QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 03 30, 13:11)
As ir nesakau, kad reikia persistengti!!!

Bet tai nereiskia, kad nagu dekoras savaime yra beskonybe. Ir makiazas beskonybe? Ir aukstakulniai? Juk ne. Bet zinoma, galima perlenktis tiek su tuo, tiek su anuo - tuomet ir iseina beskonybe

As manau, kad is esmes mes esame panasios nuomones, tik kazkaip is skirtingu kampu ja destom

Ir siaip as stengiuosi patyleti, jei man kas nelabai, o manes neklausia... Nes tikrai daug daugiau man kas negrazu, nei grazu.
Be to, as ne is kokio rajonelio, ir ne is turgaus, ir ne nebandyk zeminti zmogaus, kurio net nepazisti.
Pradesiu nuo pabaigos - nereikia isizeidineti ir butu jautriai tokiai, niekas juk neizeidineja, kalbejau ne konkreciai apie tave, o apskritai, apie merginas, kai nueina i artimiausia rajono kirpykla, o ten jau "isgrazina" jas...
Na, nezinau ka tu sakai ar nesakai, as matau kas parasyta poste, kad mano komentarai kategoriski, bjaurus ir dar ten kazkokie...
Is pateiktu nuotraukyciu, tai tik viena "grazu" (cia kaip jau daviau suprasti labai reliatyvi savoka kiekvienam asmeniskai) pavyzdi radau. Ir, tiesa, sakant, man dauguma buvo beskoniu. as kalbu apie prilipdomus nagus, plaukus, blaktienas ir pan. Man cia yra jau over, persistengta.
As stengiuosi zmogui pasakyti jei jis jau domisi, ka manau, tam ir yra forumas. Ir darau tai nepadlaiziaudama, o tiesiai sviesiai. aisku, manikiuras turi buti, bet skoningas, saikingas ir stilingas.
Papildyta:
QUOTE(Niema @ 2009 03 30, 13:26)
man tai dzin -as stipriu nervu

lai raso. o tylejimu nuomones neisreiksi
Papildyta:
QUOTE(rosena @ 2009 03 30, 13:39)
mergaites maziau jus reguokite i tokius isisokimus ir kliedesius , na jai ji jauciasi stilinga tegu. Kikviena zino ko nori ir kaip nori atrodyti , o jai viena cia izeidineja tai maziausiai reikia reguoti matosi , kad isiauklejimo stoka . normalus zmogus savo nuomone patyletu ir nieko nesakytu.
prajuokinai...
Papildyta:
QUOTE(maža mazgė @ 2009 03 30, 13:43)
Na nenorėjau kištis, bet tiek to.

Manau Kaja norėjo pasakyti, kad dažnai nuotakos nejaučia saiko ir apsiklijuoja blizgiais, rožėmis ir drugeliais nuo galvos iki kojų, nors dažniau gražu yra tas, kas yra subtilu. Pati užsiimu nagų daile šiek tiek ir galiu pasakyti, kad kartais visai norisi patraukti aplinkinių dėmesį būtent nagučiais

Maniškiai būna laabai ilgi, tačiau savo, nedaug kas tiki, bet kai padailinu - aplinkiniai sako kad labai dailu. O tos trimatės rožės labiau gal manikiuro konkursams tinka

Kita vertus, geriau daugiau beskonių, tuomet skoningosios dar labiau išsiskiria
tikra teisybe
Papildyta:
QUOTE(rosena @ 2009 03 30, 13:51)
bet yra tokiu nuotaku kurios tokie nagai skoningi yra ir ka jai isreze taip nu jauciu kaip skaudu yra girdeti.
as pvz noriu manikiuro neilinio taip parncuzisko bet dar kazkas butu tai cia gaunasi ir neskoninga? ivairiu nuomoniu yra , bet galima ir be izeidinejimu
jeigu paskaitytum postus tai pamatytum, kad niekas cia nieko neizeidineja. Issakiau savo ASMENINE NUOMONE. Ir nereikia buti tokiom isizedzianciom...
Papildyta:
QUOTE(rosena @ 2009 03 30, 14:04)
reikia atidziau paskaityt

bet aplamai man forume siame kraupu darosi kaip manos reze savo nuomone , kuri gal zmogu gali greit iskaudinti .
Na jau baigia ikyretu tas mergaitiskas isizedumas... baikit viena karta