Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

as dariau po metu pertraukos, bet neiskenciau skausmu, tai vel lekiau pas gydytoja, kad israsytu, nes kitaip negaliuu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Chanell vel su problemom,,kaip zinote as nedaraui pertraukos, o vat snd pavelavau isgert tabletyte 3h doh.gif kazkas su apsauga nebe taip?
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 07, 16:53)
Chanell vel su problemom,,kaip zinote as nedaraui pertraukos, o vat snd pavelavau isgert tabletyte 3h doh.gif  kazkas su apsauga nebe taip?

su apsauga jau ne taip buna, jei paveluoji isgerti daugiau kaip 12 val smile.gif
Atsakyti
O tai kam gerti valanda i valanda,jei galima 12 h tikslumu? jei nesikeicia apsauga,kas blogai? 4u.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 08, 18:32)
O tai kam gerti valanda i valanda,jei galima 12 h tikslumu? jei nesikeicia apsauga,kas blogai? 4u.gif  bigsmile.gif  wub.gif

kai ipranti prie ritmo dazniausiai nepamirsti ax.gif
o jei pradesim taip maisytis, tai... ax.gif ax.gif
Atsakyti
Merginos, o jums tarkim MM buna gausios? Nes as jau geriu KT 3,5 metu. Dabar pastaruoju metu kokie 4 menesiai kaip MM buna visiskai negausios vos kokia 2 dienas ir taip tik pateplioja.. o kaip jums? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2009 03 09, 18:30)
Merginos, o jums tarkim MM buna gausios? Nes as jau geriu KT 3,5 metu. Dabar pastaruoju metu kokie 4 menesiai kaip MM buna visiskai negausios vos kokia 2 dienas ir taip tik pateplioja.. o kaip jums? ax.gif

Kaip kada, kartais 2, kartais 3 dienas, dar kokia pora dienu kartais pateplioja po mmm. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 09, 19:48)
Kaip kada, kartais 2, kartais 3 dienas, dar kokia pora dienu kartais pateplioja po mmm. 4u.gif

Bet siaip gausumas normalus?
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2009 03 09, 18:51)
Bet siaip gausumas normalus?

na pirmas dvi dienas - taip, o veliau vos vos... ax.gif
nors kitom esu girdejusi, kad vos vos tik teplioja visa sirgima. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 09, 19:07)
nors kitom esu  girdejusi, kad vos vos tik teplioja visa sirgima. unsure.gif
man taip buna.. unsure.gif
retai, kad kazkas daugiau butu tom pirmom dienom.. unsure.gif
Atsakyti
sveikos mielos merginos,
tik siandien prisijungiau ir pradejau landzioti po info puslapi ir tikrai randu daug idomiu ir naudingu patarimu.
KT vartojau 6 m. 2 - harmoneta, 4 m- yesminelle. stazas nemazas. planuojam jau kudikeli, gydytoja sako kad problemu pastoti neturetu sudaryti toks ilgas KT vartojimas. gal jusu tarpe yra tokiu kurios ilga laika vartojo KT? gal galite nuraminti ar pakonsultuoti?
Atsakyti
QUOTE(Ernesta K.-J. @ 2009 03 10, 22:53)
sveikos mielos merginos,
tik siandien prisijungiau ir pradejau landzioti po info puslapi ir tikrai randu daug idomiu ir naudingu patarimu.
KT vartojau 6 m. 2 - harmoneta, 4 m- yesminelle. stazas nemazas. planuojam jau kudikeli, gydytoja sako kad problemu pastoti neturetu sudaryti toks ilgas KT vartojimas. gal jusu tarpe yra tokiu kurios ilga laika vartojo KT? gal galite nuraminti ar pakonsultuoti?

na mano stazas tik 2 metai... ax.gif
Atsakyti