QUOTE(dirty_kiss @ 2009 02 02, 16:53)
Na kiek pirkom sauskelnių tai niekada nebuvo taip, kad netiko.
Tiesiog kartą, kai klausiau prieš lankydama, mamytė iš karto perspėjo, kad nuo vienų sauskelnių jos mažylę beria - jei jau sugalvosiu pirkt, tai kitą rūšį
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 02 02, 17:20)
Mes ir į suaugusių šventes eidami (jeigu tai yra įmanoma) stengiamės sužinoti, kokia dovana yra pageidaujama, ko reikia ir t.t.
Suaugusiems dar stengiuosi sugalvoti, o jei einu pas pvz. krikštadukrą, kuri dar mažytė, tada pasiklausiu jos tėvelių, kuo mergina dabar labiausiai užsiima. Paprastai pataikydavau
QUOTE(Sirvita @ 2009 02 02, 17:22)
As apie antradienio akcijas gaunu is maksimos i el-pasta tokia nuoroda

ir pasiplanuoju ko man reikia is ju siulomu prekiu.
O kad gauti tiesiog reikia uzsiregistruoti

siuksliu nesiuncia, tik pirmadieni po laiskeli gaunu
Dėkui, jei tikrai nešiukšlina, reikės ir man užsiregistruoti
QUOTE(Murzilka23 @ 2009 02 02, 17:27)
sakykit,o kaip reiketu reaguoti,kai drauges ar giminaiciai sugalwos leliukui gimus dowanu atwezti i GN ir prades pries kokia sawaite iki nustatyto termino klausyneti ko noretume ar ko nenoretume?
Kai savaitė po pirmos dukružės gimimo, kai netgi man bandant prieštarauti atsigrūdo svečiai ir pralindėjo iki vėlumos, antrą kartą buvau kategoriška: visiems, ir tiems patiems, aną kartą sunervinusiems, pasakiau, kad lankymas - ne mažiau kaip po 3 mėnesių, nes buvo vėlus ruduo, o mažoji gimė anksčiau laiko.
Labiau į temą

: nors šiandien ir diena be parduotuvės, bet nupirkau vaikams batoną, t.y. vis tik išleidau 1,89 Lt

. Mano vyresnioji batoną labai valgo, ir apsikepa su kiaušiniu, ir sumuštinius tepasi, ir karštų pasikepa, o kadangi šiaip prastai valgo, tai jai nusileidžiu dažniau...