Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiuras vestuvems 4

na kas jau ir butu jei visos rinktusi naturalius nagus,klasikini stiliu...eitu visos vienodos blush2.gif as ir uz naturaluma,taciau esu gana tolerantiska kitu atzvilgiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2009 07 21, 23:09)
na kas jau ir butu jei visos rinktusi naturalius nagus,klasikini stiliu...eitu visos vienodos  blush2.gif  as ir uz naturaluma,taciau esu gana tolerantiska kitu atzvilgiu  ax.gif

nebukime STAMPOFKES thumbup.gif 4u.gif
ir vel gi galiu pasikartoti kad kiekvienam savo rolleyes.gif vieni uz naturaluma kiti uz dirbtinuma, kiek zmoniu, tiek nuomoniu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ANOUK @ 2009 07 21, 18:17)
jeigu ka, tai klasika ar kiti jos variantai, minimalizmas ir saikas niekada neatrodys juokingai nei po 10, nei po 20 metu. Pazvelkit i savo mamu, mociuciu sukneles ir vestuves (aisku, jeigu jos skoningos) neatrodo juokingai net po 50 ar 70 metu.
Butent tai ir turejau omenyje..

na kai vartau tevu ar tetu vestuviu foto, tikrai nematau ten nieko grazaus....
keiciasi laikai, keiciasi, stiliai, mados ir t.t. tais laikais kai musu tevai dar bw jauni, net negalejo pagalvoti, kad ateis toks laikas, kad bus galima nagus ar plaukus prisiauginti... kad ir tos sukneles, tai dieve padek schmoll.gif pamerges kaip bobutes atrodo, jaunoji tai ka as zn tik tiek kad balta suknele, o nieko grazaus nematau....
jei jau taip graziai rengesi jusu tevai, tai kodel pacios per vestuves mamu sukneliu nesidedat? biggrin.gif
kad ir tie stilistai, jie sako kas madinga, o man pvz ta ju mada buna ne prie sirdies, tai ka man daryti? rolleyes.gif vis tiek renktis taip kaip jiem grazu, o ne man?
as abejoju kad atejus pas kazkuria is jusu pasakyciau renkis taip ir taip, nes man taip yra grazu, tai kazin ar rengsites.... biggrin.gif todel, kad kiekviena turi savo skoni... mirksiukas.gif
tad mano nuomone reikia gyventi sia diena ir ziureti kas tau yra graziausia, o ne kitiem... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2009 07 16, 23:14)
mano naguciai..  ax.gif user posted image

Labai grazus naguciai.... 4u.gif wub.gif
Na sau gal trumpesnius daryciau bet daile labai grazi.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fyfokaite @ 2009 07 22, 09:06)

O aš mačiau gražių... ir ne vieną tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 07 22, 09:18)
O aš mačiau gražių... ir ne vieną  tongue.gif

Aha drinks_cheers.gif Mama mano kai pamerge į tetos vestuves ėjo, tai wub.gif wub.gif wub.gif swoon.gif

Čia turbūt dar priklauso ar skoniai sutampa, nes kičo tiek tada tiek dabar yra, tik gal kiek skirtingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 07 17, 14:31)
mano manikiuras  :ax ir mb matosi biggrin.gif : ,,laikesi labai gerai smile.gif
http://public.fotki....es/dsc0198.html

niekaip nesuprantu, kodel dauguma jaunuju tokius ilgus nagus pasidaro? g.gif man asmeniskai nei grazu, nei patogu g.gif
Atsakyti
keiciasi laikai, keiciasi, stiliai, mados ir t.t. tais laikais kai musu tevai dar bw jauni, net negalejo pagalvoti, kad ateis toks laikas, kad bus galima nagus ar plaukus prisiauginti... kad ir tos sukneles, tai dieve padek schmoll.gif  pamerges kaip bobutes atrodo, jaunoji tai ka as zn tik tiek kad balta suknele, o nieko grazaus nematau....
jei jau taip graziai rengesi jusu tevai, tai kodel pacios per vestuves mamu sukneliu nesidedat? biggrin.gif
kad ir tie stilistai, jie sako kas madinga, o man pvz ta ju mada buna ne prie sirdies, tai ka man daryti? rolleyes.gif  vis tiek renktis taip kaip jiem grazu, o ne man?
as abejoju kad atejus pas kazkuria is jusu pasakyciau renkis taip ir taip, nes man taip yra grazu, tai kazin ar rengsites.... biggrin.gif todel, kad kiekviena turi savo skoni...  mirksiukas.gif
tad mano nuomone reikia gyventi sia diena ir ziureti kas tau yra graziausia, o ne kitiem... mirksiukas.gif

zinot, mielai uzsideciau mamos vestuvine suknele ir geda nebutu smile.gif Jus matyt kalbat apie tas nuotraukas ir nuotakas, kur buvo prasilenkta su saiku ir kalsika .
apie priauginamus nagus ir plaukus as nekalbu, nes tai niekada nebuvo ir nebus gero stiliaus ir skonio reikalu. Tai niekam tikes isradimas, jei panaudojamas neskoningai.

