Va sita paskutini su roze tai jamciau
QUOTE(svete @ 2009 06 24, 21:48)
man tie papaisymai tokiu ziauriu kaimu atsiduoda. Gerbiu manikiurininkes, kurios tai daro, nes darbas reikalauja daug kruopstumo ir kantrybes, bet stiliaus atzvilgiu - taigi ziauru, panos.....
tas tai taip, bet juk faktas ir tai, kad manikiūrininkės dažniausiai daro, ko klientė pageidauja. vadinasi, yra dar tokių... gėlyčių mėgėjų
Na man vistiek prancūziškas gražiausiai atrodo.... Juk dėmesį nuotaka ir jos suknelė turi traukt, o ne nagai ....
QUOTE(something else @ 2009 06 25, 08:47)
tas tai taip, bet juk faktas ir tai, kad manikiūrininkės dažniausiai daro, ko klientė pageidauja. vadinasi, yra dar tokių... gėlyčių mėgėjų
ir daugiau nei mes galėtume pamanyti... 
100 % pritariu sitam pasakymui
QUOTE(vikune @ 2009 06 24, 18:57)
pritariu slitka kad nekaip atrode butu, taciau gera meistre galejo rast iseiti ir tokiem nagiukam
tiesiog butu galima visa naga padengt naturalia matine spalvyte, balksva rausva kremine
ir tada formuoti balta sypsena, taip butu galima suzaisti su laisvu galu
bet kiek zmoniu juk tiek ir nuomoniu svarbu kad kiekviena turetume savo suvokima apie grozi, o ne butu "stampofke" 
idedu pavyzduka kaip butu buve jusu nagiukus sutvarkyti, jei buvo noras prancuziska lakavima tureti
idedu pavyzduka kaip butu buve jusu nagiukus sutvarkyti, jei buvo noras prancuziska lakavima tureti
Galima padaryti ir graziau,labai jau grubios tos geles ir perliukai per dideli.
Na va as taip svajojau apie prancuziska manikiura vestuvems,bet siandien MB pareiske ,kad jam negrazu balti nagu galiukai
O juk vestuviu diena norisi buti pacia graziausia
Tai dabar galvoju daryti sidabrinius arba auksinius galiukus
Gal kuri turit pavyzdziu tokio manikiuro?
QUOTE(angeber @ 2009 06 26, 01:22)
Na va as taip svajojau apie prancuziska manikiura vestuvems,bet siandien MB pareiske ,kad jam negrazu balti nagu galiukai
o jis apskritai matęs kokybiškai padarytą, tvarkingą ir subtilų prancūzišką manikiūrą? gal prisižiūrėjo kur nors baisuokliškų pabaisuokliškų pavyzdžių ir tik galvoja, kad jam tai negražu
QUOTE(something else @ 2009 06 26, 07:53)
o jis apskritai matęs kokybiškai padarytą, tvarkingą ir subtilų prancūzišką manikiūrą? gal prisižiūrėjo kur nors baisuokliškų pabaisuokliškų pavyzdžių ir tik galvoja, kad jam tai negražu 
Rodziau as jam daug ir tikrai graziu pavyzdziu,bet vis tiek
Merginos, aš nesuprantu, kaip vaikinas jum gali aiškint, kokiais nagais tą dieną eit, kokią šukuoseną daryt ir t.t.? Juk jūs su tais manikiūrais ir šukuosenom būsit..
Dar sugalvokit suknias rodyt - tegu irgi sako, kurią jum dėtis, kurios ne
Tą dieną (ir ne tik) visų pirma jūs turite būti gražios pačios SAU, ne kažkam kitam
Tą dieną (ir ne tik) visų pirma jūs turite būti gražios pačios SAU, ne kažkam kitam
QUOTE(Lemona` @ 2009 06 26, 10:50)
Merginos, aš nesuprantu, kaip vaikinas jum gali aiškint, kokiais nagais tą dieną eit, kokią šukuoseną daryt ir t.t.? Juk jūs su tais manikiūrais ir šukuosenom būsit..
Na jis tai man neaiskino,o tik pasake kad negrazu ir tiek