Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(Gucci XX @ 2009 07 21, 13:01)
aha, labai butu faina sulaukt atsiliepimu.. ax.gif

man irgi būtų įdomu išgirsti atsiliepimų, tikrai manau sutaupyčiau nemažai .. ax.gif išplanavimas ir vidus tinka, tik reikėtų slenkančiom durim visą vaizdą uždengti..gal žinote kiek cm užima durelių bėgeliai? g.gif

QUOTE(Žanė @ 2009 07 27, 10:15)
na ir man jau atėjo laikas gamintis spintą koridoriuje. tai noriu labai paprastos, bet jau kai paskaičiavo  doh.gif
nelabai suprantu, akcijos alia internete, tai kaina apie 900 lt, o suskaičiuoja 3 tūkst.  doh.gif

į kurią firmą kreipėtės? mačiau Emiroje reklamuoja 35 proc. nuolaidas..kadangi jų biuras prie pat mano darbo reikės ryt nueiti pažiūrėti ką jie siūlo
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 07 27, 13:25)
žinote kiek cm užima durelių bėgeliai?  g.gif

10cm jeigu prasilenkiančios durys. Apie 5cm jeigu vienos durys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 07 27, 12:32)
10cm jeigu prasilenkiančios durys. Apie 5cm jeigu vienos durys  mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
O ką manote apie slankiojančias duris vonios-WC patalpai. Ar jos gali buti pakankamai sandarios ir praktiskos? Gal kas turite kažką panašaus?
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 07 27, 13:25)

į kurią firmą kreipėtės? mačiau Emiroje reklamuoja 35 proc. nuolaidas..kadangi jų biuras prie pat mano darbo reikės ryt nueiti pažiūrėti ką jie siūlo

kreipiausi į Vesida ir Slenkančias Sistemas. apie Vesidą kalbėjau, kad kaina maža, o paskaičuoja daug. SS iš esmės jau kaina didelė.
reikės pasidomėt Emiroj dar. dėkui kad priminėt

QUOTE(strykt @ 2009 07 27, 14:17)
O ką manote apie slankiojančias duris vonios-WC patalpai. Ar jos gali buti pakankamai sandarios ir praktiskos? Gal kas turite kažką panašaus?

jei montuoja tokią pačią sistemą, kaip spintose, tai sandarumo ten nėra, plius dar reikia sienoje turėti erdvės durims pastumti (jokių jungiklių, bra ir pan.

yra tokios dar durys, užsidaro kaip armonikėlė, bet man tai tokios nelabai. geriau jau slankiojančios.
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2009 07 16, 11:35)
o gal kas nors daretes tik stumdomas duris ir palikot sena spinta..? galvoju kad taip zymiai pigiau butu...? ax.gif

As senam bute kai gyvenau turejau sena korpusine spinta iki lubu, su gerom lentynom ir labai talpia, zodziu vidus man labai tiko, o isorines durys moraliskai buvo pasenusios, tad dariausi tik duris...labai jau gamintojai mane atkalbinejo, sake, kad kaupsis dulkes,ir siaip negraziai atrodys, bet patikekit tada sutaupiau daug, realiai puse kainos ir buvau labai patenkinta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 07 27, 11:15)
nelabai suprantu, akcijos alia internete, tai kaina apie 900 lt, o suskaičiuoja 3 tūkst. 

o projektas internete ir bendraujant gyvai- identiškas? g.gif

QUOTE(strykt @ 2009 07 27, 14:17)

Esu kurį laiką gyvenusi bute su tokiomis durimis, tai sandarumo tikrai nėra 4u.gif Bet patogu, jei nėra mažų vaikų ax.gif

QUOTE(Žanė @ 2009 07 27, 14:30)
jei montuoja tokią pačią sistemą, kaip spintose, tai sandarumo ten nėra, plius dar reikia sienoje turėti erdvės durims pastumti (jokių jungiklių, bra ir pan.

