Galvą gali skaudėti ir dėl hormonų pokyčių organizme.
QUOTE(Profesorė @ 2009 11 12, 21:32)
Galvą gali skaudėti ir dėl hormonų pokyčių organizme.
Ko gero, dėl tų pokyčių ir skauda...

Neturėjau niekada problemų dėl galvos skausmo, net pirmas nėštumas normaliai praėjo, o štai antrojo metu dažnai kamuojuosi nuo šio nepatogumo. Vaistų privengiu, tad stengiuosi pragulėti lovoje.
man pradžioj nėštumo irgi labai skaudėdavo galvą, bet ginė liepė matuoti spaudimą, kai pradeda skaudėti. ir ką, būdavo beveik visą laiką nukritęs, tai kavos didelis puodas situaciją gelbėdavo. dar išgerdavau apap, jeigu nepadėdavo.
Man lygiai ta pati situacija buvo. Sakuda galva, pasimatuoju spaudima, o jis zemas. Padedavo zalia arbata, nes kavos negeriu... o blogiausiu atveju paracetamolis

QUOTE(chiaushkute @ 2009 11 19, 13:34)
Man lygiai ta pati situacija buvo. Sakuda galva, pasimatuoju spaudima, o jis zemas. Padedavo zalia arbata, nes kavos negeriu... o blogiausiu atveju paracetamolis 

seip tikrai blogiausiu atveju isgerti vaistuku, tik reikia zinoti kokiu. ne visi vaistukai kenkia musu vaisiui

Turėjau irgi tokia problemyte,galvos skausmas ir kankindavo,kava pagelbėdavo bet ne visiuomet,vaistu vengdavau,pastebėjau jei kuom užsiėmi tai pamiršti skausmą,ar pogulis.
Geros savijautos

Geros savijautos

As kazkaip pries nestume gerdavau labai daug vaistu nuo galvos skausmo, ir nimezili, ir ketanova, analgina, paracetamolis buvo paskutineje vietoje, nes nepadedavo. Bet dabar kai skauda galva isgeriu paracetamolio visa table, o ne puse, kad neisiskaudetu ir dar naudoju rusiska zvaigzdute, kuri
atsaldo smilkinius, man tai po kolkas padeda.

O as tai jau ir pries nestuma kokie 5 metai turejau migrena, bet ta viena is stipresniu, kai 3 paras tesias ir jokie vaistai nepadejo - ne jusu mineti ketanovai nei nimesiliai nei ibumetinai. o apie paracetamoli isvis nera kalbos.. tikros migrenos jie neveikia..gerdavau specialius antimigreninius - sumatriptanus.
dabar, kai esu
aisku ju nebegeriu, bet migrena kankina karta per savaite. aciu dievui nors tiek, kad priepuoliai siek tiek silpnesni nei pries nestuma.. bet vistiek visa diena nuo skausmo net vemiu.. gydytoja nieko pasiulyti negali - sako daugiausia puse tabletes paracetamolio..
va taip ir kankinuosi.vienintelis dalykas kuris gali apmazinti skausma - tamsus kambarys, jokio triuksmo ir kalnas ledo ant galvos (zinoma po tokios terapijos atsiranda sloga
dabar, kai esu

va taip ir kankinuosi.vienintelis dalykas kuris gali apmazinti skausma - tamsus kambarys, jokio triuksmo ir kalnas ledo ant galvos (zinoma po tokios terapijos atsiranda sloga

QUOTE(Liepa10 @ 2009 12 13, 11:48)
Sveikutės,
vakar tai skaudėjo galvą, dar dvejojau - gerti paracetamolio, ar ne, pamaniau, bandysiu negerti, bet naktį nebeištvėriau - išgėriau pusę tabletės paracetamolio. Šiandien jau geriau.
vakar tai skaudėjo galvą, dar dvejojau - gerti paracetamolio, ar ne, pamaniau, bandysiu negerti, bet naktį nebeištvėriau - išgėriau pusę tabletės paracetamolio. Šiandien jau geriau.
as tai ka pastebejau, nereikia lesti issiskaudeti

QUOTE(Esha @ 2009 12 13, 13:51)
Man pats geriausias vaistas nuo galvos skausmo- ramus poilsis su šaltu kompresu ant galvos. Po pusvalandžio vėl galiu ramiai gyvent.
Išvis nėštumas išmokė kaip išsigydyt nevartojant vaistų. Tikjiuosi būsiu tokia protinga ir vadovausiuos savo metodais ir po gimdymo
Išvis nėštumas išmokė kaip išsigydyt nevartojant vaistų. Tikjiuosi būsiu tokia protinga ir vadovausiuos savo metodais ir po gimdymo

kai galva skaudeta 3 dienas be sustojimo, ir nepadeta nei masazai nei kompresai salti,, kartais kad ir kaip nori isgyventi be vaistu deje nepavyksta