai sekasi, bet tikiuosi, kad su laiku ir i ta kalna ikopsiu biggrin.gif Kazkodel is pat pradziu, tik paemus virbalus i rankas, mane domino vaikisku drabuzeliu mezgimas (dideliems darbams, ko gero, nepakaktu kantrybes, o ir mokytis dar turiu labai daug ko blush2.gif ). Rodau tik tuos savo mezginukus, kuriuos pavyko surasti (iskaitant savo maziaus megztukus), didzioji dauguma jau isdovanoti, dar keletas pakeliui i viesuma cool.gif
Iskart atsiprasau uz nuotrauku kokybe, nes fotografe is manes tikrai niekam tikusi blush2.gif tongue.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image

Salikai:

user posted image user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Rodausi cia seniau megzta suknele ziemai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2009 03 27, 02:18)
Sveikos darbstuoleles mezgejeles, dziaugiuosi pagaliau galedama prisijungti prie jusu  biggrin.gif  4u.gif Esu pradedancioji mezgeja, igudziu dar mazoka, labai daug ko teks ismokti, bet nora turiu labai dideli. Ilga laika tik stebejusi kitu darbus ir varvinusi seile, dabar ir pati galiu parodyti kelis savo darbelius ax.gif . Tiesa, nerti vaseliu man kol kas sunkiai sekasi, bet tikiuosi, kad su laiku ir i ta kalna ikopsiu biggrin.gif Kazkodel is pat pradziu, tik paemus virbalus i rankas, mane domino vaikisku drabuzeliu mezgimas (dideliems darbams, ko gero, nepakaktu kantrybes, o ir mokytis dar turiu labai daug ko blush2.gif ). Rodau tik tuos savo mezginukus, kuriuos pavyko surasti (iskaitant savo maziaus megztukus), didzioji dauguma jau isdovanoti, dar keletas pakeliui i viesuma cool.gif
Iskart atsiprasau uz nuotrauku kokybe, nes fotografe is manes tikrai niekam tikusi blush2.gif  tongue.gif

Nu kad ir rubeliai ir nuotraukos labai labai grazios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2009 03 27, 01:18)
Esu pradedancioji mezgeja, igudziu dar mazoka, labai daug ko teks ismokti, bet nora turiu labai dideli.

Nu kur jau tau pradedancioji, netikiu. Be proto grazus tavo darbeliai, man ypac salikai, kaip tu ten juos taip susuki, jauciu daug siulu sueina.Ir ziuriu tau labiau patinka reglanas, ne? L. grazu! 4u.gif

QUOTE(Januse @ 2009 03 27, 04:53)
Rodausi cia seniau megzta suknele ziemai  4u.gif

Fontastika, l. graziai kakliukas padarytas, tik as tokiu kaklu negaliu nesiot, man reik erdves.
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=minik,2009 03 27, 01:18]
biggrin.gif 4u.gif Esu pradedancioji mezgeja, igudziu dar mazoka, labai daug ko teks ismokti Rodau tik tuos savo mezginukus, kuriuos pavyko surasti (iskaitant savo maziaus megztukus)Iskart atsiprasau uz nuotrauku kokybe, nes fotografe is manes tikrai niekam tikusi blush2.gif tongue.gif

user posted image na kuklumu nesiskundžiat, bet darbelių grožis wub.gif ir kruopštūs, ir spalvos gražios thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gražina, jau rankinė tai wub.gif čia nerta? tik kaip tie bumbuliukai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 03 27, 11:30)
Gražina, jau rankinė tai  wub.gif čia nerta? tik kaip tie bumbuliukai padaryti?

nerta, bimbuliukai paprastai pasidaro idedu shemą gal kam prireiks
user posted image
as dariau pagal šitą schemą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRAŽINA25: 27 kovo 2009 - 10:37
[quote=minik,2009 03 27, 02:18]
Sveikos darbstuoleles mezgejeles, dziaugiuosi pagaliau galedama prisijungti prie jusu biggrin.gif 4u.gif Esu pradedancioji mezgeja, igudziu dar mazoka, labai daug ko teks ismokti, bet nora turiu labai dideli. Ilga laika tik stebejusi kitu darbus ir varvinusi seile, dabar ir pati galiu parodyti kelis savo darbelius ax.gif . Tiesa, nerti vaseliu man kol kas sunkiai sekasi, bet tikiuosi, kad su laiku ir i ta kalna ikopsiu biggrin.gif Kazkodel is pat pradziu, tik paemus virbalus i rankas, mane domino vaikisku drabuzeliu mezgimas (dideliems darbams, ko gero, nepakaktu kantrybes, o ir mokytis dar turiu labai daug ko blush2.gif ). Rodau tik tuos savo mezginukus, kuriuos pavyko surasti (iskaitant savo maziaus megztukus), didzioji dauguma jau isdovanoti, dar keletas pakeliui i viesuma cool.gif
Iskart atsiprasau uz nuotrauku kokybe, nes fotografe is manes tikrai niekam tikusi blush2.gif tongue.gif

Super Super thumbup.gif, mane be proto žavi reglanas, bandžiau skaityti reglano temoj, bet nelabai ką supratau, o gal tu turi kokį nors aprašymą apie reglaną, būčiau labai dėkinga
Atsakyti