Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(ginariukas @ 2009 02 11, 14:53)
Kad atskiria ir nepalieka gumuleliu tai sutinku thumbup.gif , bet kad visiskai nepastorina, neparyskina blakstienu tai schmoll.gif

man tigrinis puikiai paryskina blakstienas wub.gif vakar idealiai atlaike visa 1.5 val treniruote thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 02 11, 14:53)
Kad atskiria ir nepalieka gumuleliu tai sutinku thumbup.gif , bet kad visiskai nepastorina, neparyskina blakstienu tai schmoll.gif

netikiu, kad apie HR leopardinį rašot blink.gif man patinka storos, ryškios, sunkios blakstienos ir HR atitinka visus reikalavimus thumbup.gif
QUOTE(kudasius @ 2009 02 11, 15:25)
noreciau paklausti, ar tas naujasis maxfactor nebyra?  unsure.gif
jau laikas pirkt nauja tusa, nezinau koki, norisi nauja isbandyt. gal ka turit pasiulyt?(iki 50lt)

nei vienas tušas, jei jis nesudžiūvęs, nebyra smile.gif
visų pirma reik žinot, kokių blakstienų nori ax.gif ir kokios jos pas tave, kitaip sunku patart.
mano blakstienos tankios, vidutinio ilgumo, dbr dažausi su Maybelline Volume ir labai džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Vitulka,2009 02 11, 19:58]
netikiu, kad apie HR leopardinį rašot blink.gif man patinka storos, ryškios, sunkios blakstienos ir HR atitinka visus reikalavimus :
tikrai apie ji rasau, nu man truksta ryskumo ir "svorio" nors tu ka doh.gif , kokias padaro kad ir Max factor master piece max smile.gif
Atsakyti
Man irgi jau reikia naujo tuso, skaitinejau skaitinejau, bet jau visai 'susibalamutinau', kuris cia tas pats paciausias:)

O man, kaip ir cia kazkuriai panelei, patinka dideles ir ryskios blakstienos smile.gif

Ka rekomenduotumet, butent tokiems kriterijams? Kad storintu ir ilgintu?
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2009 02 11, 22:27)
Man irgi jau reikia naujo tuso, skaitinejau skaitinejau, bet jau visai 'susibalamutinau', kuris cia tas pats paciausias:)

O man, kaip ir cia kazkuriai panelei, patinka dideles ir ryskios blakstienos smile.gif

Aš irgi žadu pirkti naują tušą, bandysiu žiūrėti naująjį Lorealio (kur E.Longoria reklamuoja) arba naująjį Maxfactor ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2009 02 11, 22:27)

man nepatiko, bet kitos svaigsta dėl Lancome Hypnose, YSL Effet faux Cils smile.gif
šitie brangūs
user posted image
user posted image

man labai patinka HR Lash Queen (leopardinis) smile.gif irgi iš brangių
user posted image

dabar nusprendžiau išbandyt Maybelline Volume. Labai patinka, panašus į HR Lash Queen. Su akcija mokėjau 21,00 lt cool.gif
user posted image

mano blakstienos tankios, vidutinio ilgumo, bet kokį tušą tepu ne vieną kartą, nes patinka storos, leliškos blakstienos smile.gif
Atsakyti
As naudoju Max factor waterproof ir labai patenkinta wink.gif
Atsakyti
gal kas bandet nauja max factor tusa (na kur dabar labai reklamuoja, kad labai didelis sepetelis) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 11, 19:58)
nei vienas tušas, jei jis nesudžiūvęs, nebyra  smile.gif
visų pirma reik žinot, kokių blakstienų nori  ax.gif  ir kokios jos pas tave, kitaip sunku patart.

Nesutinku cool.gif Mano blakstienos remiasi i oda po antakiu ir nuo mirksejimo dazytu blakstienu galiukai tiesiog nutrupa doh.gif Neradau dar tokio tuso kuris atlaikytu pastovu mechanini lietimasi ir nenutrupetu g.gif P.S. Likimo drauges, turincias tokia pat akies anatomija, prasau atsiliept jei rasit stebuklinga tusa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 12 vasario 2009 - 20:08
QUOTE(mziukas @ 2009 02 12, 15:02)
gal kas bandet nauja max factor tusa (na kur dabar labai reklamuoja, kad labai didelis sepetelis) g.gif

Vakar tokį pradėjau naudoti, man jis patiko, nesulipdo blakstienų, ir pastorina, nebyra ir netepa thumbup.gif Šepetėlis tikrai storas bet man patogus naudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 02 12, 20:06)
Nesutinku cool.gif Mano blakstienos remiasi i oda po antakiu ir nuo mirksejimo dazytu blakstienu galiukai tiesiog nutrupa  doh.gif Neradau dar tokio tuso kuris atlaikytu pastovu mechanini lietimasi ir nenutrupetu g.gif P.S. Likimo drauges, turincias tokia pat akies anatomija, prasau atsiliept jei rasit stebuklinga tusa 4u.gif

bet tai dėl to tušas nekaltas tongue.gif kaltos jūsų ilgos blakstienos biggrin.gif
Atsakyti
kai supratau kad lietuvai kosmetika gamina vacekas is siedlicu savo garaze ,tai perku tik uzsienyje arba siunciuosi.tusai kurios naudoju lietuvoje neparduodami ir renkuosi tas firmas kurios gamina tik kosmetika ir nieko daugiau. ilgoms blakstienoms tinka revlono ir benefito tusai nei trupa nei isdziuna.tas pats originalus dzintars latviu puikus.
Atsakyti