QUOTE(Simomama @ 2007 04 19, 14:51)
o gal jau padare??? taip idomu paziureti vaizda

Sveikutes, klausykit gal kuri mamyciu daretes sienine spinta palepeja? tiksliau sakant po stogu su nuolydziu iki zemes? gal kas foto kokia imestumet su mintim?
mes kaip tik daba uzsiimem situ reikalu ir norisis isnaudauti visus galimus kampukus susidejimui
ir kur perkat pagrinde medziagas? kas patys daretes ?
mes kaip tik daba uzsiimem situ reikalu ir norisis isnaudauti visus galimus kampukus susidejimui

aha, yra tokie stalciai - jie butent tokia vidaus iranga ir sulo. Plienas.
mes pasidarem tokia drabuzine

susitaupo daug vietos, plius dulkiu nesimato

Papildyta:
QUOTE(Milduxs @ 2007 02 07, 17:47)
www.dvprojektai.lt ten toks Darius yra, visai atsitiktinai radau per skelbiu.lt ir likau labai patenkinta
greitai padare ir kokybes trukumu kol kas nematau
Dar padare knygu spintas ir prieskambario tokia mazyte spinta.

Dar padare knygu spintas ir prieskambario tokia mazyte spinta.
pas situos daremes koridoriaus spinta

irgi likom patenkinti, o kas suzavejo, kad visus pinigus paeme tik kai padare darba, siuliau avansa bet neeme

ir su terminais

QUOTE(liumcikas @ 2007 08 30, 15:35)
Sveikutes, klausykit gal kuri mamyciu daretes sienine spinta palepeja? tiksliau sakant po stogu su nuolydziu iki zemes? gal kas foto kokia imestumet su mintim?
ir kur perkat pagrinde medziagas? kas patys daretes ?

Dabar kaip tik įsirenginėjam drabužinę tokioje palėpėje. Tik pas mus tai atskiras kambarėlis - be lubų, trikampio formos, virš 3 m ilgio ir beveik 2 m pločio (matuojant grindis). Kadangi palikome vietos praėjimui, tai viršutinė lentyna gaunasi 1 m auštyje, žemiau stalčiai - apatinis 0,92 m ilgio, kiti mažesni, atitinkamai kiek leido nuolaidi siena. Pačiame kambarėlio gale bus balkis pakaboms, ties juo, ten kur nuolaidi siena ir kur liks vietos nuo pakabintų rūbų, padarysime lentynas retai naudojamiems daiktams (tikiuosi kad aiškiai parašiau). Pinigų nelabai turim, tai viską darom patys. Vyras iš aliuminio vamzdelių padarė karkasą, prie jo montavo stalčių bėgelius, o dabar gaminame stalčius iš baldinių plokščių. Neturiu ką parodyti, nes procesas dar vyksta.
QUOTE(jugp @ 2007 09 07, 19:12)
Dabar kaip tik įsirenginėjam drabužinę tokioje palėpėje. Tik pas mus tai atskiras kambarėlis - be lubų, trikampio formos, virš 3 m ilgio ir beveik 2 m pločio (matuojant grindis). Kadangi palikome vietos praėjimui, tai viršutinė lentyna gaunasi 1 m auštyje, žemiau stalčiai - apatinis 0,92 m ilgio, kiti mažesni, atitinkamai kiek leido nuolaidi siena. Pačiame kambarėlio gale bus balkis pakaboms, ties juo, ten kur nuolaidi siena ir kur liks vietos nuo pakabintų rūbų, padarysime lentynas retai naudojamiems daiktams (tikiuosi kad aiškiai parašiau). Pinigų nelabai turim, tai viską darom patys. Vyras iš aliuminio vamzdelių padarė karkasą, prie jo montavo stalčių bėgelius, o dabar gaminame stalčius iš baldinių plokščių. Neturiu ką parodyti, nes procesas dar vyksta.
pas mus panasus ismieravimai

as sakiau staciuku nedarysiu o vietoi ju i lentyneles kasikeliu prisidesiu

na kaip galesi nors min vaizdely parodyt imes as labai lauksiu

QUOTE(liumcikas @ 2007 09 08, 16:47)
pas mus panasus ismieravimai
o ant soniniu sieno nieko nedarysit? o duris kokias?ir is ko? ir medziagas pagrinde is kur perkate?
vyrui darbo bus maziau ir nervu 

