Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

Na lengvus daiktelius laiko, bet virtuvės spintoj man jie nepasiteisino verysad.gif
Atsakyti
šiaip tie krepšiai virtuvėj daržoves laikyti skirti. Nedideliais kiekiais.
Turiu drabužinę/sandėliuką ( iš tamsaus kambarėlio pasidarėm)su tokia sistema, kaip kad foto matosi:
user posted image.
Lentynos atlaiko iki 70kg. ~7 metus ja naudojamės, niekas nesiruošia lūžti smile.gif

A, ką norėjau pasakyt. Spintoj man tokie krepšiai nelabai gražu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 04 kovo 2010 - 19:44
QUOTE(Invincible @ 2010 03 04, 19:01)
As taip pat norejau ideti i spinta pora, na bent viena krepsi, bet baldininkai atkalbejo, neva mechanizmas ant kuriu vazineja tie krepsiai yra nepatvarus ir nebus imanoma ideti kazka daug i ta krepsi, kaip as norejau deti ranksluoscius.  g.gif  Pasake, kad po kiek laiko ar tai krepsys islinks, ar mechanizmas kazkaip iskryps, vienu zodziu, kazkaip keistai man nuskambejo  g.gif  Kiek tiesos tame? Juk atrodo kiti darosi tuos krepsius, nejau nelaiko jie.  g.gif
user posted image

Pas mus yra trys krepšiai ir mes jais labai patenkinti - labai patogu ir tikrai dar niekas neišlinko (na, aišku, plytų ten nededame) ax.gif

O dabar grįžtu prie savo spintos...
Taigi nusiunčiau dar paskaičiuoti spintą Vesidai - ir ką jūs manote, žymiai pigiau nei SS paskaičiavo thumbup.gif
Dabar klausimas - ar kas darėtės Vesidoj? Kaip kokybė? g.gif
Atsakyti
Invisible,neaišku kokios kokybės meistrai būtų dėję tuos krepšius mirksiukas.gif
Šiaip jau apsisprendžiau , kad nedėsiu.Bus stalčiai paprasti it lentynos.Dėl kelnių kabyklos vat dar nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2010 03 04, 13:32)
Džinsus taip, bet kitas kelnes mieliau kabinčiau kaip ir iki šiol.Norisi sužinoti kas praktiškiau-talpiau ar tos kabyklės ar tiesiog paprastai ant pakabų mirksiukas.gif

aisku kad daugiau ir talpiau pakabinsi ant pakabu, nei ant tu virbu.
o ka dar pastebejau, kad rubu daugiau galima sutalpinti lentynose i ta pati ilgi nei ant pakabu. As rubus lyginu, todel nenoriu vel lyginti isnaujo po sulankstymo, todel dabar is lentynu dar kokius 5 cm maziausiai nuvogciau pakabinimui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2010 03 05, 11:49)
o ka dar pastebejau, kad rubu daugiau galima sutalpinti lentynose i ta pati ilgi nei ant pakabu.  As rubus lyginu, todel nenoriu vel lyginti isnaujo po sulankstymo, todel dabar is lentynu dar kokius 5 cm maziausiai nuvogciau pakabinimui.  smile.gif

Aš nemėgstu lankstyti drabužių - juos ir pasiekti sunkiau (vistiek gylis standartinis kažkur 65 cm), ir susiglamžo...
Man geriausiai kabinti thumbup.gif
Dėl to ir pernai darytoj spintoj, ir dabar projektuojamoj - vos kelios lentynos, pora stalčių, o visa kita - kabinamiems rūbams thumbup.gif

p.s. o sezoniniams drabužiams (na, vasarą žieminiams, žiemą - vasariniams) geriausia vieta "paslėpti" - antresolės, kuriose vietos tikrai nemažai drinks_cheers.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 05 kovo 2010 - 12:28
Man irgi labiau patinka kabinti rubus nei lankstyti ir delioti o po to viska suverst kol randi ir isemi reikiama drabuzi.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2010 03 05, 13:49)
aisku kad daugiau ir talpiau pakabinsi ant pakabu, nei ant tu virbu.
o ka dar pastebejau, kad rubu daugiau galima sutalpinti lentynose i ta pati ilgi nei ant pakabu.  As rubus lyginu, todel nenoriu vel lyginti isnaujo po sulankstymo, todel dabar is lentynu dar kokius 5 cm maziausiai nuvogciau pakabinimui.  smile.gif

aišku..matai man tie virbai gražiai atrodo doh.gif lotuliukas.gif Šiaip ar taip,taupant vietą matyt teks daryti standartinius pakabinimus tik gal 2 aukštais vienoje pusėje ir vienu aukštu kitoje pussėje,kad būtų ilgesniems rūbams.Einu paišyti-perpaišyti savo brėžinukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2010 03 06, 10:53)
aišku..matai man tie virbai gražiai atrodo doh.gif  lotuliukas.gif Šiaip ar taip,taupant vietą matyt teks daryti standartinius pakabinimus tik gal 2 aukštais vienoje pusėje ir vienu aukštu kitoje pussėje,kad būtų ilgesniems rūbams.Einu paišyti-perpaišyti savo brėžinukų ax.gif

Joo dviem aukstais tai geris thumbup.gif ,bet butinai reikia ir ilgiems nors truputi, pamazinau ta dalis pas save biski, savo sukniu ir puspalciu prie vyro rubu nepriskaiciavau doh.gif tai dabar burba vis kad jo rubai suspausti del manuju doh.gif
Atsakyti
Pirkausi is Vesidos ekspozicijos ir nesigailiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos

As tai siandien buvau UAB"Vesida".Norejau uzsisakyti miegamojo spinta.Zodziu,paaiskinau ko noriu,ir pabraiziau,kad tiksliau butu.Kaina gavosi ,ju paskaiciavimais beveik 4000 lt.Nors spinta tikrai neimantri.
Zodziu,pasiuntinejau po to firmoms ivairioms savo brezinuka,tai jos man atsiunte savus paskaiciavimus,kaina mazesne kai kur ant 1500lt,kai kur ant 1000 lt.
Zodziu,skirtumas nerealus.
Patikrinau aisku ,kiekviena is firmu,nu visos patikimos lyg.....
Bet kazkaip idomu,nu nejaugi gali ant tiek kaina skirtis? g.gif O gal cia ta Vesida,labai jau kazkuom ypatinga? g.gif
Atsakyti