Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiuras vestuvems 4

akrilines gelytes smile.gif asmeniskai man grazu, bet vestuvem nesidaryciau tokiu blush2.gif
Atsakyti
mano manikiuras smile.gif neissaukiantis ir paprastas, siek tiek norejau kitokio, bet padare toki, irgi visai buvau patenkinta smile.gif

user posted image
Atsakyti
na nzn kaip kitom , bet jis man netrodo tvarkingas labai . cia tik mano nuomone
Atsakyti
Ma taip pat labai dailus. as ir galvoju apie kazka tokio... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 06 24, 12:10)
na nzn kaip kitom  , bet jis man netrodo tvarkingas labai . cia tik mano nuomone

drinks_cheers.gif man ir kazkas ne to. man vis delto graziau kai tik galiukai balti ax.gif
Atsakyti
na mano nuomone, netvarkingai atliktas manikiuras g.gif truputi nelygus sluoxniai gelio ar akrilo (sunku iziuret nuotraukoje 4u.gif ) man gal butu jis ir nikeo jei akuciu isdestymas kitokia tvarka butu ir jei ilgis naguciu butu gerokai trumpelesnis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angeber @ 2009 06 24, 17:56)
drinks_cheers.gif man ir kazkas ne to. man vis delto graziau kai tik galiukai balti  ax.gif

man irgi graziau :, bet mano nagai labai mazuciai, ir prancuziskas manikiuras tikrai nebutu kaip atrodes, nes ta balta galiuka reiketu tepti daugiau nei per puse nago sad.gif ne visosm deja duoti grazus nagai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 06 24, 18:34)
bet mano nagai labai mazuciai,ta balta galiuka reiketu tepti daugiau nei per puse nago sad.gif ne visosm deja duoti grazus nagai smile.gif

pritariu slitka kad nekaip atrode butu, taciau gera meistre galejo rast iseiti ir tokiem nagiukam 4u.gif tiesiog butu galima visa naga padengt naturalia matine spalvyte, balksva rausva kremine ax.gif ir tada formuoti balta sypsena, taip butu galima suzaisti su laisvu galu cool.gif bet kiek zmoniu juk tiek ir nuomoniu svarbu kad kiekviena turetume savo suvokima apie grozi, o ne butu "stampofke" 4u.gif
idedu pavyzduka kaip butu buve jusu nagiukus sutvarkyti, jei buvo noras prancuziska lakavima tureti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikune: 24 birželio 2009 - 18:02
QUOTE(vikune @ 2009 06 24, 18:57)
pritariu slitka kad nekaip atrode butu, taciau gera meistre galejo rast iseiti ir tokiem nagiukam  4u.gif  tiesiog butu galima visa naga padengt naturalia matine spalvyte, balksva rausva kremine  ax.gif  ir tada formuoti balta sypsena, taip butu galima suzaisti su laisvu galu  cool.gif bet kiek zmoniu juk tiek ir nuomoniu svarbu kad kiekviena turetume savo suvokima apie grozi, o ne butu "stampofke"  4u.gif
idedu pavyzduka kaip butu buve jusu nagiukus sutvarkyti, jei buvo noras prancuziska lakavima tureti  4u.gif

smile.gif tik vat man nepatinka tie pribumbasai ant tu nagiuku prilipinti sad.gif bet aciu uz patarima wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 24 birželio 2009 - 18:41
QUOTE(vikune @ 2009 06 24, 16:57)
pritariu slitka kad nekaip atrode butu, taciau gera meistre galejo rast iseiti ir tokiem nagiukam  4u.gif  tiesiog butu galima visa naga padengt naturalia matine spalvyte, balksva rausva kremine  ax.gif  ir tada formuoti balta sypsena, taip butu galima suzaisti su laisvu galu  cool.gif bet kiek zmoniu juk tiek ir nuomoniu svarbu kad kiekviena turetume savo suvokima apie grozi, o ne butu "stampofke"  4u.gif
idedu pavyzduka kaip butu buve jusu nagiukus sutvarkyti, jei buvo noras prancuziska lakavima tureti  4u.gif

man ir tos gelytes nelabai jau visa tai taip igrise doh.gif
Atsakyti
man irgi tos gelytes ir karoliukai nekaip atrodo. perdaug! nuotakos ikeltas manikiuras, nors ir visas baltas, atrodo geriau. tik ilgis per ilgas..
Atsakyti
Rizikuoju but uzmetyta pomidorais, bet man tie papaisymai tokiu ziauriu kaimu atsiduoda. Gerbiu manikiurininkes, kurios tai daro, nes darbas reikalauja daug kruopstumo ir kantrybes, bet stiliaus atzvilgiu - taigi ziauru, panos..... As tik uz vienspalvi laka, arba prancuziska manikiura ir normalaus ilgio nagus. Pinigus moketu - neiciau apsipaisius ant kapliniu nagu
Atsakyti