Ant šoninės stačios sienos žadam nieko nedaryti, nes trukdys praėjimui, nebent prikabinsim kabliukų kam nors greitam pakabinimui.
Visos medžiagos iš "Senukų", kaip aš sakau - kelio galas Senukai, nes mums arčiau ir viskas vienoj vietoj. Tik dabar stalčius gaminame iš turėtų senų baldinių plokščių.
Duris mums neišeina įdėti stumdomas (nors labai norėtųsi), nes kambarys (iš kurio įėjimas į drabužinę) mansardinio tipo, tai žadam įdėti tokias, kurios dar per vidurį vertikaliai susilenkia (nelabai moku paaiškinti).
O nuotraukas bandysiu įmesti kai susikursiu internetinį fotoalbumą - šiandien truputį prifotografavau

QUOTE(jugp @ 2007 09 10, 21:21)
Ant šoninės stačios sienos žadam nieko nedaryti, nes trukdys praėjimui, nebent prikabinsim kabliukų kam nors greitam pakabinimui.
Visos medžiagos iš "Senukų", kaip aš sakau - kelio galas Senukai, nes mums arčiau ir viskas vienoj vietoj. Tik dabar stalčius gaminame iš turėtų senų baldinių plokščių.
Duris mums neišeina įdėti stumdomas (nors labai norėtųsi), nes kambarys (iš kurio įėjimas į drabužinę) mansardinio tipo, tai žadam įdėti tokias, kurios dar per vidurį vertikaliai susilenkia (nelabai moku paaiškinti).
O nuotraukas bandysiu įmesti kai susikursiu internetinį fotoalbumą - šiandien truputį prifotografavau

bandau įkelti nuotraukas
http://public.fotki....jugp/drabuzine/
kokia gera tema, bet labai uzmirsta
gal turites kokiu patarimu is patirties, kas yra praktiska, kas nelabai pasiteisina drabuzineje?
tarkim, karta, man viena mergina pasake, kad nera malonu prieiti prie drabuziu lentynos, kuri yra visai visai prie sienos
tada ja pakeite ir ten padare pakabinama ir sukabino reciau naudojamus, nesezoninius drabuzius... nu bandziau isivaizduoti-man irgi nepatiktu
stai ir geras patarimas (bent man)
gal turite kokiu pastebejimu?

gal turites kokiu patarimu is patirties, kas yra praktiska, kas nelabai pasiteisina drabuzineje?

tarkim, karta, man viena mergina pasake, kad nera malonu prieiti prie drabuziu lentynos, kuri yra visai visai prie sienos

QUOTE(une @ 2007 11 26, 19:24)
kokia gera tema, bet labai uzmirsta
tada ja pakeite ir ten padare pakabinama ir sukabino reciau naudojamus, nesezoninius drabuzius... nu bandziau isivaizduoti-man irgi nepatiktu
stai ir geras patarimas (bent man)

o man sunku isisvaizduoti kas tai yra - nera malonu prieiti prie drabuziu lentynu

as labai norejau dideliu stalčių, kad nebūtų, jog įdėjai porą megztinių ir stalčius pilnas. tai pasidarėm 90cm, bet tokie per platūs - per vidurį nuo svorio linksta

o aš dabar jau stalčius darysiu tik sudėti kojinėm, apatiniams, maikėms ir pan., nes jei ten ikišu viršutinius drabužius, tai pamirštu, kad toks yra
.