Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužinė

o as jau pagaliu ja turiu... smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2010 03 25, 13:19)

OHO kokia didele!!!!!!! bigsmile.gif Viduje viskas ciki, man tik is isores spalva keistoka ax.gif Mums jau taip pat pastate drabuzine, jei siandien pavyks nueiti i buta, nufotografuosiu, tik musu nebus tokia erdvi, jusu tai super! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 03 25, 12:58)
OHO kokia didele!!!!!!!  bigsmile.gif  Viduje viskas ciki, man tik is isores spalva keistoka  ax.gif  Mums jau taip pat pastate drabuzine, jei siandien pavyks nueiti i buta, nufotografuosiu, tik musu nebus tokia erdvi, jusu tai super!  drinks_cheers.gif

Spalvos tai kiekvienam pagal skoni.... dabar tokia lova darysiu.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2010 03 25, 12:13)
Spalvos tai kiekvienam pagal skoni.... dabar tokia lova darysiu.... smile.gif

nelabai supratau kaip cia ta drabuzine stovi-paciame kambaryje g.gif ta prasme dali kambario panaudojote ar panaudojote tamsuji kambariuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.J. @ 2010 03 25, 13:19)

Man tai gaila butu dali kambario skirti drabuzinei ax.gif nebent gyvenciau 4 kabariu bute rolleyes.gif
O priekyje kaip suprantu dar slenkacios durys bus, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2010 03 26, 11:07)
Man tai gaila butu dali kambario skirti drabuzinei ax.gif  nebent gyvenciau 4 kabariu bute rolleyes.gif
O priekyje kaip suprantu dar slenkacios durys bus, ar kaip?

Taip.. drabuzine kambaryje....pas mus didelis miegamasis.... (18 kv) todel tikrai negaila... dabar zymiai jaukiau... ir vietos pakankamai...... o duru nebus....ten kabes uzuolaidos. (tokios pat kaip ant langu...) o musu sienois ilgis 5,8 m.... drabuzine uzima 4kv. metrus, tai viso miegamojo lieka 11,4 kv. sakot mazai? pilanai viskas isitenka, ir erdves uztektinai.
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 03 25, 17:42)
nelabai supratau kaip cia ta drabuzine stovi-paciame kambaryje g.gif ta prasme dali kambario panaudojote ar panaudojote tamsuji kambariuka g.gif

taip taip... kambaryje...... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ž.J.: 26 kovo 2010 - 13:40
Man ji tookia didele atrodo ir neprotingai uzgozianti kambary,kambarys 18kv ne toks ir didelis,duru spalva ir spintos skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 03 26, 14:24)
Man ji tookia didele atrodo ir neprotingai uzgozianti kambary,kambarys 18kv ne toks ir didelis,duru spalva  ir spintos skiriasi g.gif

mano nuomone toki pati..man isvis tie tokie uzgriozdinimai nepatinka...didziules spintos,dideles "sekcijos" per visa siena,visur uzdaros erdves...kuo maziau daiktu,kuo didesne erdve,kuo sviesiau tuo man graziau...o jei norisi spintos-drabuzines tiesiog daryciau tokia palei siena pailga-kad neuzgriozdintu kambario(kuris mano manymu nera toks jau ir didelis) ir butu kambaryje daug erdves ax.gif bet cia TIK MANO ASMENINE NOMONE tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 03 26, 16:24)
Man ji tookia didele atrodo ir neprotingai uzgozianti kambary,kambarys 18kv ne toks ir didelis,duru spalva  ir spintos skiriasi g.gif

as irgi pritariu siai nuomonei. Kambarys 18kv nera labai didelis, beto kiek matau atsiranda "koridorius" tarp drabuzines ir sienos, tai visiskai nejauki, neisnaudota erdve. Pati drabuzine isplanuota gerai tik vat grozio tose atvirose lentynelese (kaip suprantu kambario erdveje) neizvelgiu. beto kodel tokios skirtingos spalvos? g.gif fonas tamsiai rudas, lentyneles sviesios, o briaunos dar kitos spalvos g.gif ir kodel jai pasirinktas toks keistas aukstis g.gif ~10cm g.gif truksta iki lubu.
p.s. matosi kad gamino ne profesionalai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2010 03 26, 16:29)
as irgi pritariu siai nuomonei. Kambarys 18kv nera labai didelis, beto kiek matau atsiranda "koridorius" tarp drabuzines ir sienos, tai visiskai nejauki, neisnaudota erdve. Pati drabuzine isplanuota gerai tik vat grozio tose atvirose lentynelese (kaip suprantu kambario erdveje) neizvelgiu. beto kodel tokios skirtingos spalvos?  g.gif fonas tamsiai rudas, lentyneles sviesios, o briaunos dar kitos spalvos  g.gif ir kodel jai pasirinktas toks keistas aukstis  g.gif  ~10cm  g.gif truksta iki lubu.
p.s. matosi kad gamino ne profesionalai  blush2.gif

kokios idomios nuomones.........svarbu man gerai.. thumbup.gif . o dare profesionalai... mirksiukas.gif taip kaip as pati norejau....spalvas pati rinkau ir deliojau... jus net nezinot kaip atrodo mano likes kambarys, koks ten koloritas....ir sprenziat api splavas (tipo keistas) sakyciau labai keistas jusu netolymas jusu mastymas, m,erginos.........siaip viskas labai dera mielosios... ax.gif ..ir dabar namie mums jauku... o kaip buvo erdves... atrode kad kazko labai truksta.. buvo neuzpildytos erdves....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ž.J.: 26 kovo 2010 - 16:37
QUOTE(Ž.J. @ 2010 03 26, 17:35)
kokios idomios nuomones.........svarbu man gerai.. thumbup.gif . o dare profesionalai... mirksiukas.gif  taip kaip as pati norejau....spalvas pati rinkau ir deliojau... jus net nezinot kaip atrodo mano likes kambarys, koks ten koloritas....ir sprenziat api splavas (tipo keistas) sakyciau labai keistas jusu netolymas jusu mastymas, m,erginos.........siaip viskas labai dera mielosios... ax.gif ..ir dabar namie mums jauku... o kaip buvo erdves... atrode kad kazko labai truksta.. buvo neuzpildytos erdves....

svarbu, kad jums gerai ir namuose jauku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grytutė @ 2010 03 25, 11:54)
Neįgyvendino MB mano amerikietiškos svajonės, nors ir draugė iš JAV sakė, kad labai patogu ir nuotraukas rodžiau schmoll.gif Padarė pats iš latviškų plokščių. Patogumo aišku ne tiek. Labiausiai nepatinka, kad užgriozdino viską, nei erdvės neliko, nei vietos kitiem daiktam unsure.gif Kas patinka, tai stumdomos durys thumbup.gif  Kai darysim kitą drabužinę, vėl rinksimės tokias tik su veidrodžiu, o įrangą tik amerikietišką

Grytute, aš irgi blaškausi tarp Rubbermaid siūlomų ir tradicinių drabužinių iš plokštės. Po Jūsų pasisakymo kaip ir prie pirmojo varianto linkstu, nes baisiausiai nepernešu užgriozdintos erdvės.
Atsakyti