Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(Cashmere @ 2010 06 14, 14:13)
Iš esmės tai nelabai jos kuo skiriasi, jau jei geri tai ar taip, ar taip brudas  wink.gif

Tai sutinku tikrai, todėl ir neskirstau pagal blogumą dėl visų tų brudų, kurie įeina į juos. Tik nesinori kraujuoti pirmą mėnesį.;]
Bet kaip bus taip, žiūrėsim kaip ten mane veiks jie. Nes praeitus KT 2 kai vartojau tai nebuvo kraujavimų.;]
Atsakyti
Ruosiuosi pradeti vartoti KT ir renkuosi is dvieju - Belara ir Yasminelle. Gal kuri paprotintumete kurios -esnes?
Vis vien pas gine eiti reiks pries pasirenkant. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyrica @ 2010 06 15, 19:26)
Ruosiuosi pradeti vartoti KT ir renkuosi is dvieju - Belara ir Yasminelle. Gal kuri paprotintumete kurios -esnes?
Vis vien pas gine eiti reiks pries pasirenkant.  ax.gif

Naudojau abejas. Nė nuo vienų nebuvo pašalinių poveikių, tiesa, naudojau ne po ilgą laiką. Tačiau Tavo vietoje ri thumbup.gif nkčiausi Yasminelle, nes jos silpnesnės sudėties, todėl automatiškai mažiau kenkia organizmui.
Atsakyti
ka reiskia neilga laika? tai kiek?
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2010 06 16, 14:53)
ka reiskia neilga laika? tai kiek?

Po pusmetį.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vis goglinau ir nesuprantu ar ta rozine mazyle ir yra -Yasminelle? blush2.gif ir kaip jos ar daugumai tinka, ar nuo ju neauga svoris? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 06 17, 10:48)
Labas rytas 4u.gif
Vis goglinau ir nesuprantu ar ta rozine mazyle ir yra -Yasminelle? blush2.gif ir kaip jos ar daugumai tinka, ar nuo ju neauga svoris? 4u.gif

rozine mazyle kiek suprantu belara, man nuo belaros priaugo svoris doh.gif
Atsakyti
Rožinė mažylė - Yasminelle.
4u.gif

Beje svorio nepriaugau nuo jų. Ten labai mažai hormonų visų.
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miegė: 17 birželio 2010 - 11:38
QUOTE(Miegė @ 2010 06 17, 08:38)
Rožinė mažylė - Yasminelle.
4u.gif
Beje svorio nepriaugau nuo jų. Ten labai mažai hormonų visų.
smile.gif

nes mano svoris ir tai nemazas, tad kazkaip nesinoretu dar labiau issipust... blush2.gif bent jau kiek apie jas skaiciau, man pasirode kad jos man kaip ir priimtinos smile.gif
Atsakyti
Šiaip mano asmenine nuomone šiais laikais nuo KT neauga svoris, bent jau aš kiek gėrus, tai tikrai neauga, mažiau valgyt reikia mirksiukas.gif Nebent apetitą gali kelt, bet kad šiaip svoris augtų, tai nemanau
Atsakyti
Sveikutes.As siuo metu naudoju Yesminelle,pries tai naudojau lindynette 20, tai pusmeti vargau kol issiaiskinau, nuo ko man taip stipriai beria veida ax.gif pasirodo lindynettei man per daug hormonu,todel labai bere...dabar esu patenkinta, dingo visos "alergijos" nuo kazko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 06 17, 09:38)
Šiaip mano asmenine nuomone šiais laikais nuo KT neauga svoris, bent jau aš kiek gėrus, tai tikrai neauga, mažiau valgyt reikia  mirksiukas.gif  Nebent apetitą gali kelt, bet kad šiaip svoris augtų, tai nemanau

ta prasme as ne svorio augima turiu omeny o tinima... esu daug merginu macius kurios nuo KT tiesiog ispurpo blush2.gif man su valgymu bedu nera, siuo metu sekmingai metu svori mirksiukas.gif bet mano organizmas toks kad i stresa reguoja kilogramais+ doh.gif gali valgyt gali vistiek auga smile.gif ir ar tikrai jos padeda nuo PMS... nes pas mane jis ziaurus baubas... kencia ir vyras ir vaikas doh.gif savaite iki mmm vaikstau kaip ziezula po namus doh.gif
Atsakyti