Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(Temidė @ 2010 03 30, 16:42)
Tad dabar, kai reikėjo apsispręsti, visur dariau dvejų durų.

O kokio ilgio/pločio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 30 kovo 2010 - 16:11
QUOTE(Temidė @ 2010 03 30, 15:42)
Vaivavir, aš turjau 3 durų ir net jau trejos durys man nebuvo patogu. Tad dabar, kai reikėjo apsispręsti, visur dariau dvejų durų.

Hmm, labiausiai linkstu tai prie dvieju duru vienoje puseje nisos ir dvieju duru kitoje, viena puse man, kita - MB, tik tiek, kad reikia veidrodzio kazkur, nesimetriskai gaunasi, ant vieneriu kazkuriu duru uzdejus, bet ka darysi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivira @ 2010 03 30, 19:55)
Hmm, labiausiai linkstu tai prie dvieju duru vienoje puseje nisos ir dvieju duru kitoje, viena puse man, kita - MB, tik tiek, kad reikia veidrodzio kazkur, nesimetriskai gaunasi, ant vieneriu kazkuriu duru uzdejus, bet ka darysi  unsure.gif

O man nesimetriskai dar graziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 03 30, 19:19)
O man nesimetriskai dar graziau  smile.gif

Sakot bigsmile.gif Kažkaip nei vieno tokio pavyzdžio niekur nerandu, visur arba tas veidrodis per vidurį (jau ir pabodęs variantas), arba jei 4 durys, tai dvejos iš jų veidrodinės, o man dviejų veidrodžių nereikia, vieno užtenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivira @ 2010 03 30, 19:55)
Hmm, labiausiai linkstu tai prie dvieju duru vienoje puseje nisos ir dvieju duru kitoje, viena puse man, kita - MB, tik tiek, kad reikia veidrodzio kazkur, nesimetriskai gaunasi, ant vieneriu kazkuriu duru uzdejus, bet ka darysi  unsure.gif

O nesigauna išvis dvi duris tik daryt? Vienos durys, niša, tada antros durys? Tik nežinau kaip su jų prasikeitimu gautųsi, vienos durys būtų labiau atsikišusios į priekį, nei kitos..
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2010 03 30, 19:38)
O nesigauna išvis dvi duris tik daryt? Vienos durys, niša, tada antros durys? Tik nežinau kaip su jų prasikeitimu gautųsi, vienos durys būtų labiau atsikišusios į priekį, nei kitos..

Jei taip daryti, tai vienos durys būtų kažkur 1,28 m pločio (aukštis 2,65 m), man atrodo, per plačios jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivira @ 2010 03 31, 10:31)
man atrodo, per plačios jau g.gif

Ta prasme Jums tokio pločio negražu, ar baiminatės dėl techninių dalykų? Nes man asmeniškai kuo mažiau išskaidyta, tuo gražiau atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 03 30, 16:10)
O kokio ilgio/pločio?

Jei turite omenyje dabartines spintas, tai viena 2,2 m pločio, o kita - 2 metrų.
Aukštis pirmosios 2 metrai (nišoje), o antrosios - 2,6m.
Atsakyti
QUOTE(vaivira @ 2010 03 31, 10:31)
Jei taip daryti, tai vienos durys būtų kažkur 1,28 m pločio (aukštis 2,65 m)

Kiek teko domėtis, tai max rekomenduojamas vienerių durų plotis - 1,2m ax.gif
QUOTE(Temidė @ 2010 03 31, 12:59)
viena 2,2 m pločio, o kita  - 2 metrų

Tą ir norėjau sužinot (mat pas mus 3m spinta, 3-jų durų) smile.gif
Atsakyti
gal kur užmatėt gatavų stumdomų spintų pigiai? reikia į koridorių tiesiog labai nebrangiai...
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2010 03 31, 12:25)
Ta prasme Jums tokio pločio negražu, ar baiminatės dėl techninių dalykų? Nes man asmeniškai kuo mažiau išskaidyta, tuo gražiau atrodo  4u.gif

Dėl techninių dalykų baiminuos, va ir Borzika parašė, kad per plačios jau būtų...

Bent jau tiek nusprendžiau, kad penkerių durų tikrai nedarysiu, o dar šiandien kilo minčių apskritai kitaip daryti, gal ir trijų durų pakaks - kadangi MB užprotestavo, kad jam ta niša TV per daug kairiam šone gaunas, atseit nepatogu TV žiūrėt, tai sugalvojau žiūrint nuo kairės daryti dvejas duris kažkur po 0,90 cm (vienos iš jų su veidrodžiu), tada niša kokių 0,65 cm ir tada dar vienos durys vėl 0,90 cm, visiška nesimetrija, bet gal kol kas man tas variantas geriau patinka g.gif

Arba dar yra variantas daryti tą spintą trijų durų be jokių nišų, o paskui šalia pastatyti kokią komodą su TV, bet man bent jau mintyse tai nelabai toks variantas, kaip kokiam baldų sandėly vienas baldas po kito unsure.gif Nebent kažkaip vientisai tą komodą prie spintos pagamint, gal su kokiom mini lentynėlėm iki viršaus, kažkas panašaus kaip čia, tik pas mus būtų iš dešinės:
user posted image

Na, galvosiu dar, ačiū, merginos, už mintis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivira: 31 kovo 2010 - 13:57
Noreciau po palange pasidaryti lentynas su stumdomom durim, gal kas noretu apsiimti tokiu nedideliu darbeliu ax.gif , arba gal kas zino pas ka galima kreiptis.
Vilnius, Naujinku raj.
Per AZ butu greiciau
Aciu 4u.gif
Atsakyti