Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiuras vestuvems 4

Na nenorėjau kištis, bet tiek to. biggrin.gif Manau Kaja norėjo pasakyti, kad dažnai nuotakos nejaučia saiko ir apsiklijuoja blizgiais, rožėmis ir drugeliais nuo galvos iki kojų, nors dažniau gražu yra tas, kas yra subtilu. Pati užsiimu nagų daile šiek tiek ir galiu pasakyti, kad kartais visai norisi patraukti aplinkinių dėmesį būtent nagučiais biggrin.gif Maniškiai būna laabai ilgi, tačiau savo, nedaug kas tiki, bet kai padailinu - aplinkiniai sako kad labai dailu. O tos trimatės rožės labiau gal manikiuro konkursams tinka rolleyes.gif Kita vertus, geriau daugiau beskonių, tuomet skoningosios dar labiau išsiskiria lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 03 30, 14:43)
Na nenorėjau kištis, bet tiek to.  biggrin.gif  Manau Kaja norėjo pasakyti, kad dažnai nuotakos nejaučia saiko ir apsiklijuoja blizgiais, rožėmis ir drugeliais nuo galvos iki kojų, nors dažniau gražu yra tas, kas yra subtilu. Pati užsiimu nagų daile šiek tiek ir galiu pasakyti, kad kartais visai norisi patraukti aplinkinių dėmesį būtent nagučiais  biggrin.gif  Maniškiai būna laabai ilgi, tačiau savo, nedaug kas tiki, bet kai padailinu - aplinkiniai sako kad labai dailu. O tos trimatės rožės labiau gal manikiuro konkursams tinka  rolleyes.gif  Kita vertus, geriau daugiau beskonių, tuomet skoningosios dar labiau išsiskiria  lotuliukas.gif

bet yra tokiu nuotaku kurios tokie nagai skoningi yra ir ka jai isreze taip nu jauciu kaip skaudu yra girdeti.
as pvz noriu manikiuro neilinio taip parncuzisko bet dar kazkas butu tai cia gaunasi ir neskoninga? ivairiu nuomoniu yra , bet galima ir be izeidinejimu
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 03 30, 13:51)
bet yra tokiu nuotaku kurios  tokie nagai skoningi yra  ir ka jai isreze taip  nu jauciu kaip skaudu yra girdeti.
as pvz noriu manikiuro neilinio  taip parncuzisko  bet dar kazkas butu  tai cia gaunasi ir neskoninga? ivairiu nuomoniu yra , bet galima ir be izeidinejimu

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
bet yra tokiu nuotaku kurios  tokie nagai skoningi yra  ir ka jai isreze taip  nu jauciu kaip skaudu yra girdeti.
as pvz noriu manikiuro neilinio  taip parncuzisko  bet dar kazkas butu  tai cia gaunasi ir neskoninga? ivairiu nuomoniu yra , bet galima ir be izeidinejimu

Aš lygiai tokio pat noriu ir dėl nuomonių skirtumų nesiginčiju biggrin.gif O dėl įžeidinėjimų tai nemačiau kad kažkas kažką įžeidinėtų, sorry ax.gif
Atsakyti
reikia atidziau paskaityt smile.gif bet aplamai man forume siame kraupu darosi kaip manos reze savo nuomone , kuri gal zmogu gali greit iskaudinti .
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 03 30, 13:11)
As ir nesakau, kad reikia persistengti!!! smile.gif Bet tai nereiskia, kad nagu dekoras savaime yra beskonybe. Ir makiazas beskonybe? Ir aukstakulniai? Juk ne. Bet zinoma, galima perlenktis tiek su tuo, tiek su anuo - tuomet ir iseina beskonybe smile.gif
As manau, kad is esmes mes esame panasios nuomones, tik kazkaip is skirtingu kampu ja destom smile.gif Ir siaip as stengiuosi patyleti, jei man kas nelabai, o manes neklausia... Nes tikrai daug daugiau man kas negrazu, nei grazu.
Be to, as ne is kokio rajonelio, ir ne is turgaus, ir ne nebandyk zeminti zmogaus, kurio net nepazisti.

