Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

"Spintų vidus"

Gal kam bus įdomu pasižiūrinėti ir paklausyti patarimų kaip reikia "organizuoti" spintos vidaus sistemas smile.gif Radau neblogų video iš "Yuotube"

Closet system

Closet organization

Installing a Closet Organizer System

How to Organize the Closet

How to Organize the Closet 2

P.S. angliškai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indregu: 09 kovo 2009 - 09:39
Patarimai, kaip efektyviau išnaudoti spintos vidų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2009 03 09, 11:12)

Aciu indregu 4u.gif . Aktuali tema man siuo metu.
Atsakyti
QUOTE(freewind @ 2009 03 09, 11:46)
Aciu indregu 4u.gif . Aktuali tema man siuo metu.

Gerai pasukus galvele nereik moket tukstanciu blush2.gif 4u.gif

* * * * * * * * * *

Užsikabliavau biggrin.gif bigsmile.gif

TVARKA mūsų spintose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indregu: 09 kovo 2009 - 11:02
Jei šalia nėra nagingo vyro, MOTERIŠKĖS DIRBA PAČIOS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

4u.gif

P.S. stabdykit mane, jeigu ką blush2.gif ...
Atsakyti
Ačiukas indregu už info 4u.gif kuo daugiau info, tuo lengviau suprasti kokios spintos tau reik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltupe @ 2009 03 09, 16:04)
Ačiukas indregu už info   4u.gif kuo daugiau info, tuo lengviau suprasti kokios spintos tau reik  ax.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif

Dar siek tiek patarimu, kaip viskas turetu atrodyti tvarkingai spintoje

Paziurekit kaip fainai galima batus laikyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indregu: 09 kovo 2009 - 23:32
kazin keliu duru spinta reikia daryt 3.11m plocio angai?
As lyg buvau isitikinus kad 3 bus graziau, bet ziuriu 4 duru lyg isplanavimai geresni g.gif
Atsakyti
QUOTE(freewind @ 2009 03 10, 13:31)
kazin keliu duru spinta reikia daryt 3.11m plocio angai?
As lyg buvau isitikinus kad 3 bus graziau, bet ziuriu 4 duru lyg isplanavimai geresni g.gif

jokio skirtumo mirksiukas.gif ir taip gerai ir taip, svarbu kad jums patiktų 4u.gif gal tik brangiau mokėsite už 4 duris smile.gif
Atsakyti
Rituxx, aciu 4u.gif
Atsakyti
Įdomu pas kokius gamintojus spintos ir stumdomosios durys atpigo 4u.gif Prieš 1,5 metų buvome pasiskaičiavę visose firmose ir net sudarę sutartį dėl stumdomų durų gaminimo ir sumontavimo (2 durys iš plokštės baltos, 2 iš veidrodžio netonuoto, rėmeliai plieniniai balti), bet nebuvo didelės skubos,ieškojome kitų baldų,tai nepasidarėme. Dabar perėjome visas firmas ir persiskaičiavome iš naujo. Tai priš 1,5 metų kainavo nuo 700 iki 800(sutaryje su ssistemomis 770 lt), tai dabar 1300-1900 blink.gif doh.gif
Atsakyti
noriu uzsisakyti slenkanciu duru spinta su plieniniais remelias, jos kaina yra mazesne negu su aliumininiais , o garantija abiem sistemom yra po 10 metu. ka gero ar blogo galite pasakyti apie plienine sistema? gal neverta taupyti ant jos? g.gif

Atsakyti