Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiuras vestuvems 4

QUOTE(paslydau @ 2009 03 18, 11:38)
Tai gali pasibandyti. Cia bus Zivile 8615 66274, tvirtoves al. dirba. Labai maloni, svelni ir faina.

Labai ačiū 4u.gif O ji salone dirba ar privačiai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2009 03 18, 11:48)
Labai ačiū  4u.gif O ji salone dirba ar privačiai?  ax.gif

salone. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paslydau @ 2009 03 18, 12:05)

Aisku, aciu smile.gif 4u.gif reiks pabandyt smile.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos mirksiukas.gif Ir as isijungiu i jusu diskusiju rata blush2.gif Labai padetumete jeigu parekomenduotumet ka nors kur galetu padaryti nagucius mano vestuvems Aytuje blush2.gif Labai reikia jusu pagalbos...

----------------------
user posted image
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 03 08, 17:06)
Sitas  wub.gif  Kas zino, kas cia per juosteles?

Cia yra paprastos nagu dekoravimo juosteles, jos parduodamos kur yra didesnis pasirinkimas tu nagu dekoru. Is tiesu tai labai paprasta padaryti o svarbiausia efektyvu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maravillosa @ 2009 03 24, 00:21)
Cia yra paprastos nagu dekoravimo juosteles, jos parduodamos kur yra didesnis pasirinkimas tu nagu dekoru. Is tiesu tai labai paprasta padaryti o svarbiausia efektyvu!  smile.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
O aš dabar galvoju jei suknia šampaninė tai nieko tokio prancūziškas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 03 24, 23:49)
O aš dabar galvoju jei suknia šampaninė tai nieko tokio prancūziškas?  g.gif

Su prancuzisku niekada neapsiriksi, jis tinka prie visko! smile.gif beto, virsutini sluoksni galima suderinti su tavo sompanine suknele smile.gif gali buti klasikinis french bet plius auksiniai akcentai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maravillosa @ 2009 03 24, 23:31)
Su prancuzisku niekada neapsiriksi, jis tinka prie visko! smile.gif beto, virsutini sluoksni galima suderinti su tavo sompanine suknele smile.gif gali buti klasikinis french bet plius auksiniai akcentai  wub.gif

Aha aš irgi taip galvojau, nes nemėgstu labai išpieštų nagų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 03 25, 00:34)
Aha aš irgi taip galvojau, nes nemėgstu labai išpieštų nagų  4u.gif

Sitas variantas manau turetu tau patikti ir tikti jei nenori ispiestu naguciu, idomesnis french, bet tik vietoj sidabriniu juosteliu reikia padaryti auksinius smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2009 01 26, 12:55)

Be galo grazus... wub.gif
Tokie jau dailus - nors man siaip smaili nepatinka paprastai schmoll.gif Maniskiai tai buki, kiek apvalintais kampuciais smile.gif Bet sitie... Mmm... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2009 02 01, 00:05)
niekas nededat naguciu tai as idesiu dar keleta kurie man asmeniskai labai labai mieli ir beprotiskai grazus wub.gif

siaubas... kaip baisu
Papildyta:
QUOTE(Nady @ 2009 03 08, 14:28)

vieninteliai grazus
Atsakyti