Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužinė

Na o mano drabuzine bus virs 30 kv.m., nezinau ar tai gerai, ar blogai, tik zinau, kad ja isirengti pagal mano poreikius kainuos nemazus pinigelius... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritat29: 30 rugpjūčio 2010 - 21:33
QUOTE(ritat29 @ 2010 08 30, 22:32)
Na o mano drabuzine bus virs 30 kv.m., nezinau ar tai gerai, ar blogai, tik zinau, kad ja isirengti pagal mano poreikius kainuos nemazus pinigelius...  doh.gif

Pas turtingus savi įpročiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2010 08 29, 21:06)
Pa mane taip pat 5 kv. m., tik iejimas is holo, taciau nera ventiliacijos nei lango unsure.gif  ka manote  g.gif

Pas mus taip pat nera nei lango nei ventiliacijos ir nieko, tiesa, beveik visada durys atidarytos ax.gif
Atsakyti
Spredziam ir mes ta pacia dilema - kokia drabuzine issirengti - ar is ploksciu ar 'groteliu'. Musu didziausias minusas kad erdve labai maza - drabuzine isirengsim tamsiam kambariuky - 2.44 kv blush2.gif taip visaip kaip ziurineju, renkuosi ideju - kaip islosti, tu Rubbermaid didelis pliusas kad gali kaitaliot lentynas, bet is kitos puses - ka ten 2.44 kv prikaitaliosi, ir dar vienas rupimas kl - maciau apie tai kalbeta, bet kiekvienam atrodo kad jo problema individuali - ventiliacija! Gyvenam 5 aukste, tamsus kambariukas ispraustas tarp miegamojo ir vaiku kambario, i ji patenkama tiesiai is kolidoriaus, apie jokias tiesiogines ventiliacijas nesvajoju, tad kokia butu alternatyva? Lauko drabuziu, bei batu joje nelaikysiu - nebus kur biggrin.gif bet visg biggrin.gif , bijau kvapo, juolab sildymo ten taip pat nera - bet nebuna ir salta, nes kabariukas neturi laiko sienu, is kitos puses - kitos laiptines kaimynai smile.gif gal siaip atsiras mamyciu kurios yra isirengusios tokiam plote drabuzine, cia standartinis pasilaiciu 3-ju kambariu butas bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2010 08 29, 21:06)
Pa mane taip pat 5 kv. m., tik iejimas is holo, taciau nera ventiliacijos nei lango unsure.gif  ka manote  g.gif

Vis tik pasidarem ventiliacija ax.gif
Atsakyti
Kokios nuomonės apie “SuperSlide” lentynas, gal kas jas turi? smile.gif Šiaip pažiūrėjus ir patiems jas galima pasikabinti, pasidarius planelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga Dabašinskienė @ 2010 09 14, 00:22)
Spredziam ir mes ta pacia dilema - kokia drabuzine issirengti - ar is ploksciu ar 'groteliu'. Musu didziausias minusas kad erdve labai maza - drabuzine isirengsim tamsiam kambariuky - 2.44 kv  blush2.gif  taip visaip kaip ziurineju, renkuosi ideju - kaip islosti, tu Rubbermaid didelis pliusas kad gali kaitaliot lentynas, bet is kitos puses - ka ten 2.44 kv prikaitaliosi, ir dar vienas rupimas kl - maciau apie tai kalbeta, bet kiekvienam atrodo kad jo problema individuali - ventiliacija! Gyvenam 5 aukste, tamsus kambariukas ispraustas tarp miegamojo ir vaiku kambario, i ji patenkama tiesiai is kolidoriaus, apie jokias tiesiogines ventiliacijas nesvajoju, tad kokia butu alternatyva? Lauko drabuziu, bei batu joje nelaikysiu - nebus kur  biggrin.gif  bet visg biggrin.gif , bijau kvapo, juolab sildymo ten taip pat nera - bet nebuna ir salta, nes kabariukas neturi laiko sienu, is kitos puses - kitos laiptines kaimynai smile.gif gal siaip atsiras mamyciu kurios yra isirengusios tokiam plote drabuzine, cia standartinis pasilaiciu 3-ju kambariu butas  bigsmile.gif  ax.gif

