Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 01, 13:17)
Nuo reumatoidinio artrito vaistai nemazina apsaugos, nes mano sesuo taip pat stiprius vaistus geria ir tuo paciu KT. unsure.gif
O vitaminai bei maisto papildai taip pat nemazina! 4u.gif

Dar karteli aciu, kad nuraminot blush2.gif Matot as nors ir ilgai geriu ta yasminelle, bet geriau ne del apsaugos, o del kitu problemyciu, o cia dabar va ir draugas atsirado netiketai gyvenime mano tai ir pasidomejau kas kaip, nes dabar jau ir apsaugos reikia blush2.gif Labai dziaugiuosi, kad cia yra geru mamyciu ir ne tik, kurios pataria Jaunesnems ir maziau patirties turincioms 2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2009 04 01, 13:33)
Dar karteli aciu, kad nuraminot blush2.gif  Matot as nors ir ilgai geriu ta yasminelle, bet geriau ne del apsaugos, o del kitu problemyciu, o cia dabar va ir draugas atsirado netiketai gyvenime mano tai ir pasidomejau kas kaip, nes dabar jau ir apsaugos reikia blush2.gif Labai dziaugiuosi, kad cia yra geru mamyciu ir ne tik, kurios pataria Jaunesnems ir maziau patirties turincioms 2.gif

jei tik galesim, visada padesim! 4u.gif
Atsakyti
Nepykit jei toks klausimas buvo, nelabai turiu laiko visa tema nuo pradziu skaityt. blush2.gif kokiose vaistinese perkat sias tabletytes? As pirkau camelia vaistinej tai 61 lt sumokejau. kazkaip labai jau brangiai pasirode g.gif
na o siaip tai esu kol kas patenkinta jomis...jokio salutinio poveikio nepastebejau, o svoris net nukrito truputeli ax.gif
Atsakyti
As Camelijoj su nuolaidu kortele mokejau 45 litus! g.gif
Atsakyti
Aš farmoje penkiasdešimt tris lt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 01, 20:19)
As Camelijoj su nuolaidu kortele mokejau 45 litus! g.gif

Seimos vaistineje 42 su centais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrriuke @ 2009 04 01, 18:41)
As pirkau camelia vaistinej tai  61 lt sumokejau. kazkaip labai jau brangiai pasirode g.gif

doh.gif doh.gif o siaubeli kaip jos greit brangsta doh.gif doh.gif
Atsakyti
As esu pastebejusi, kad kiekvienoj vaistinej ju kaina labai skiriasi, as moku apie 40-45 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 04 01, 23:07)
As esu pastebejusi, kad kiekvienoj vaistinej ju kaina labai skiriasi, as moku apie 40-45 Lt  4u.gif

as tiek mokejau pries pabrangima... dabar jau po 50 su lasiuku.. smile.gif
60 dar neteko moket....

nors gal ir neteks... po truputi imu mastyti apie ju metima... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 04 02, 12:54)
nors gal ir neteks... po truputi imu mastyti apie ju metima...  ax.gif

kaina labai nuo vaistines priklauso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dince2 @ 2009 01 30, 13:51)
Ar gali nuo siu kontraceptiku slinkti plaukai g.gif Gal kas esat susidure su tuo  g.gif
As geriu siuos KT apie 2 metus ir jau beveik metus laiko slenka plaukai  verysad.gif

jooooooo na as geriau 7 men ir man slinko plaukai g.gif bet kaskaip nepagalvojau kad nuo ju g.gif galetu taip buti, bet as jau ju nebegeriu nes tiesiog buvau apatiska pasidariusi , visada labai jautri tiesiog depresija istisa vyras man buvo slykstus nenorejau as jo visai blush2.gif na zodziu jau 3 men praejo viskas aciu dievui baigesi rolleyes.gif o tai buvo baisu ypac kai pagalvodavau ka mano vyras galetu apie tai galvoti unsure.gif . veliau susipazinau su viena mergina ir issisneko del KT, beje jei tuo metu taip pat slinko ziauriai plaukai( bet kasakip to mes nesutapatinom velgi), tai as jei sakau jau negeriu KT todel kad nebenoriu sekso o ji man sako turbut jasminel vartojai blink.gif sako ir man taip buvo
Atsakyti
man tai irgi jų kaina kaskart vis žiauresnė.. iš kitos pusės.. kliackius kainuoja daugiau ir dar ne laikas..
Atsakyti