Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms III

Labutis, ir mane sudomino kaip ten su tais investiciniais gyvybės draudimais, kaip sustabdyti mokėjimą. vakar atėjo iš swedbanko metinė ataskaita, tai likau šoke doh.gif
sumokėta per metus 1200Lt, o investicinis pelnas -1091 Lt.ir dar 360visokių mokesčių priskaičiuota. Taip išeina , kad per metus ne tai kad nieko nesukaupėm, bet dar į minusą sėdom. schmoll.gif
Atsakyti
nutraukt tuos investicinius draudimus velniop cool.gif

paskaičiau šiandien šitą straipsniuką, tai investuot noras praėjo visiškai. gailiuosi ir pensijų kaupimo sutartį pasirašiusi doh.gif

http://dykai.lt/idom...menu-id-48.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 10 vasario 2009 - 10:57
ir man jau tokia mintis į galvą atėjo.truputi gaila tų prarastų pinigėliųcray.gif , bet kai pagalvoji kiek dar prarasim per likusius 7 metus.geriau gal tuos pinigus terminuotai padėti, tai nors neprapuls
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 02 09, 20:30)
o ka reikia ir kiek gaminti, kad reiktu kelis kartus per diena jungti?  juk ir puodai, ir keptuves, ir skardos telpa, ir visa kita (lekstes, taures, puodeliai) 

Žiūrint kiek gamini... aš, pvz, per dieną sunaudoju bent tris puodus ir keptuvę, plius puodeliai, stiklinės, lėkštės, lėkštutės... Čia jei pietums gaminu tai, ko nereikia ruošti, o jei darau ką nors sudėtingiau, tai iškart prisideda keli gilūs dubenys, o jei dar kokį pyragą kepu, tai niekaip į vieną plovimą visko nesutalpinu schmoll.gif Tik tiek, kad tuomet kai ką plaunu trumpa programa, arba palieku kitai dienai, kai mažiau indų ir sutalpinu viską

QUOTE(Miaška @ 2009 02 09, 22:56)
Iš karto paaiškinu, kodėl vaikų akis prižiūriu ne poliklinikoje. Kai pirmą kartą vienai mano merginų įtarė trumparegystę, davė siuntimą pas okulistą. Po 3 mėn. Atėjus tąjai dienai, pralaukusi už durų 3 val., dukra buvo gražiai pasiųsta maždaug taip: "ko tau čia? Akinių? Jei reikia akinių, eik į optiką, pas mus aparatūra sugedusi." doh.gif
Tai ir einam į optiką...

doh.gif

QUOTE(prieblanda @ 2009 02 10, 08:57)
o kokius jūs čia papildus perkat?  unsure.gif
aš jokių papildų ir vitaminu nevartoju 100 metų. prieš naujus metus tik segėriau magnio kursą, nes labai mėšlungis traukė blauzdas, o šiaip tai velniam tuos pinigus taškyt?

Tokiu metu vitaminai būtini, nes organizmas nusilpęs...
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 02 10, 12:18)

Geriau vartoti kuo įvairesnį maistą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 02 10, 12:18)

aš niekada mitybos ant paskutinio kraniuko neužsuku, tai pas mus nusilpusių organizmų kaip ir nerasta unsure.gif
aš jei tik poilsio režimo nesilaikau, tai man imunitetui kala stipriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 02 10, 12:41)

Čia būtų idealu, bet visada yra BET.
Aš pati nuo vaikystės turiu lėtinę mažakraujystę, dažniausiai to nejaučiu, bet kai pajaučiu - padeda tik geležies preparatai, priešingu atveju pajaučiu ir širdį, ir kt.
Vyresnioji - jautrus vaikas, intensyviai mokosi, olimpiados, stresas ir kt., tik su B vitaminais ir magniu kažkiek nervukus apraminu.
Mažoji - laukia kojų operacijos, nes neatlaikę intensyvaus augimo išsikraipė pėdų kaulai, girdau kalcį, bobutės kaime, kad tiektų pieną sūrį ir kt. - neturiu.
Taigi, nespjaunu į tuos papildus, juk ne viską pavyksta pasiekti vien mityba.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 02 10, 12:41)

Su maistu negaunam tiek, kiek reikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 02 10, 10:13)
reik patarimo - turiuinvesticini gyvybes draudima, moku po 150 litu per menesi - nedaug, bet kazkaip pradedu galvot, kad gal reiktu stabdyt mokejima? nutraukt sutarti neapsimoka - ne tokia sena sutartis, kad apsimoketu, be to, turiu busto paskola, tai reikia draudimo, bet kuri laika galiu nemoket imoku, o draudimas vis dar galios - noriu tuo pasinaudot - kaip manot, ar apsimoka?  g.gif