Pradesiu nuo pabaigos - nereikia isizeidineti ir butu jautriai tokiai, niekas juk neizeidineja, kalbejau ne konkreciai apie tave, o apskritai, apie merginas, kai nueina i artimiausia rajono kirpykla, o ten jau "isgrazina" jas...

Na, nezinau ka tu sakai ar nesakai, as matau kas parasyta poste, kad mano komentarai kategoriski, bjaurus ir dar ten kazkokie...

Is pateiktu nuotraukyciu, tai tik viena "grazu" (cia kaip jau daviau suprasti labai reliatyvi savoka kiekvienam asmeniskai) pavyzdi radau. Ir, tiesa, sakant, man dauguma buvo beskoniu. as kalbu apie prilipdomus nagus, plaukus, blaktienas ir pan. Man cia yra jau over, persistengta.
As stengiuosi zmogui pasakyti jei jis jau domisi, ka manau, tam ir yra forumas. Ir darau tai nepadlaiziaudama, o tiesiai sviesiai. aisku, manikiuras turi buti, bet skoningas, saikingas ir stilingas.

Papildyta:
QUOTE(Niema @ 2009 03 30, 13:26)
O kad parasai kad cia vien tavo asmenine nuomone nieko nekeicia vistiek izeidi... Negi tau patiktu jei kas sitaip su tavim?  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Galima ir kitaip savo nuomone isreikst smile.gif

man tai dzin -as stipriu nervu biggrin.gif lai raso. o tylejimu nuomones neisreiksi
Papildyta:
QUOTE(rosena @ 2009 03 30, 13:39)
mergaites maziau jus reguokite i tokius isisokimus ir kliedesius , na jai ji  jauciasi stilinga tegu. Kikviena zino ko nori ir kaip nori atrodyti , o jai viena  cia izeidineja tai maziausiai reikia reguoti matosi , kad isiauklejimo stoka . normalus  zmogus savo nuomone patyletu ir nieko nesakytu.

prajuokinai...
Papildyta:
QUOTE(maža mazgė @ 2009 03 30, 13:43)
Na nenorėjau kištis, bet tiek to.  biggrin.gif  Manau Kaja norėjo pasakyti, kad dažnai nuotakos nejaučia saiko ir apsiklijuoja blizgiais, rožėmis ir drugeliais nuo galvos iki kojų, nors dažniau gražu yra tas, kas yra subtilu. Pati užsiimu nagų daile šiek tiek ir galiu pasakyti, kad kartais visai norisi patraukti aplinkinių dėmesį būtent nagučiais  biggrin.gif  Maniškiai būna laabai ilgi, tačiau savo, nedaug kas tiki, bet kai padailinu - aplinkiniai sako kad labai dailu. O tos trimatės rožės labiau gal manikiuro konkursams tinka  rolleyes.gif  Kita vertus, geriau daugiau beskonių, tuomet skoningosios dar labiau išsiskiria  lotuliukas.gif

tikra teisybe drinks_cheers.gif

Papildyta:

jeigu paskaitytum postus tai pamatytum, kad niekas cia nieko neizeidineja. Issakiau savo ASMENINE NUOMONE. Ir nereikia buti tokiom isizedzianciom...
Papildyta:
QUOTE(rosena @ 2009 03 30, 14:04)
reikia atidziau paskaityt smile.gif bet aplamai man forume  siame kraupu darosi kaip manos reze savo nuomone , kuri gal zmogu gali greit iskaudinti .

Na jau baigia ikyretu tas mergaitiskas isizedumas... baikit viena karta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KAJA*: 30 kovo 2009 - 13:44
QUOTE(rosena @ 2009 03 30, 14:04)
reikia atidziau paskaityt smile.gif bet aplamai man forume  siame kraupu darosi kaip manos reze savo nuomone , kuri gal zmogu gali greit iskaudinti .

