Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

QUOTE(shopingas @ 2009 03 01, 01:56)
Dabar atradus tobula tusa sau (Tarte 'lights,camera,lashes'), bet noriu prisimint koks buvo MaxFactor 'Masterpiece max', tik cia jo niekur nerandu. Gal kuri pasufleruos kiek jis LT kainuoja (ne auksinej pakuotej)?
Tikrai turetu but www.drugstore.com.

Imetu tikslia nuorodele (kazkas klause del kainos, tai 7.65$): COVERGIRL

O kuo toliau (tiksliau atgal) skaitau tema, tuo mane pacia sis tusas gundo - ir vaistinej vis akys uz jo uzkliuna (bet gal del to,kad pakuote ryski).

o sio tuso yra pirkti lietuvos vaistinese? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 03 01, 10:17)
o sio tuso yra pirkti lietuvos vaistinese? g.gif

taigi paskaityk tema, jau buvo rasyta, kad jo nera lt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 01, 10:31)
taigi paskaityk tema, jau buvo rasyta, kad jo nera lt rolleyes.gif

tai skaiciau, kad nera Lietuvoje...O pries tai mergaite pasisake kad vaistinej vis mato ir nori sio tuso, tai ir nesupratau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 03 01, 10:44)
tai skaiciau, kad nera Lietuvoje...O pries tai mergaite pasisake kad vaistinej vis mato ir nori sio tuso, tai ir nesupratau... blush2.gif

jav vaistinej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 01, 10:55)
jav vaistinej  biggrin.gif

blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 02 28, 22:10)
O su Lancome hypnose gali sulygint?

Man hypnose buvo geresnis už Dior, bet ir Hypnose neypatingas. Tiesą sakant, nė vienas brangus tušas nepadarė daugiau nei koks įprastinis Maxfactor ar L'oreal.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 01, 00:10)
O su Lancome hypnose gali sulygint?

Hypnose nebandziau.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 03 01, 02:56)
Dabar atradus tobula tusa sau (Tarte 'lights,camera,lashes'), bet noriu prisimint koks buvo MaxFactor 'Masterpiece max', tik cia jo niekur nerandu. Gal kuri pasufleruos kiek jis LT kainuoja (ne auksinej pakuotej)?

apie 40 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 03 01, 21:09)

Dekui 4u.gif Jau lauktuviu is LT uzsisakiau (ot maza kosmetikos priemoniu JAV lotuliukas.gif ), tik del tuso neapsisprendziu.
Atsakyti
Man labai geras MaxFactor Masterpiece, auksinėj pakuotėj. Iki jo vyko mano ilgos ilgos tušo paieškos smile.gif
Atsakyti
Gal kuri nori pigiai Lancome Hypnose įsigyti? 4u.gif 4u.gif Pabandžiau, neatitiko mano kriterijų ir nusprendžiau parduoti, jei tik atsirastų pirkėja, nes pinigėlių gaila.
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2009 03 01, 22:45)
Gal kuri nori pigiai Lancome Hypnose įsigyti? 4u.gif  4u.gif  Pabandžiau, neatitiko mano kriterijų ir nusprendžiau parduoti, jei tik atsirastų pirkėja, nes pinigėlių gaila.

Nesk i kosmetikos isparduotuve. mirksiukas.gif
Atsakyti