Jei slankiojančios durys bus patalpos viduje, tai nelabai... nes net nežinau ar jos tilptų, tarkim, standartiniame bute... paprastai jos daromos iš išorės ir planuojant galima tai numatyti, trukdančius interjero elementus kabinti ant priešingos sienos ar toliau. Tos durys, kuriomis teko naudotis, nekliudė jungiklių schmoll.gif
Atsakyti
Spinta su stumdomomis durimis pasidariau kambario nisoje(standartinis variantas).Stumdomos durys vien veidrodis.Ispudis nuostabus ir kambarys vizualiai dukart didesnis.Tik viena beda-tenka daznokai valyti stiklus ir siu gabaritai dideli..Bet visgi labai grazu smile.gif
Atsakyti
Na mes spėjome dar į Emiros akciją , po poros sav. jau galėsime džiaugtis nauja spinta smile.gif Derinome projektą 2 vietose, tai kainos skirtumas iš tikrųjų nemažas- SS siūlė tokį patį variantą tik 1 durys stiklas, kitos - plokštė už 1990 LTL, o gavome Emiroje su 2 veidrodžiais už 1400 LTL thumbup.gif vidų keisime, nes kaip planavau palikti seną spintą, tai labai išsikišusi ji būtų, per mažai vietos durelėms liktų..

Labai vertingi pasirodė projektuotojo patarimai, nes pvz. kaip projektavome su vadybininke salone, buvo visai kitoks variantas negu kad jau atvykus į namus, nes norėjau tamsinto veidrodžio, o kadangi patalpa maža ir tamsi, mane nuo jo atkalbėjo..tas pats su lentynomis, pradžioje galvojau vienaip, o nusimanantis žmogus patarė daryti kiek kitaip ir iš tikrųjų argumentai visai patiko smile.gif Nesijautė, kad žmogus nori man prakišti brangiausias prekes, o iš tikrųjų nori patarti kaip padaryti spintą funkcionalesne thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satide: 02 rugpjūčio 2009 - 12:46
QUOTE(Satide @ 2009 08 02, 13:36)
Labai vertingi pasirodė projektuotojo patarimai, nes pvz. kaip projektavome su vadybininke salone, buvo visai kitoks variantas negu kad jau atvykus į namus, nes norėjau tamsinto veidrodžio, o kadangi patalpa maža ir tamsi, mane nuo jo atkalbėjo..tas pats su lentynomis, pradžioje galvojau vienaip, o nusimanantis žmogus patarė daryti kiek kitaip ir iš tikrųjų argumentai visai patiko  smile.gif Nesijautė, kad žmogus nori man prakišti brangiausias prekes, o iš tikrųjų nori patarti kaip padaryti spintą funkcionalesne  thumbup.gif

Pasisekė sutikus gerai dirbantį profesionalą thumbup.gif
Mes darysimės patys ir man didžiausias galvos skausmas būtent vidaus išdėstymas doh.gif Nes bijau, kad gal ko nežinau ir spinta bus mažiau talpi, nei galėtų būti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 02 rugpjūčio 2009 - 21:06
QUOTE(Satide @ 2009 08 02, 13:36)
Na mes spėjome dar į Emiros akciją , po poros sav. jau galėsime džiaugtis nauja spinta smile.gif  Derinome projektą 2 vietose, tai kainos skirtumas iš tikrųjų nemažas- SS siūlė tokį patį variantą tik 1 durys stiklas, kitos - plokštė už 1990 LTL, o gavome Emiroje su 2 veidrodžiais už 1400 LTL  thumbup.gif vidų keisime, nes kaip planavau palikti seną spintą, tai labai išsikišusi ji būtų, per mažai vietos durelėms liktų..

Labai vertingi pasirodė projektuotojo patarimai, nes pvz. kaip projektavome su vadybininke salone, buvo visai kitoks variantas negu kad jau atvykus į namus, nes norėjau tamsinto veidrodžio, o kadangi patalpa maža ir tamsi, mane nuo jo atkalbėjo..tas pats su lentynomis, pradžioje galvojau vienaip, o nusimanantis žmogus patarė daryti kiek kitaip ir iš tikrųjų argumentai visai patiko  smile.gif Nesijautė, kad žmogus nori man prakišti brangiausias prekes, o iš tikrųjų nori patarti kaip padaryti spintą funkcionalesne  thumbup.gif

o iki kada ta akcija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 08 02, 21:31)
o iki kada ta akcija?  g.gif

Berods tik iki 08.01 unsure.gif
Atsakyti