Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiuras vestuvems 4

QUOTE(jalina @ 2009 09 09, 21:20)
As tai darysiuos prancuziska su trupuciu dailes, pasirodysiu kai turesiu  4u.gif  Taciau, man taip pat tokie smailus nepatinka, o ir mano manikiurininke man juos pakirpo (nes buvo jau laaaabai ilgi  doh.gif ) i kvadratine labiau forma, nes sake, kad tipo prancuziskui tokia forma labiau dera...

Lauksim nuotraukytes 4u.gif
Atsakyti
Vis dėlto čia bus labai į temą.
Įprasta user posted image Pusės nago user posted image Apvali user posted image
Grakšti user posted image Klasikinė user posted image Kvadratinė user posted image
Avangardinė user posted image Mini user posted image Pailginta user posted image
Verslo stiliaus user posted image

Man iš visų šių bet kokia proga pirmi gražiausi ir natūraliausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo The_Dieter: 09 rugsėjo 2009 - 20:56
QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 09, 21:54)
Grakšti user posted image Klasikinė user posted image Kvadratinė user posted image
Avangardinė user posted image Mini user posted image Pailginta user posted image

O cia tai geeeras smile.gif Mano "graksti" dabar. Kas bus per vestuves matysim po geros savaiteles drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Retro_style,2009 09 07, 13:30]
[quote=mimoza:),2009 09 07, 13:17]

[/quote

Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, bet man Jusu asmeniskai visai nepatinka schmoll.gif , man tie pesinukai jau tokie pigus, ir nagu visai nera g.gif man naturalus ilgi naguciai tai prabanga, kam man dar piesti ant nagu jei pati suknele puosniai atrode!!! jeigu kas nemato tai ir yra prancuziskas manikiuras.
[/quote]
na nereikia taip isizeisti biggrin.gif gal ir grazu ilgi nagai,bet sioje nuotraukoje,tikrai atrode nesventiskai,ne delto,kad nenupiesti,bet tokie kaip is viso nelakuoti,del to tik 4u.gif foto prastai padaryta gal mirksiukas.gif
Atsakyti

Maniskiai dabar tokie, bet kai uzaugs iki reikiamo ilgio - tada bus smailus wub.gif
Atsakyti

Man irgi pirmi (įprasta) yra patys gražiausi, natūraliausi ir moteriškiausi:) o jeigu neužauga tokio ilgio nagai, tai tada nebloga dar yra trečia ir ketvirta forma (apvali ir grakšti)

Įprasta
Atsakyti
[quote=The_Dieter,2009 09 09, 21:54]

Man tai iprasta ir apvali formos graziausios. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kontraversija1: 10 rugsėjo 2009 - 12:02
Pusės nago user posted image
Avangardinė user posted image

Didelio skirtumo tarp siu naguciu nesimato ax.gif
O siaip man tai atrodo, kad daug kas priklauso nuo pirstu storio/ilgio/formos ir pacio nago siaurumo/platumo. Jei merginos ranku pirstai gana smulkus ir plonuciai tai IPRASTA naguciu forma arba PRAILGINTA (jei trumpi pirstai ir ploni) labai labai grazu. Bet jei merginos pirstai yra gana ilgi ir siek tiek stambesni, tai man asmeniskai labai negrazu butu ilgi nagai, nes atrodo kaip 'lopetos' ir dar labiau prailgina pirstus smile.gif tada GRAKSTI forma labiau tinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikune @ 2009 09 07, 16:11)
aciu jums labai uz grazius zodziu  4u.gif  nesitikejau, kad rasiu cia tiek daug mano skonio bendraminciu  thumbup.gif

zinai, ryt ir man bus 14 dienu kai seima...... drinks_cheers.gif
Papildyta:
beje manikiura pasidariau pati...nulakavau bespalviu...ir grazu...juk suknele lb grazi.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2009 09 07, 13:54)
Man tai sitas 10 is 10  wub.gif user posted image

Cia ne nagai, o filmu kosmaras biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kramtoske222 @ 2009 09 10, 10:39)
Man irgi pirmi (įprasta) yra patys gražiausi, natūraliausi ir moteriškiausi:) o jeigu neužauga tokio ilgio nagai, tai tada nebloga dar yra trečia ir ketvirta forma (apvali ir grakšti)
Įprasta

O man labiau avangardine patinka!
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2009 09 07, 14:54)
Man tai sitas 10 is 10  wub.gif user posted image

kuo toliau, tuo man jie vis grazesni darosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 14, 12:21)
kuo toliau, tuo man jie vis grazesni darosi biggrin.gif

Kodel? biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti