Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir galvos skausmas

O man nuo galvos ir visu kitu skausmu pirmas vaistas traumeel tabletes.
Jos homeopatines, taigi galima nesciosioms, o va padeda tik tiem kas tiki kad homeopatija gydo tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Netekp girdėt apie Traumeel tabletes, apie tepalą- taip. Turiu, vaiką gydau, apie tabletes-ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calendula: 12 rugpjūčio 2009 - 15:03
Padeda grynas oras, t.y. deguonis, maitina smegenis, skausmas mazeja.... bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki,pas mane 10 savaite,nuo praeitos savaites prasidejo nezmoniski galvos skausmai ir taip jau visa savaite be pertraukos..skambinau daktarej,sake gerti ibuprofena,bet vaistu nesinori,juk chemija,o vaikuciuj juk kenkti nenoriu.. nuejau y vaistine pasitareu su vaistininke taj parekomendavo gerti arbateles tokias is zoleliu,ramina ir sveika tuo paciu.. ir tikraj ji buvo teisi,va galvos jau taip neskauda siandien smile.gif o taip uzmigdavau ir atsikeldavau su skausmu,jausmelis taj nekoks tikraj budavo... verysad.gif
Atsakyti
Pas mane taip pat nezmoniskas skausmas galvos,, net nezinau nuo ko ar cia nuo padidejusio kraujo kiekio organizme ar nuo spaudimo,, bet skauda po kelias dienas,, nepadeda nei kompresai nei masazai,, gydytoja tik paracetamolio leido gerti bet jis man nepadeda,, ir kai pirma karta laukiausi tas pats buvo visa nestuma kankinausi ir dabar tas pats,, manau tai vienas nestumo nestuke.gif nemaloniu savijautu,,, kurias turime iskesti kad turetume angeliuka..... tad laikykimes mamytes doh.gif
Atsakyti
Retkarciais skauda, tada stengiuosi paguleti, ramiai pailseti, vaistu gerti kol kas labai nesinori ax.gif
Atsakyti
Gerai toms kurioms padeda pamiegojimas ar pailsejimas,, man tik dar labiau issiskaudi galva,, tada skauda apie 3 dienas, pykina akis skauda savijauta kaip temperaturos turetum....
Papildyta:
Bet siandiena savijauta super nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Papildyta:
je je je thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano galvele visai isprotejo verysad.gif jau kai uazeis skausmai, tai ne duok Die....Jau kokios 3 dienos uzeina skausmeliai- nieko malonaus... Va kad ir db -tenka siusti MB i vaistine paracetamolio, nes kenteti be sansu, o be to ir leliukas kencia...sad.gif( priezastys man nelabai aiskios kodel taip, bijau kad spaudimas nebutu pakiles, nors siaip pas mane pazemintas o ypac db buna kad per visa diena koju nepatempiu.. verysad.gif
Atsakyti
... doh.gif ...mane irgi kamavo galvos skausmas nuo kokios 14 sav., bet dabar jau kaip ir praeina savaime, skausmas buvo pakeliams ir gerti kokius vaistus nekilo ranka, nors gine sake, kad galiu retsykiais isgerti ketanovo tablete, bet stengiaus apsieiti be ju...nestukem, tai naturalu, bet jei skausmas didelis, tai nezinau, be vaistuku sunku turbut... g.gif
Papildyta:
QUOTE(rasuoleg @ 2009 09 01, 21:08)
Mano galvele visai isprotejo  verysad.gif jau kai uazeis skausmai, tai ne duok Die....Jau kokios 3 dienos uzeina skausmeliai- nieko malonaus... Va kad ir db -tenka siusti MB i vaistine paracetamolio, nes kenteti be sansu, o be to ir leliukas kencia...sad.gif( priezastys man nelabai aiskios kodel taip, bijau kad spaudimas nebutu pakiles, nors siaip pas mane pazemintas o ypac db buna kad per visa diena koju nepatempiu.. verysad.gif

...o kaip kraujas, gal nusilpes... g.gif
Atsakyti
Labusikas, as kai laukiausi savo mazosios (cia pries 3 metus), tai buvo irgi nezmoniski galvos skausmai, bet mano spaudimas buvo super mazas. tai man gine liep gerti sophadeine. Ir man jis tiko, skausma nuimdavo iskart. Iki siol vartoju tuos vaistus. Budavo isgeriu tablecike ir lova pamiegot kokia valanda laiko ir viskas liuks. 4u.gif
Atsakyti
Man jei skauda tai 3 dienas ir retais atvejais paracetamolis padeda.. nes skausmas nezmoniskas
Atsakyti
O man bent nestumo metu galvos neskauda, nes seip tai daznai kentedavau ta malonuma, tiek gerai, kad kol nesilauki nebaisu stipresniu vaistu isgert. Nors kiek kalbejau su gydytoja tai itaria, kad pradedavo skaudet nuo gelezies trukumo, nes skaudedavo dazniausia po mmm.
Atsakyti