Nepatingėjau ir dar kartelį perskaičiau. Žmogus gi parašė "Gal cia tik mano skonis ir mano poziuris, bet man tie prilipdyti nagai, tipsai ar dar kas ten yra tragiska... baisu neskoninga ir pan. kaip ruskes, kurios jau su stilium susipykusios buna, tai dar tokius ismasto prisiklijuoti, gelyciu prisipaisyti, kristalu priklijuoti arba tigrininiu rastu issimarginti ir pan. TRAGISKA, BAISU ir NESKONINGA. Negi taip issidarkyti galima pacia graiausia diena...?"
Nemanau kad tai taikyta kažkam asmeniškai. Aš, kas be ko, ruskė, bet visai neįsižeidžiau. Manau mums visoms prieš vestuves teks prasivalyti čakras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 03 30, 15:51)
Pradesiu nuo pabaigos - nereikia isizeidineti ir butu jautriai tokiai, niekas juk neizeidineja, kalbejau ne konkreciai apie tave, o apskritai, apie merginas, kai nueina i artimiausia rajono kirpykla, o ten jau "isgrazina" jas...

Na, nezinau ka tu sakai ar nesakai, as matau kas parasyta poste, kad mano komentarai kategoriski, bjaurus ir dar ten kazkokie...

Is pateiktu nuotraukyciu, tai tik viena "grazu" (cia kaip jau daviau suprasti labai reliatyvi savoka kiekvienam asmeniskai) pavyzdi radau. Ir, tiesa, sakant, man dauguma buvo beskoniu. as kalbu apie prilipdomus nagus, plaukus, blaktienas ir pan. Man cia yra jau over, persistengta. 
As stengiuosi zmogui pasakyti jei jis jau domisi, ka manau, tam ir yra forumas. Ir darau tai nepadlaiziaudama, o tiesiai sviesiai. aisku, manikiuras turi buti, bet skoningas, saikingas ir stilingas.
Papildyta:

man tai dzin -as stipriu nervu biggrin.gif lai raso. o tylejimu nuomones neisreiksi
Papildyta:

prajuokinai...
Papildyta:
tikra teisybe  drinks_cheers.gif

Papildyta:
jeigu paskaitytum postus tai pamatytum, kad niekas cia nieko neizeidineja. Issakiau savo ASMENINE NUOMONE. Ir nereikia buti tokiom isizedzianciom...
Papildyta:

Na jau baigia ikyretu tas mergaitiskas isizedumas... baikit viena karta

cia isiauklejimo stokos turinti mergaite esi tu , tad geriau tau siulau patyleti kai kur , nes tavo ASMENINE NUOMONE prajuokina ir piktina kitus .
Atsakyti
Nu viena izeidzia, kita isizeidzia ir prasideda 10 puslapiu apie betka doh.gif visos kalbat apie tai, kad kiekviena turi savo skoni, tai kam isizeidinet?

Viskas, laukiam graziu manikiuru biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Saaule @ 2009 03 30, 15:35)
Nu viena izeidzia, kita isizeidzia ir prasideda 10 puslapiu apie betka  doh.gif visos kalbat apie tai, kad kiekviena turi savo skoni, tai kam isizeidinet?

Viskas, laukiam graziu manikiuru  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif

Pasiaiskinti gali ir per AZ.. doh.gif O dabar du puslapiai aiskinimosi.. doh.gif
Atsakyti
Man asmeniškai patys gražiausi pirmi du thumbup.gif
[attachmentid=173701]
[attachmentid=173702]

Gal kitoms patiks
[attachmentid=173703]
[attachmentid=173704]
[attachmentid=173705]
[attachmentid=173706]
[attachmentid=173707]
[attachmentid=173708]
Atsakyti