Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiuras vestuvems 4

QUOTE(rozine_svajone @ 2009 08 31, 11:12)
sweikos, ikeliu savo vestuvini manikiura , jis buvo niekuo ypatingas, bet man patiko wink.gif  http://s761.photobuc...b...pg&newest=1

Geras, mano vestuvinis manikiuras buvo lygiai toksai pats, galvojau ziuriu i savo nagucius, tik ziedas ne tas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
kuklu ir grazu
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2009 09 14, 18:35)
Geras, mano vestuvinis manikiuras buvo lygiai toksai pats, galvojau ziuriu i savo nagucius, tik ziedas ne tas biggrin.gif  thumbup.gif

gal pas ta pacia meistre daremes thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai prašiau, kad padarytų paprastą prancūžišką manikiūrą, tik dar manikiūrininkė ant bevardžių pirštų po blizgutį priklijavo, buvo paprasta, bet gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile11 @ 2009 09 15, 12:35)
Aš tai prašiau, kad padarytų paprastą prancūžišką manikiūrą, tik dar manikiūrininkė ant bevardžių pirštų po blizgutį priklijavo, buvo paprasta, bet gražu  ax.gif

ir mano panasus buvo, tik ant nagu galu bere birius blizgucius ir ant bevardziu bei nyksciu klijavo po tris svarovskiukus wub.gif paprasta bet super ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 09 14, 10:21)
kuo toliau, tuo man jie vis grazesni darosi biggrin.gif

asmeniskai man jie irgi patiko, ir ne joks cia kosmaras- skonio reikalas tongue.gif man dare tik forma kitokia ir lb panasiai padekoravo- man tikrai patiko ir tikrai sventiskai atrode, juolab, kd suknute kukli buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2009 01 29, 10:23)
jusu teismui 4u.gif

doh.gif o jau ilgumas..
Papildyta:
QUOTE(cresta @ 2009 09 06, 14:35)
4u.gif  Sveikutės

Rodau ir aš savo nagučius  smile.gif

user posted image

Labai, labai gražu blush2.gif
Atsakyti
Man sis grazus rolleyes.gif
user posted image
Radau naguciu temoje ax.gif
Atsakyti
labai grazus paskutinieji naguciai.. smile.gif tokie kuklus ir tuo paciu elegantiski.. 4u.gif
Atsakyti
stai koks mano buvo blush2.gif nieko ipatingo siaip
http://s61.radikal.r...2f203a1e135.jpg
Atsakyti
Aš galvoju iš šitų trijų kanors darytis, tik neapsisprendžiu doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sandručiuk69 @ 2009 09 30, 15:04)
Aš galvoju iš šitų trijų kanors darytis, tik neapsisprendžiu doh.gif

user posted image