Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(Rituxx @ 2009 02 23, 09:35)
nenoriu labai kažko peikt  unsure.gif bet situacija tokia kad dirbu pati slenkančias sitemas gaminančioje įmonėje ir jau ne vieną kartą ateina pas mus žmonės nusipirkę komandor ar tai duris ar tai sistemas ir prašo perdaryti duris arba  bėgelius pakeisti į mūsų,kadangi dėl vienų ar kitų priežaščių ano gamintojo nekokybiškos  doh.gif tad ior susidaro tuomet tokia nuomonė  smile.gif

Normalios firmos garantija duoda (pvz 10 metu) smile.gif
Tai kam eiti i kita firma, jei ta kur gaminot suteikia garantini remonta g.gif
Atsakyti
Ateinu ir aš čia su savo klausimais bigsmile.gif
Bandysiu paaiškinti, ką planuoju, gal man kas patars?
Kadangi dėl vietos pas mus nėra problemos, norėčiau vienos didelės spintos su stumdomomis durimis. Spintai "atiduočiau" trečdalį kambario, spinta stovėtų prie vienos sienos. Reikalas tas, kad norėčiau užsakyti tik stumdomas duris ir vieną spintos sienelę, nes langas yra per visą sieną. Todėl prie lango ir reiks tos sienelės...
Tiesiog, taupumo sumetimais pačiam spintos vidui panaudočiau senos spintos stalčius, lentynas ir t. t., o ko trūks - tikiuosi, kad vyras sumeistraus iš plokščių pats.
Veidrodžių nereiks ant durų.
Kaip manot?
(Reikalas tas, kad kambarys yra labai nuošalus, svečiai ten nevaikšto, todėl spintos vidui išleisti krūvą pinigų man gaila...)
Kaip manot, apsiimtų kokia firma ar meistras pagaminti tik duris ir vieną spintos sienelę?
O gal aš visai čia nublūdijau?
Atsakyti
Tikrai apsiims mirksiukas.gif Maniškiui irgi pasitaiko tokių užsakymų. Nors jeigu jau užsisakot duris,tai pats spintos vidus iš tiesų kainuoja jau palyginus nedaug.Nes spintos kainos didžiąją dalį sudaro durys.
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 03 12, 18:14)
Normalios firmos garantija duoda (pvz 10 metu) smile.gif
Tai kam eiti i kita firma, jei ta kur gaminot suteikia garantini remonta g.gif

Šis klausymas ir mums iškylo g.gif bet taip jau yra, o kodėl jie tai daro ir nereikalauja pakeitimo nesigylinu, matyt jiems taip yra paprasščiau ir greičiau.
Papildyta:
QUOTE(Gricė @ 2009 03 14, 14:54)
Kadangi dėl vietos pas mus nėra problemos, norėčiau vienos didelės spintos su stumdomomis durimis. Spintai "atiduočiau" trečdalį kambario, spinta stovėtų prie vienos sienos. Reikalas tas, kad norėčiau užsakyti tik stumdomas duris ir vieną spintos sienelę, nes langas yra per visą sieną. Todėl prie lango ir reiks tos sienelės...
Tiesiog, taupumo sumetimais pačiam spintos vidui panaudočiau senos spintos stalčius, lentynas ir t. t., o ko trūks  - tikiuosi, kad vyras sumeistraus iš plokščių pats.
Kaip manot?
(Reikalas tas, kad kambarys yra labai nuošalus, svečiai ten nevaikšto, todėl spintos vidui išleisti krūvą pinigų man gaila...)
Kaip manot, apsiimtų kokia firma ar meistras pagaminti tik duris ir vieną spintos sienelę?
O gal aš visai čia nublūdijau?

Jei Vilniuje galiu patarti kur tai galima nebrangiai ir kokybiškai padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 14, 19:25)
Jei Vilniuje galiu patarti kur tai galima nebrangiai ir kokybiškai padaryti  mirksiukas.gif

Ne Vilniuje. Bet gal meistras važiuotų į provinciją?
(galiu parašyti Jums až?)
Atsakyti
labas va cia uzeik paziurek
o jai kas skambink pagelbes

http://picasaweb.goo...m/baldaimariaus
865072550 Marius
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 03 14, 19:25)
Jei Vilniuje galiu patarti kur tai galima nebrangiai ir kokybiškai padaryti  mirksiukas.gif

Rašau Jums až.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2009 03 14, 14:54)
......
Tiesiog, taupumo sumetimais pačiam spintos vidui panaudočiau senos spintos stalčius, lentynas ir t. t., o ko trūks  - tikiuosi, kad vyras sumeistraus iš plokščių pats.
Kaip manot?
Kaip manot, apsiimtų kokia firma ar meistras pagaminti tik duris ir vieną spintos sienelę? O gal aš visai čia nublūdijau?

Kiek zinau daugelis firmu gali padaryti tik duris ir be vidaus irangos mirksiukas.gif
o veidrodzio kaina, mums sake, kokiu 50-60 lt tik dadeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 01 27, 08:05)
Jei turėsite kokių kalusymų dėl slenkančių sistemų, dūrų, ar šiaip baldų galite kreiptis, kiek galėsiu tiek pakonsultuosiu  rolleyes.gif

Norėjau pasiteirauti kokio gamintojo yra patikimiausi aliuminiai profiliai?
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2009 03 19, 14:19)
Norėjau pasiteirauti kokio gamintojo yra patikimiausi aliuminiai profiliai?

Slidus klausimas biggrin.gif
nes kiekvienas savo girs biggrin.gif
Atsakyti
AstaRaud smile.gif Kol neišbandei nežinai mirksiukas.gif neturėjome kol kas skundų smile.gif

Siūlau apsilankyti penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį parodoje "Baldai" Litexpo rūmuose 4u.gif tikrai daug inovacijų pamatysite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2009 03 14, 18:07)
Tikrai apsiims  mirksiukas.gif Maniškiui irgi pasitaiko tokių užsakymų.  Nors jeigu jau užsisakot duris,tai pats spintos vidus iš tiesų kainuoja jau palyginus nedaug.Nes spintos kainos didžiąją dalį sudaro durys.

Mums vidu paskaiciavo 1400lt, tai teko patiems daryti lentynas ir kabyklas....
Atsakyti