O kodel nepabandot prakalti ventiliacija sienoje i miegamaji pvz. ? As manau kad ventiliacija butina visur, nebent irgi visa laika laikysit dyrys atidarytas.
Atsakyti
QUOTE(elipsė @ 2011 02 25, 19:27)
Kokios nuomonės apie  “SuperSlide” lentynas, gal kas jas turi?  smile.gif  Šiaip pažiūrėjus ir patiems jas galima pasikabinti, pasidarius planelį  mirksiukas.gif

Ir dar, kažin ar labai jau daug brangiau būtų, jei pirma pasidarytume stumdomas duris, o tik po to drabužinę t.y. vidų spintos g.gif
Atsakyti
Gal galite kas drabuzines planeli papaisyti 4u.gif plotis 130 cm. ilgis 290cm. nedidele todel reiketu labai praktiskos. duru dar nera todel tinka bet kokie variantai 4u.gif 4u.gif
ir gal kas turite medines drabuzines duris, mes planuojam medines daryti tik vat atsiliepimai butu kokie idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga Dabašinskienė @ 2010 09 13, 23:22)
Spredziam ir mes ta pacia dilema - kokia drabuzine issirengti - ar is ploksciu ar 'groteliu'. Musu didziausias minusas kad erdve labai maza - drabuzine isirengsim tamsiam kambariuky - 2.44 kv  blush2.gif  taip visaip kaip ziurineju, renkuosi ideju - kaip islosti, tu Rubbermaid didelis pliusas kad gali kaitaliot lentynas, bet is kitos puses - ka ten 2.44 kv prikaitaliosi, ir dar vienas rupimas kl - maciau apie tai kalbeta, bet kiekvienam atrodo kad jo problema individuali - ventiliacija! Gyvenam 5 aukste, tamsus kambariukas ispraustas tarp miegamojo ir vaiku kambario, i ji patenkama tiesiai is kolidoriaus, apie jokias tiesiogines ventiliacijas nesvajoju, tad kokia butu alternatyva? Lauko drabuziu, bei batu joje nelaikysiu - nebus kur  biggrin.gif  bet visg biggrin.gif , bijau kvapo, juolab sildymo ten taip pat nera - bet nebuna ir salta, nes kabariukas neturi laiko sienu, is kitos puses - kitos laiptines kaimynai smile.gif gal siaip atsiras mamyciu kurios yra isirengusios tokiam plote drabuzine, cia standartinis pasilaiciu 3-ju kambariu butas  bigsmile.gif  ax.gif

Na pas mus tikriausia tokia pati drabuzine, tarp dvieju kambariu. Dareme paprastas duris. Siaip jokio kvapo nera. Is drabuzines i maza vaiku kambari padarytos virsuje sienos groteles, todel sioks toks oras vaiksto. O siaip isvedinam gerai kambari ir pradarom drabuzines duris. Problemu jokiu nera. Be to musu butas taip pat vidinis ir siltas. Niekada nepagalvojau, kad drabuzineje gali buti salta.. smile.gif Dabar tik gal daryciau stumdomas duris, ne paprastas, atidaromas.
Atsakyti
Noriu, Jusu, mamyciu, nuomones.

Kuriu savo butui plana, miegamasis 12kv.m.
4m ir 3m.
Kaip manote, ar verta tokiame miegamajame daryt drabuzine?
Jeigu darysiu drabuzine, iseina ji 1.3m/2m =2.6kv.m. Ar ne per maza?
Ir miegamasis iseina 2.7m ir 3m = 8.1kv. m. Isivaizduoju, kad per mazai miegamajam? Ar ne?
Ka manote?
Atsakyti
Niu pas mane pvz miegamasi 9 kv.m tai as padariau spinta per visa siena iki pat lubu ir man gerai, tai sakykim liko apie 8 kvadratus miegamajam irgi tai lova taip tik tik palei sienas. Pas mane dar as pati isplanavima ir iejima i miegamaji susibraiziau tai jau padariau taip, kad iejus po kaire spinta, po desine lova ir viskas smile.gif Cia daug kas priklauso nuo to koks tavo to kambario isplanavimas ir reikia ziureti kaip lova dvigule statysit ir ko norit is jos. Nes pas mane pvz aplink lova apeiti jau neimanoma per viena puse sulipam ir viskas smile.gif Nors man tai ne problema smile.gif Kas anksciau keliasi miega prie krasto ir viskas smile.gif
Atsakyti