Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(charisma @ 2009 02 27, 16:37)
per tarpininke mirksiukas.gif
Papildyta:
man tikrinis pagal savo darba labai primena zydraji maybelline su lenktu sepeteliu biggrin.gif darba atlieka vienodai ax.gif

O gal galetumete rekomenduoti ta tarpininke?noreciau ir as si tusa uzsisakyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 02 27, 16:56)
O gal galetumete rekomenduoti ta tarpininke?noreciau ir as si tusa uzsisakyti blush2.gif

as beveik visus pirkinius darau per Rudaplauke ax.gif bet manau, kad tau uzsakytu bet kuri mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pirmą dieną bandymas, bet man patiko YSL everlong, blakstienos wub.gif
Atsakyti
Mano Loreal volume collagen 3 menesis, bet jau sudziuvo, o Maybeline Colossal sunkiai nusivalo drinks_cheers.gif gun_bandana.gif
Papildyta:
QUOTE(zuika_puika @ 2009 02 25, 20:03)
Jau savaite laiko naudoju Chanel Exceptionnel user posted image
siaip neblogas, labai gaziai tankina (gal net sakyciau, labiausiai tankinantis tusas koki turejau), tik man noretusi dar labiau ilginancio, nes mano blakstienos nera super ilgos. Sepetelis labai idomus, reikia igudimo toku dazytis.. Siaip blakstienos gana naturaliai atrodo. Dar pliusas, kad lengvai nusivalo.

Taigi mano favoritu trejetukas kol kas nesikeicia:
Lancome - Hypnose Onyx
Lancome - Definicils
Chanel - Inimitable
ax.gif

man exeptional nepatiko schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
prasyciau rekomenduoti LENGVAI nusivalanti tusa
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 02 26, 21:56)
Patariu isbandyti loreal telescopic tusa, mano blakstienos milimetrines, bet jis taaaaip prailgina (aisku tepk bent du sluoksnius), na jis puikus ilginantis tusas, man tik truko kad  truputi ir patankintu ax.gif

Turėjau jį, visai nieko, bet byrėjo truputį .. ax.gif
Atsakyti
NIEKUR net didziausioje kosmetikos parduotuveje MILANE nemaciau HUGO BOSS tuso
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 02 27, 21:26)
NIEKUR net didziausioje kosmetikos parduotuveje MILANE nemaciau HUGO BOSS tuso

Nematei, nes Hugo Boss tušų negamina. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2009 02 27, 12:37)
Ar gali būti taip, kad mano Lancome Hypnose per šviežias? Šiandien badžiau pasidažyti tai tik susinervinau, nepaisant to, kad pamirksėjus visas tušas išteplioja visas akis, tai blakstienos net neatrodė padažytos. verysad.gif  verysad.gif  Nusivyliau absoliučiai.
bet galvoju gal todėl, kad dar naujutėlis, gal palaukti kol truputį apdžius, nes dabar tik blakstienas nudažo juodai, nei pailgina nei pastorina ir dar plius pamirksi ir ir apsitepa visi vokai.

Ei, merginos, ar Jums taip buvo??
Atsakyti
Musyte, kad nesu girdejus blink.gif , nu matysi kaip toliau kai pastoves kaip bus, siaip Lankome Hypnoze kiek esu skaiciusi tai geri atsiliepimai. smile.gif
Atsakyti
o kokia kainyte to oranzinio cover girl ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegant @ 2009 02 27, 22:33)
Nematei, nes Hugo Boss tušų negamina.  biggrin.gif

as tai turejau Hugo Boss tusa ir visai neblogas buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2009 02 27, 21:49)
Ei, merginos, ar Jums taip buvo??

Kaip idomiai g.gif As dabar naudoju Lancome Hypnose, tai man visai tinka. Kai tik nusirkau buvo itin sviezias, todel didele dali "koses" nubraukdavau i buteliuko krasteli, tada galedavau pasidazyti geriau, nes nenubraukus susidaro baisus slapi gumulai. Tai turbut todel, kad sepetelis nemazas ir daug "pakabina" g.gif O siaip as su juo, kaip ir su daugeliu tusu, pasidazius dar kiek ispleciu akis ir stengiuosi pernelyg nemirkseti, kad neapsitepliociau, nes siaip esu linkusi tai padaryti biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Lancome Hypnose thumbup.gif Man jis kuo senyn , tuo geryn lotuliukas.gif
Atsakyti