Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužinė

QUOTE(Sirvita @ 2010 04 07, 16:10)
Galvoju, kad reikia labai gero apsvietimo drabuzineje kad fobiju nebutu  biggrin.gif ir neuzsidaryti viduje  biggrin.gif

Va čia tai tiesa. drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios mamytes bigsmile.gif
Gal praziopsojau, o gal ir neradau, bet norejau Jusu patarimo, pastebejimu ax.gif
Kaip manot ar drabuzinei geriau paskirti (name) atskira patalpa - kambariuka, ar geriau priskirti prie miegamojo? mirksiukas.gif
Ir kokia Jusu manymu idealiausia kvadratura sio praktisko dalyko unsure.gif
Dekui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Knopkute3 @ 2010 06 08, 09:29)
Sveikos mielosios mamytes  bigsmile.gif
Gal praziopsojau, o gal ir neradau, bet norejau Jusu patarimo, pastebejimu  ax.gif
Kaip manot ar drabuzinei geriau paskirti (name) atskira patalpa - kambariuka, ar geriau priskirti prie miegamojo?  mirksiukas.gif
Ir kokia Jusu manymu idealiausia kvadratura sio praktisko dalyko  unsure.gif
Dekui  thumbup.gif

na pas mus tai kaipir atskiras kambarys bet iejimas is miegamojo 4u.gif bent jau man taip labai patogu ax.gif
Atsakyti
Drabuzine svarbiausias baldas smile.gif Todel reikia pries uzsakant gerai apsvarstit viska ir uzsakinet pas gera baldininka, reikalaujant garantiju. Nebent norite viska keist po1-2 metų smile.gif
Atsakyti
Mastau ir nenusprendziau kur praktiskiau ja imponuoti ar jai priskirti atskira patalpa, ar miegamajame isejima g.gif
Kazkodel linkstu prie atskirosios patalpos, bet daug kas mini, kad praktiskiau is miegomojo blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus atskiras kambariukas apie 5 kv.m., iėjimas iš miegamojo,
Atsakyti
QUOTE(Knopkute3 @ 2010 06 08, 09:29)
Sveikos mielosios mamytes  bigsmile.gif
Gal praziopsojau, o gal ir neradau, bet norejau Jusu patarimo, pastebejimu  ax.gif
Kaip manot ar drabuzinei geriau paskirti (name) atskira patalpa - kambariuka, ar geriau priskirti prie miegamojo?  mirksiukas.gif
Ir kokia Jusu manymu idealiausia kvadratura sio praktisko dalyko  unsure.gif
Dekui  thumbup.gif

Mūsų drabužinė yra atskiras kambarys su langu, apie 11 kv/m, iėjimas iš miegamojo. Durys į drabužinę -kaip ir visos kitos kambarių durys. Buvau griežtai prieš stumdomas duris. Rėmiausi šeimos narių įpročiais - labai dažnai tos stumdomos durys taip ir likdavo neužstumtos... Savo sprendimu esu labai patenkinta. O idealiausia kvadratūra -labai individualus reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Knopkute3 @ 2010 06 11, 09:50)
Mastau ir nenusprendziau kur praktiskiau ja imponuoti ar jai priskirti atskira patalpa, ar miegamajame isejima  g.gif
Kazkodel linkstu prie atskirosios patalpos, bet daug kas mini, kad praktiskiau is miegomojo  blush2.gif  rolleyes.gif

jei tureciau dar viena galimybe, tai daryciau kaip atskira patalpa (zmones nevisada, o mano atveju tai visada, keliasi ne tuo paciu laiku. tai vienam miegant, o kitam besiruosiant i darbus tas lakstymas is vonios i drabuzine ir kuitimasis joje mane erzintu.
greiciausiai dabar daryciau drabuzines patalpa salia vonios patalpos arba jei ju daugiau, tai tarp ju g.gif . pagal principa: atsikeliai, nuejai i vonia ir is jos i drabuzine, o is drabuzines i hola.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 06 14, 16:57)
jei tureciau dar viena galimybe, tai daryciau kaip atskira patalpa (zmones nevisada, o mano atveju tai visada, keliasi ne tuo paciu laiku. tai vienam miegant, o kitam besiruosiant i darbus  tas lakstymas is vonios i drabuzine ir kuitimasis joje mane erzintu.
greiciausiai dabar daryciau drabuzines patalpa salia vonios patalpos arba jei ju daugiau, tai tarp ju  g.gif . pagal principa: atsikeliai, nuejai i vonia ir is jos i drabuzine, o is drabuzines i hola.

Mes irgi kaip tik dabar svarstom, ar įėjimą į drabužinę daryti iš holo, ar iš miegamojo. Aš labiau linkstu prie pirmojo varianto, o MB - prie antro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 06 14, 15:57)
jei tureciau dar viena galimybe, tai daryciau kaip atskira patalpa (zmones nevisada, o mano atveju tai visada, keliasi ne tuo paciu laiku. tai vienam miegant, o kitam besiruosiant i darbus  tas lakstymas is vonios i drabuzine ir kuitimasis joje mane erzintu.
greiciausiai dabar daryciau drabuzines patalpa salia vonios patalpos arba jei ju daugiau, tai tarp ju  g.gif . pagal principa: atsikeliai, nuejai i vonia ir is jos i drabuzine, o is drabuzines i hola.

Va dėl šito labai sutinku drinks_cheers.gif Buvo man galimybė daryti iš miegamojo drabužinę,bet vis tik padariau ne iš miegamojo,o iš holo ir labai džiaugiuosi tokiu sprendimu.Nes vyras keliasi anksčiau ir jo vaikščiojimas lygintis kelnes ,marškinius tikrai erzintų.Ir kitam name daryčiau atkirai ax.gif Principas vonia, drabužinė,holas idealus thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų miegamojo kambarys buvo labai pailgas. Tai mes irgi padarėm drabužinę t.y. patrumpinom kambarį. O drabužinę suprojektavom ir iš svetainės, ir iš miegamojo. Tai yra, ta siena padalinta i dvi dalis. Viena dalis iš miegamojo. Kita dalis iš svetainės ir atlieka prieškambario funkcijas. O prieškambaris padaužius sienas, tapo svetainės dalimi. Taigi erdvės nepraradom, gal net suradom. Ir nesigailim. Ir nereikia visur kampais vaikščiot. Pasižiūrėkite į projektą, kad ir kur būtų kambarių sienos, vistiek bendras butas bus kvadratinis. nebent kaškokie išsikišimai. Juk projektuotojas ima bendrą plotą ir paskui jį visaip dėlioja. O čia jau galite pakeisti.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 06 11, 10:43)
Pas mus atskiras kambariukas apie 5 kv.m., iėjimas iš miegamojo,

Pa mane taip pat 5 kv. m., tik iejimas is holo, taciau nera ventiliacijos nei lango unsure.gif ka manote g.gif
Atsakyti