Tai gali susimažinti įmoką mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(angeliukė9 @ 2009 02 10, 10:51)
sumokėta per metus 1200Lt, o investicinis pelnas -1091 Lt.ir dar 360visokių mokesčių priskaičiuota. Taip išeina , kad per metus ne tai kad nieko nesukaupėm, bet dar į minusą sėdom. schmoll.gif

O kokios firmos draudimą turit ir kiek laiko turit sutartį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 10, 09:57)
o kokius jūs čia papildus perkat?  unsure.gif
aš jokių papildų ir vitaminu nevartoju 100 metų. prieš naujus metus tik segėriau magnio kursą, nes labai mėšlungis traukė blauzdas, o šiaip tai velniam tuos pinigus taškyt?

labai teisingai darote smile.gif ir dar sutaupote 4u.gif

QUOTE(Miaška @ 2009 02 10, 10:07)
Aš ne papildus pirkau, o sumokėjau už vaiko akių tyrimą. O papildus perku tokius: sau - žuvų taukus, vaikams - pagal aplinkybes, daba vyresniąjai girdau B grupės vitaminus, mažąjai - kalcį, ne pagal savo fantaziją, o pagal gydytojus. Mielai sugerčiau geležies kursą, nes vėl kritęs hemoglobinas žemiau normos, bet čia gal jau po kokios premijos.

ar gydytoja Jums pasake, kad kalcis is cheminiu preparatu labai menkai pasisavinamas? tik keletas proc, jo gerimas praktiskai beprasmis doh.gif na putojancios tabletikes kiek geriau, bet vistiek...psss smile.gif tiesiog reiketu valgyti produktus turincius kalcio, tuomet tikslas bus pasiektas, nes tik taip pasisavinamas beveik visas ca smile.gif

QUOTE(ooo @ 2009 02 10, 11:00)
as vartoju kalci ir vitamina C
vitaminas C menesiui nepilni 7 litai gaunasi, kalcis daugiau - apie 13 litu.
na sakyciau 20 litu menesiui - nedaug  ax.gif

jei ir toliau taip intensyviai naudosite vit c, veliau kai reikes operuoti inkstu akmenis, galesite sau nuosirdziai padekoti bigsmile.gif bereikalingas vit c naudojimas, tiesus kelias susidaryti akmenims instuose:4u: o mazesniuju akmenu pasisalinimas uch koks malonus procesas, sienom lipsit blink.gif
nepamokslauju, bet... ir negaliu ramiai praleisti pro akis 4u.gif

ir jei domejotes kiek vitaminais, turetumete zinoti, kad esti tirpus vandenyje ir tirpus riebaluose ir ju pasisavinimas yra skirtingas-vieni skrandyje, kiti zarnyne, kiti jau burnos ertmeje. jau vien delto neverta gerti multivitaminu kompleksu, nes tik maza ju dalis pasiekia tiksla smile.gif esant reikalui geriau gerti tam tikru grupiu kompleksus. o vartoti siaip, kad butu ramiau, tai nezinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaa: 10 vasario 2009 - 13:56
QUOTE(milaaa @ 2009 02 10, 14:28)
jei ir toliau taip intensyviai naudosite vit c, veliau kai reikes operuoti akmenis, galesite sau nuosirdziai padekoti bigsmile.gif bereikalingas vit c naudojimas, tiesus kelias susidaryti akmenims 4u.gif
nepamokslauju, bet... ir negaliu ramiai praleisti pro akis 4u.gif

ir jei domejotes kiek vitaminais, turetumete zinoti, kad esti tirpus vandenyje ir tirpus riebaluose ir ju pasisavinimas yra skirtingas-vieni skrandyje, kiti zarnyne, kiti jau burnos ertmeje. jau vien delto neverta gerti multivitaminu kompleksu, nes tik maza ju dalis pasiekia tiksla smile.gif esant reikalui geriau gerti tam tikru grupiu kompleksus. o vartoti siaip, kad butu ramiau, tai nezinau g.gif

vitamina C vartoju antras menuo ir tik pagal gydytojo nurodyma - tirpu vandenyje.
nes ne vienus metus negalejau jokiu citrusiniu, jokiu obuoliu ar raugintu kopustu nei kitu vitamino C saltiniu vartot, taigi jo labai truksta ax.gif
taigi nespreskit neturedama visos informacijos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 02 10, 14:54)
vitamina C vartoju antras menuo ir tik pagal gydytojo nurodyma - tirpu vandenyje.
nes ne vienus metus negalejau jokiu citrusiniu, jokiu obuoliu ar raugintu kopustu nei kitu vitamino C saltiniu vartot, taigi jo labai truksta  ax.gif
taigi nespreskit neturedama visos informacijos  cool.gif

jokiu budu 4u.gif gi ir sakau, jei reikia, tai reikia 4u.gif
as cia apie saviveikla bandant sau ''padeti'' smile.gif
Atsakyti