QUOTE(oge @ 2010 03 31, 12:25)
Ta prasme Jums tokio pločio negražu, ar baiminatės dėl techninių dalykų? Nes man asmeniškai kuo mažiau išskaidyta, tuo gražiau atrodo
Dėl techninių dalykų baiminuos, va ir Borzika parašė, kad per plačios jau būtų...
Bent jau tiek nusprendžiau, kad penkerių durų tikrai nedarysiu, o dar šiandien kilo minčių apskritai kitaip daryti, gal ir trijų durų pakaks - kadangi MB užprotestavo, kad jam ta niša TV per daug kairiam šone gaunas, atseit nepatogu TV žiūrėt, tai sugalvojau žiūrint nuo kairės daryti dvejas duris kažkur po 0,90 cm (vienos iš jų su veidrodžiu), tada niša kokių 0,65 cm ir tada dar vienos durys vėl 0,90 cm, visiška nesimetrija, bet gal kol kas man tas variantas geriau patinka
Arba dar yra variantas daryti tą spintą trijų durų be jokių nišų, o paskui šalia pastatyti kokią komodą su TV, bet man bent jau mintyse tai nelabai toks variantas, kaip kokiam baldų sandėly vienas baldas po kito

Nebent kažkaip vientisai tą komodą prie spintos pagamint, gal su kokiom mini lentynėlėm iki viršaus, kažkas panašaus kaip čia, tik pas mus būtų iš dešinės:
Na, galvosiu dar, ačiū, merginos, už mintis