Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiuras vestuvems 4

Kapliukai kaip reikiant biggrin.gif
Bet atlikta labai tvarkingai ir dailiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 07 17, 07:44)
Kapliukai kaip reikiant  biggrin.gif

hihihi.gif pritariu ax.gif kad ir ilgis nlb normalus bet visumoj ziuris neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2009 07 10, 12:11)
Sie man labai dailus, nors nemegstu perkrautu, graziausia paprasti, tvarkingi - tuo ir grazus. Bet va sie dveji ispudingi thumbup.gif
user posted image
user posted image

o man kaip tik kazkas baisaus cia doh.gif g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 07 17, 09:04)
o man kaip tik kazkas baisaus cia  doh.gif  g.gif  lotuliukas.gif

man irgi atrodo blogiau but ir nebegali smile.gif
nors sorry, bet cia tiokiu nagu-peiliu ar kaip juos pavadinti prisiziurejau, kad dabar jau pradedu suprast viena pazistama, kuris sake vien del ilgu baisiu klaikiu nagu issiskyre su drauge, nes tiesiog slyktu buvo ziuret i tuos peilius. O Panelei-grazu smile.gif o apie vestuves tai patyliu... noretusi kazkokio subtilumo, o cia toks paaugliu issisokimo stilius atrodo tie ilgi kvadratai pripeckioti smile.gif ir vel gi - skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
mano manikiuras :ax ir mb matosi biggrin.gif : ,,laikesi labai gerai smile.gif
http://public.fotki....es/dsc0198.html
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 07 17, 12:31)
mano manikiuras  :ax ir mb matosi biggrin.gif : ,,laikesi labai gerai smile.gif
http://public.fotki....es/dsc0198.html

Man asmeniskai perpus trumpesni naguciai butu buve graziau ax.gif
Atsakyti
uoj, komentavau nuotrauka ikelta ir dabar pamaciau, kad dingo dabar ta nuotrauka biggrin.gif nekreipkit demesiaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 17 liepos 2009 - 13:58
QUOTE(angeber @ 2009 07 17, 14:39)
Man asmeniskai perpus trumpesni naguciai butu buve graziau  ax.gif

pritariu, nes pats principas man grazus ir prancuziskas ir minimaliai papaisytas, tik ilgi pakuoreguociau taip pat ax.gif
Atsakyti
as irgi galvojau trumpesnius daryt,bet manikiuriste ikalbejo,ale tu nuotaka,tokia proga reikia ilgesniu ir t.t.. smile.gif is tikruju ir nesigailiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 07 17, 20:24)
as irgi galvojau trumpesnius daryt,bet manikiuriste ikalbejo,ale tu nuotaka,tokia proga reikia  ilgesniu ir t.t.. smile.gif is tikruju ir nesigailiu rolleyes.gif

svarbu tau patiko ir jauteisi gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angeber @ 2009 07 17, 14:39)
Man asmeniskai perpus trumpesni naguciai butu buve graziau  ax.gif

drinks_cheers.gif aš dabar savo tokius atsiauginau, reik trumpint schmoll.gif nebegražu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 07 17, 06:44)
Kapliukai kaip reikiant  biggrin.gif

QUOTE(vikune @ 2009 07 17, 08:08)
hihihi.gif pritariu  ax.gif kad ir ilgis nlb normalus bet visumoj ziuris neblogai  smile.gif

kiek zmoniu tiek nuomoniu... mirksiukas.gif man asmeniskai tik tokie nagai nuotraukose atrodo puosniai.. wub.gif o ir manikiurininke ikalbejo daryt ilgesnius, tokiai progai.. po vestuviu nusitrumpinau perpus, nes ir darbas nelabai leidzia toki grozi turet.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 17 liepos 2009 - 23:01