Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkim!

to [quote=Zuviukas:),2009 02 23, 11:35]

o ideja pasiskolinta ir patobulinta pagal si ...
gal galetumet paaiskinti arba ideti schema, kaip numegsti toki megztuka, na neikaip man neaisku kaip tas kiaurarastis mezgamas ir kaip is viso gaunasi toks istrizas mezginys... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Suknele megzta is kasmyro siulu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(caulyte @ 2009 02 23, 21:51)
na pagaliau ir as ikelsiu bent viena savo darbeli  smile.gif  siandien uzbaigiau  smile.gif  nors foto gavosi nelabai kokios kokybes ir nelabai matosi ismegztos linijos

user posted image

user posted image
Papildyta:
nueik i puslapiuka www.radikal.ru isrink nuotrauka (browse)  paskui kairiam kampe yra mygtukas zagruzit kai uzkrauna nukopijuoji eilute kuri yra po raudonu uzrasu ir ikeli ta nuoroda i langa, t.y. cia kur rasai  smile.gif

Kur gauti tokias rankenas g.gif
Atsakyti
Labas, mano darbeliai čia

1. Šimtakojis. Žaislas - pagalvė, kad vaikas nenusiristų nuo lovos. Nosis cypsi. ilgis 2 metrai...
user posted image

user posted image

user posted image

2. Pledukas vaikučiui:
user posted image

3. Megztas vokelis vaikučiui:
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
4. Žaisliukas-meškutis:

user posted image

user posted image

5. Lovatiesė į lovytę

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Mandra Sandra,2009 02 28, 15:20]

thumbup.gif thumbup.gif liux mamytė kiek daug grožybių pridariusi, labai šaunūs darbeliai,ypač šimtakojis thumbup.gif
Atsakyti
Mano darbeliai seni ir nauji.
http://public.fotki....ezgimasnerimas/
Papildyta:
Mandra Sandra ,nu super darbai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
blink.gif o tas simtakojis tai super! Nebuvau dar tokio dalyko macius.Sakykit o ten vatos prikimstas? thumbup.gif Jus saunuole,likau apzaveta.
Atsakyti
dėkui wub.gif
viduj sinteponas ir seno0s sintetines kaldros viduriai ax.gif
Atsakyti
dar tokio nemaciau simtakojo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimike @ 2009 02 28, 21:15)
dar tokio nemaciau simtakojo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

dabar matai bigsmile.gif
Atsakyti
o jau simtakojis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net MB atsivedziau parodyt, kokio jis diiiiiiiiiiiiiiiiidumo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 02 28, 23:57)
o jau simtakojis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  net MB atsivedziau parodyt, kokio jis diiiiiiiiiiiiiiiiidumo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nu panos ir giriat čia mane wub.gif wub.gif wub.gif

dėkui blush2.gif
Atsakyti