Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužinė

O kurios firmos gerai thumbup.gif , greitai rolleyes.gif ir pigiai daro ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Bijuna @ 2008 04 08, 13:43)
O kurios firmos gerai  thumbup.gif  , greitai  rolleyes.gif ir pigiai daro ax.gif

tokių šiais laikais nebūna lotuliukas.gif
Atsakyti
Tada taip: kas daro kokybiskai ax.gif , patikimai thumbup.gif ir uz prieinama kaina drinks_cheers.gif
Atsakyti
drabuzines.lt man jau projektuka pabraize thumbup.gif ir kaina pasake apie 2300 Lt su montavimu, dabar taupau pinigus bigsmile.gif ir manau pigiau nerasiu. Kaip manote? Cia tik metalo konstrukcijos, be jokiu duru (nes tai atsika patalpa - kambariukas).
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 04 22, 09:50)
drabuzines.lt man jau projektuka pabraize  thumbup.gif ir kaina pasake apie 2300 Lt su montavimu, dabar taupau pinigus  bigsmile.gif ir manau pigiau nerasiu. Kaip manote? Cia tik metalo konstrukcijos, be jokiu duru (nes tai atsika patalpa - kambariukas).

Viskas priklauso juk nuo drabužinės dydžio ir kiek ko joje nori darytis. Pvz. pas mane drabužinė nedidelė (maždaug 2.5 x 1.5 m), be to drabužinėje labai nedaug lentynų, nes pagrindą sudaro kabyklos drabužiams + 4 stalčiai, tai man ji atsiėjo apie pusantro tūkstančio litų.
Atsakyti
Mano drabužinė yra 2 m pločio ir 2.15 m. ilgio ir 2.5 aukscio. manau labai normali ir ji visa labai kompaktiskai išdėliota, dieve, kaip laukiu jos, nusibodo kuistis po dežias. Bet va kaip sutaupyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 04 22, 12:06)
Mano drabužinė yra 2 m pločio ir 2.15 m. ilgio ir 2.5 aukscio. manau labai normali ir ji visa labai kompaktiskai išdėliota, dieve, kaip laukiu jos, nusibodo kuistis po dežias. Bet va kaip sutaupyti  g.gif

daryt patiems lotuliukas.gif
pas mus drabuzines dydis-3,47m ilgio, 1,47m plocio, ir 2,5m aukscio atsiejo 1000 ir keli litukai smile.gif cia ieina dvi kabyklos po metra, dvi metrines kelniu kabyklos, 4 stalciai ir visa kita lentynos.
Atsakyti
sveikos smile.gif
o mes nutarem daryti svetaineje ne drabuzine, o tokia kaip ir sienine spinta, per kambario ploti, tai bus kazkur 3.70m ant 0.75, manau bus pakankamai vietos sudeti reciau naudojamiem rubam ir daiktam. o miegamajam turesim senovine azuoline spinta, nedidele, tik reikia ja atsirestauruoti doh.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

matau cia yra daug dariusiu stumdomas duris, tai gal gausiu reikiamos info. kaip manote ar neperdidele kaina vilniuje uz 2 stumdomas duris 2.6x1.9m 1300 Lt su plokste, o jei veidrodines 1400 Lt? viena is triju spalvu: auksas, sampanas arba sidabras, m? is aliumines sistemos, be pastatymo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pubmergaite @ 2008 05 10, 16:27)
sveikos smile.gif

matau cia yra daug dariusiu stumdomas duris, tai gal gausiu reikiamos info. kaip manote ar neperdidele kaina vilniuje uz 2 stumdomas duris 2.6x1.9m 1300 Lt su plokste, o jei veidrodines 1400 Lt? viena is triju spalvu: auksas, sampanas arba sidabras, m? is aliumines sistemos, be pastatymo. g.gif

man atrodo kad nedidele kaina g.gif mums uz 1,8x2,65 abi veidrodines paskaiciavo 1500lt kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes Vesidoj darem spinta aukstis 2,4 ilgis 2,2 plotis standartinis, aliuminės sistemos, plokstė zebrano ir per viduri dazytas stiklas, tai kainavo 3750 lt 4u.gif
Atsakyti
mes nesenai darem pas savo meistriukus miegamam drabuzine 2.50*1.40 kainavo 2400lt. thumbup.gif ,o vesidoj tokia pat paskaiciavo 4300lt. doh.gif tokia kaina,nes durys is RATTANo naturalios plokstes is jos iskart kaina isauga,bet vaizdas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti