Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(Sirenete @ 2009 02 06, 17:32)
O aš jau buvau susigundžiusi jį pirkti  unsure.gif O kas nepatiko? 4u.gif

o aš jūsų vietoj pabandyčiau mirksiukas.gif man jis - vienas geriausių, nors nesu visiškai natūralių blakstienų mėgėja. jis geriau tankina ir ryškina, ilginimas nėra jo stipriausia pusė, bet šiaip - neprobleminis ir labai geras tušas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(May* @ 2009 02 07, 15:20)
Dekui uz atsakyma  drinks_cheers.gif  Matyt reiks pabandyti uzsisakyt, kaip bebutu, siek tiek pigiau gaunas, nei pirkti parduotuvej, beje, ir toj pacioj parduotuvej neaisku, kiek laiko stovi...

as tai visada uostau tusus, nes man is kvapo jauciasi kada pasenes.. biggrin.gif Beje, pastebejau, kad vis sunkiau rasti tusus su lipdukais ant uzsukimo - arba lipdukai zemiau arba visi buteliukai buna prasukineti.. doh.gif
Del siu priezasciu tusa renkuosi jau gal menesi.. vis negaliu apsispresti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2009 02 07, 10:30)
Uzmirsau parasyti,kad cia YSL Faux Cils Everlong Lenghtening,o ne tankinantis Volume.

Pas mane irgi Everlong smile.gif
Atsakyti
Na, aš gal atrodysiu šališka, bet geriausias man iki šiol Mary Kay "Ultimate Mascara" tušas. Apskritai jų tušų į nieką, niekada nekeisiu. Blakstienas labai dailiai atskiria, tankina, iššukuoja ir pailgina. O kas man labiausiai patinka, kad pasidažius tušu blakstienos būna švelnios ir atrodo lyg natūralios, nelieka tokio kietumo ir šiurkštumo pojūčio. Žodžiu, natūralios, švelnios vėduoklės biggrin.gif

Be to, visiškai netepa paakių, aš galiu nueit miegot ir ryte nebus nė žymelės ant veido biggrin.gif Bet galėtų būti waterproof, geriau laikytų parietimą blakstienų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P.Karna: 07 vasario 2009 - 22:48
snd apvaiksciojau visa akropoli ir neradau to naujo nivea tusho pirk schmoll.gif o taip as jo noriu.... ax.gif
Atsakyti
Isbandziau as savo ilgai laukto HR leopardini-tusas-pasaka, labai gerai atskiria blakstienas, nepalieka gumuleliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radulia: 10 vasario 2009 - 12:29
QUOTE(radulia @ 2009 02 10, 13:27)
Isbandziau as savo ilgai laukto HR leopardini-tusas-pasaka, labai gerai atskiria blakstienas, nepalieka gumuleliu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o man nepatiko. stovi jis dabar pas mane. galeciau perleisti nebrangiai jei kuria domina 4u.gif
Atsakyti
Man geriausias Hugo Boss thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaliukas22 @ 2009 02 10, 13:56)
Man geriausias Hugo Boss thumbup.gif

tokių tušų nebūna hihihi.gif nebent kioske kokiam hihihi.gif

o aš labai patenkinta Maybelline Volume tušu thumbup.gif labai panašus į HR leopardinį thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Ką tas leopardinis tokio jau stebuklingo daro? Gal ir man pagriebt reikės... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 02 10, 15:14)
tokių tušų nebūna hihihi.gif nebent kioske kokiam hihihi.gif

neb82iau tokia užtikrinta mirksiukas.gif nors kita vertus negaliu garantoti kad čia originalai g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gi2lux: 10 vasario 2009 - 14:45
QUOTE(gi2lux @ 2009 02 10, 15:44)
neb82iau tokia užtikrinta   mirksiukas.gif  nors kita vertus negaliu garantoti kad čia originalai  g.gif
user posted image
user posted image

Mačiau tokių Urmo bazėj Kaune... Jie netikri, Hugo Boss tušų negamina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 10 vasario 2009 - 14:50