jokio skirtumo ir taip gerai ir taip, svarbu kad jums patiktų gal tik brangiau mokėsite už 4 duris
Aš gyvenu taip, tarsi tai mano paskutinė diena.Kokios mintys, norai, poelgiai iškyla žinant tą graudžią tiesą...Džiaugiuosi saulėtekiu,gamta,žmonėmis ir net tais kurie suteikė skausmo,skausmo aš nebijau...bijau to ką aš paliksiu išeidama iš šio vis dėl to gražaus pasaulio...
Įdomu pas kokius gamintojus spintos ir stumdomosios durys atpigo Prieš 1,5 metų buvome pasiskaičiavę visose firmose ir net sudarę sutartį dėl stumdomų durų gaminimo ir sumontavimo (2 durys iš plokštės baltos, 2 iš veidrodžio netonuoto, rėmeliai plieniniai balti), bet nebuvo didelės skubos,ieškojome kitų baldų,tai nepasidarėme. Dabar perėjome visas firmas ir persiskaičiavome iš naujo. Tai priš 1,5 metų kainavo nuo 700 iki 800(sutaryje su ssistemomis 770 lt), tai dabar 1300-1900
noriu uzsisakyti slenkanciu duru spinta su plieniniais remelias, jos kaina yra mazesne negu su aliumininiais , o garantija abiem sistemom yra po 10 metu. ka gero ar blogo galite pasakyti apie plienine sistema? gal neverta taupyti ant jos?