QUOTE(fyfokaite @ 2009 07 22, 09:06)
na kai vartau tevu ar tetu vestuviu foto, tikrai nematau ten nieko grazaus....
keiciasi laikai, keiciasi, stiliai, mados ir t.t. tais laikais kai musu tevai dar bw jauni, net negalejo pagalvoti, kad ateis toks laikas, kad bus galima nagus ar plaukus prisiauginti... kad ir tos sukneles, tai dieve padek

pamerges kaip bobutes atrodo, jaunoji tai ka as zn tik tiek kad balta suknele, o nieko grazaus nematau....
jei jau taip graziai rengesi jusu tevai, tai
kodel pacios per vestuves mamu sukneliu nesidedat?
kad ir tie stilistai, jie sako kas madinga, o man pvz ta ju mada buna ne prie sirdies, tai ka man daryti?

vis tiek renktis taip kaip jiem grazu, o ne man?
as abejoju kad atejus pas kazkuria is jusu pasakyciau renkis taip ir taip, nes man taip yra grazu, tai kazin ar rengsites....

todel, kad kiekviena turi savo skoni...
tad mano nuomone reikia gyventi sia diena ir ziureti kas tau yra graziausia, o ne kitiem...
zinot, mielai uzsideciau mamos vestuvine suknele ir geda nebutu

Jus matyt kalbat apie tas nuotraukas ir nuotakas, kur buvo prasilenkta su saiku ir kalsika .
apie priauginamus nagus ir plaukus as nekalbu, nes tai niekada nebuvo ir nebus gero stiliaus ir skonio reikalu. Tai niekam tikes isradimas, jei panaudojamas neskoningai.
del stilistu ir dizaineriu- ju pasirinkimas stiliaus pozymiu labai didelis, visi skirtingi, jie dirba savo darba , tai tegul dirba. nebusim mes geros ir manikiurininkes, ir kirpejos, ir dizaineres

Kiekvienas turi dirbti savo darba. Geras stilistas (deja, lietuvoj ju vos 1-2)nesiulo madingu dalyku (mados isvis neverta vaikytis) , profesionalas dizaineris ar stilistas turi konsultuoti ir padet ieskoti , kaip sukurti stilinga visuma, padet rasti butent JUSU stiliu, pabrezianti jusu asmenybe, o ne siulyti madingus skudurus ar sukuosenas.
labiausiai tai manau, reikia i galva informacija krauti, dometis , nevegetuoti papauglystes laikotarpyje ir stiliuje, knygas skaityti, keliauti ir stebeti zmones, aplinka, moket atsirinkti, tada nebus ryskiu nusivaziavimu i sona ir bus produktyvus susikalbejimas su manikiurininkais, dizeineriais ir tt.