Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

Senokai buvau cia,matau idomiai kalbates smile.gif Na as nemanau,kad butent nuo siu KT vyras pasidaro nebemielas..Kiek pakalbu su draugem ,visos vartojam skirtingas KT ir visos tuo skundziasi g.gif
O del kainu,tai geras,net nezinojau,kad pabrango taip..Man reikia pirktis iskart pusei metu,tai pasijus skirtumas..Nu bent jau is jusu suzinojau kur pigiausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2009 04 05, 22:30)
Senokai buvau cia,matau idomiai kalbates smile.gif  Na as nemanau,kad butent nuo siu KT vyras pasidaro nebemielas..Kiek pakalbu su draugem ,visos vartojam skirtingas KT ir visos tuo skundziasi g.gif 
O del kainu,tai geras,net nezinojau,kad pabrango taip..Man reikia pirktis iskart pusei metu,tai pasijus skirtumas..Nu bent jau is jusu suzinojau kur pigiausia biggrin.gif

lanuska o airijoi neduoda KT nemokamai, pas mus tai duoda pas mane dar be rods yra like porai men kas nori galiu dovanoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alinuksss @ 2009 04 06, 09:54)
lanuska o airijoi neduoda KT nemokamai, pas mus tai duoda pas mane dar be rods yra like porai men kas nori galiu dovanoti biggrin.gif

Duoda,bet reikia gaut tikia medical card,o ja sunkiai duoda ir tai tik pusiai metu,be to daktarai nepasiraso tu popieriu,nieks nenori apsiimt uz dyka..Mano drauge Anglijoj,tai sake gauna uz dyka...Imciau is taves tabletes,bet,kad siuo metu esu gryzus i LT atostogu,tai teks pirktis cia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2009 04 06, 19:15)
Duoda,bet reikia gaut tikia medical card,o ja sunkiai duoda ir tai tik pusiai metu,be to daktarai nepasiraso tu popieriu,nieks nenori apsiimt uz dyka..

va va, tai ir maniau, kad ten bet kas nuejas taip paprastai ir negaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 04 07, 08:01)
va va, tai ir maniau, kad ten bet kas nuejas taip paprastai ir negaus unsure.gif

uk nieko nereikia isiregistravai pas gydytoja nuejei pasakei paziurejo paaiskno ir dave tai ya parase smile.gif nuejei y padtu kur stine ir pasiii kartaiduoda puseimetu karts trim men kai gydytojeiuzplauka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alinuksss @ 2009 04 07, 08:07)
uk nieko nereikia isiregistravai pas gydytoja  nuejei pasakei paziurejo paaiskno ir dave tai ya parase smile.gif  nuejei y padtu kur stine ir pasiii kartaiduoda puseimetu karts trim men kai gydytojeiuzplauka rolleyes.gif

Nu pas jus truputi paprasciau,cia tai reik irodinet,kad pajamos nepakankamos ir pan..As kaip vienisa mama uzsipildziau ir man ja duotu,bet nueini pas daktarus ir nei viens nesutinka priimt..Sako ,,full'' Taiva,uz viska mokuosi,o vizitas pas daktara kai vaikas suserga -50 euru verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2009 04 07, 09:05)
Nu pas jus truputi paprasciau,cia tai reik irodinet,kad pajamos nepakankamos ir pan..As kaip vienisa mama uzsipildziau ir man ja duotu,bet nueini pas daktarus ir nei viens nesutinka priimt..Sako ,,full'' Taiva,uz viska mokuosi,o vizitas pas daktara kai vaikas suserga -50 euru verysad.gif

oho manasis kai suserga tai nieko nekainuoja ir vaistus uzdyka gaunam ir niekam nereikia yrodineti kaip kas dirba ir gyvena , pas mu parasciau tikrai, net negalvojau kad ten kitaip varyk pas mus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alinuksss @ 2009 04 07, 16:04)
oho manasis kai suserga tai nieko nekainuoja  ir vaistus uzdyka gaunam ir niekam nereikia yrodineti kaip kas dirba ir gyvena , pas mu parasciau tikrai, net negalvojau kad ten kitaip varyk pas mus mirksiukas.gif

Varyciau is to ,,kaimo'' mielu noru,bet kai tokia situacija visur,tai baisu ir pasikrutint doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Beje,buvau sendien ,,Euro''vaistinej,tai sios KT kainuoja 50lt su centais,o su kortele 45lt
Atsakyti
Vakar pirkau šias KT Šeimos vaistinėj, tai be jokių kortelių kaina kaip ir anksčiau buvo 45 lt..smile.gif
Atsakyti
O va gintarinej vaistinej - 54 su centais schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prakseda: 18 balandžio 2009 - 20:09
QUOTE(Prakseda @ 2009 04 18, 22:07)
O va gintarinej vaistinej - 54 su centais schmoll.gif

Gintarineje vaistineje visi vaistai zymiai brangesni schmoll.gif
Atsakyti