Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 03 13, 13:25)
Visas abejones testukas išsklaidys  mirksiukas.gif

Dariaus jau as ju ne viena,visi neigiami,bet prisiskaiciau skyreli apie testus,tai ir tais jau nebetikiu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2009 03 13, 14:34)
Dariaus jau as ju ne viena,visi neigiami,bet prisiskaiciau skyreli apie testus,tai ir tais jau nebetikiu... verysad.gif

man kartais buna toks sirgimas kaip tau.. ax.gif ax.gif
nesureiksminu, nors kai eisiu dabar pas gine zadu pasiklausti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2009 03 13, 14:34)

Jeigu dareisi ir ne vieną testą tai viskas tvarkoj, vadinasi čia nuo KT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 03 13, 13:44)
Jeigu dareisi ir ne vieną testą tai viskas tvarkoj, vadinasi čia nuo KT  mirksiukas.gif

Labai tikiuosi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2009 03 13, 15:01)

tikrai buk rami 4u.gif
o jei ka nueik pas gine, tikrai visos abejones dings 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2009 03 13, 15:01)

Iš patirties galiu pasakyti, jei daraisi testuką su vadinamu puodeliu ir jis parodo neigiamą vadinasi tikrai nesilauki mirksiukas.gif Aš tais kasetiniais nepasitikiu schmoll.gif yra pamelavę ir ne kartą doh.gif O šiaip gali ir pas ginę nueiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 03 13, 15:06)
Iš patirties galiu pasakyti, jei daraisi testuką su vadinamu puodeliu ir jis parodo neigiamą vadinasi tikrai nesilauki  mirksiukas.gif Aš tais kasetiniais nepasitikiu  schmoll.gif yra pamelavę ir ne kartą  doh.gif O šiaip gali ir pas ginę nueiti  4u.gif

tai vistiek manau 5 menesi jau ir pilvukas ryskeja... rolleyes.gif
plius dare ekoskopija, toki dideli nestuma nepastebet manau neimanoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 03 13, 14:06)
Iš patirties galiu pasakyti, jei daraisi testuką su vadinamu puodeliu ir jis parodo neigiamą vadinasi tikrai nesilauki  mirksiukas.gif Aš tais kasetiniais nepasitikiu  schmoll.gif yra pamelavę ir ne kartą  doh.gif O šiaip gali ir pas ginę nueiti  4u.gif

LT dariausi puodeli pora kartu,buvo neigiami,bet cia kaip tik skaiciau ,kad puodeliai yra nepatikimi,nezinia kuo cia tiket,o pas gine nueisiu tik sio menesio gale,kai grysiu i LT
Papildyta:
QUOTE(Mimuke @ 2009 03 13, 15:13)
tai vistiek manau 5 menesi jau ir pilvukas ryskeja...  rolleyes.gif
plius dare ekoskopija, toki dideli nestuma nepastebet manau neimanoma  ax.gif

Nu nzn nzn..Matai cia viena temoj apie echoskopija rasius,kad jai nemate,tipo pasislepes buvo,po kiek laiko jau mate..Cia man atrodo prisiskaiciau visko,palygini kas sutampa ir baisu paskui...Turiu nuotraukyte to echoskopo,nagrineju kasdien,nu is tikro nieko nematau,bet kas man neramu,kad sake gleivines is vis beveik nera,o cia skaiciau,kad kai buna mm ta gleivine atsiskiria ir susergi,o jeigu jos nera,tai ner kam atsiskirt ir nesergi..bet velgi,jeigu nera tai gal nescia,todel nera.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2009 03 13, 16:28)
Nu nzn nzn..Matai cia viena temoj apie echoskopija rasius,kad jai nemate,tipo pasislepes buvo,po kiek laiko jau mate..Cia man atrodo prisiskaiciau visko,palygini kas sutampa ir baisu paskui...Turiu nuotraukyte to echoskopo,nagrineju kasdien,nu is tikro nieko nematau,bet kas man neramu,kad sake gleivines is vis beveik nera,o cia skaiciau,kad kai buna mm ta gleivine atsiskiria ir susergi,o jeigu jos nera,tai ner kam atsiskirt ir nesergi..bet velgi,jeigu nera tai gal nescia,todel nera.... g.gif

o tu geriau paimk ir nueik pas ginekologe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 03 13, 18:12)
o tu geriau paimk ir nueik pas ginekologe  mirksiukas.gif

Jau rasiau,kad nueisiu tik sio menesio gale,nes gyvenu ne LT...Del to taip ir pergyvenu,buciau LT tai buciau seniai nuejus...Man neramu,nes geriu stiprius vaistus nuo sirdies,KT...del to ir bijau to nestumo verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Turiu toki labai kvaila klausima, Bet Kaip tariasi situ kontraceptiku pavadinimas teisingai? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2009 03 15, 17:13)
Sveikutes 4u.gif
Turiu toki labai kvaila klausima, Bet Kaip tariasi  situ kontraceptiku pavadinimas teisingai? blush2.gif  blush2.gif

jazminele! 4u.gif
Atsakyti