del stilistu ir dizaineriu- ju pasirinkimas stiliaus pozymiu labai didelis, visi skirtingi, jie dirba savo darba , tai tegul dirba. nebusim mes geros ir manikiurininkes, ir kirpejos, ir dizaineres smile.gif Kiekvienas turi dirbti savo darba. Geras stilistas (deja, lietuvoj ju vos 1-2)nesiulo madingu dalyku (mados isvis neverta vaikytis) , profesionalas dizaineris ar stilistas turi konsultuoti ir padet ieskoti , kaip sukurti stilinga visuma, padet rasti butent JUSU stiliu, pabrezianti jusu asmenybe, o ne siulyti madingus skudurus ar sukuosenas.

labiausiai tai manau, reikia i galva informacija krauti, dometis , nevegetuoti papauglystes laikotarpyje ir stiliuje, knygas skaityti, keliauti ir stebeti zmones, aplinka, moket atsirinkti, tada nebus ryskiu nusivaziavimu i sona ir bus produktyvus susikalbejimas su manikiurininkais, dizeineriais ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANOUK: 22 liepos 2009 - 13:58
Tik prancuziskas. Visi imantrus manikiurai su gelytemis, ornamentais ar pan. man siek tiek papugiska ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 07 22, 12:53)
niekaip nesuprantu, kodel dauguma jaunuju tokius ilgus nagus pasidaro?  g.gif 

man asmeniskai nei grazu, nei patogu  g.gif

tai gal neplaus nuotaka indų ar grindų vestuvių dieną bigsmile.gif

teisingai, asmeniškai smile.gif man asmeniškai be nagų nepatogu smile.gif taip, danges22 jau ir mano nuomone ant ribos, jau truputį patrumpinčiau, bet jos prancuziškas man daug gražesnis, nei Azizos blush2.gif kokybiškiau padarytas ax.gif
Atsakyti
ANOUK, o tu gal pati stiliste, dizainere esi g.gif ?
Atsakyti
Nepykit už poster_offtopic.gif
  kodel pacios per vestuves mamu sukneliu nesidedat? biggrin.gif

Man asmeniškai nėra gėda rodyti mamos vestuvines nuotraukas ir kaip mielai vilkėčiau jos vestuvinę suknelę (jei ji vis dar ją turėtų). Negaliu pakęsti suknelių 'tortų' tragiškiau nebūna.
Taip atrodyti man nebūtų gėda. wub.gif Man tai labai gražu, elegantiška ir paprasta. wub.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Aziza @ 2009 07 16, 23:14)
mano naguciai..  ax.gif

Labai graži nagų dailė. wub.gif thumbup.gif Ne per daug, neperkrauta, subtilu wub.gif
Aišku, forma kiekvienam savo. Mano migdolinė labiau, bet tokios dailės norėčiau wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ANOUK @ 2009 07 22, 14:54)
zinot, mielai uzsideciau mamos vestuvine suknele ir geda nebutu smile.gif Jus matyt kalbat apie tas nuotraukas ir nuotakas, kur buvo prasilenkta su saiku ir kalsika .
apie priauginamus nagus ir plaukus as nekalbu, nes tai niekada nebuvo ir nebus gero stiliaus ir skonio reikalu. Tai niekam tikes isradimas, jei panaudojamas neskoningai.

del stilistu ir dizaineriu- ju pasirinkimas stiliaus pozymiu labai didelis, visi skirtingi,  jie dirba savo darba , tai tegul dirba. nebusim mes geros ir manikiurininkes, ir kirpejos, ir dizaineres smile.gif Kiekvienas turi dirbti savo darba. Geras  stilistas (deja, lietuvoj ju vos 1-2)nesiulo madingu dalyku (mados isvis neverta vaikytis) , profesionalas dizaineris ar stilistas  turi konsultuoti ir padet ieskoti , kaip sukurti stilinga visuma, padet rasti  butent JUSU stiliu, pabrezianti jusu asmenybe, o ne siulyti madingus skudurus ar sukuosenas.

labiausiai tai manau, reikia i galva informacija krauti, dometis , nevegetuoti papauglystes laikotarpyje ir stiliuje, knygas skaityti, keliauti ir stebeti zmones, aplinka, moket atsirinkti,  tada nebus ryskiu nusivaziavimu i sona ir bus produktyvus susikalbejimas su manikiurininkais, dizeineriais ir tt.

Tavo lūpomis kalba mano mintys ir žodžiai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Maniau, kad tokių kaip aš jau nebeliko. Apsidžiaugiau dar vieną atradus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo The_Dieter: 22 liepos 2009 - 17:06