Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

Aciu, mergaites uz atsakymus, vitaminu negeriu jokiu siuo metu, o jei gerdavau tai tik rytais ir po valgio, nes nuo ju tai tikrai buna bloga blink.gif biggrin.gif
Kt jau vakar geriau vakare, apie 22 val. bet blogumas vis tik buvo, mazdaug nuo 17 val iki 22 val. tik mazesntis truputi turbut.. na nereik noret nuo pirmos dienos kad nebutu, bandysiu dabar visada gert vakarais, gal bus geriau...
Atsakyti
kai geriau pirma pakuote oda buvo tiesiog puiki, o dabar, geriant antra pakuote pradejo berti. siaip mano oda ir pries KT buvo problematiska ir kartais buvo spuogu, bet kazkaip keista, kad siaip turetu KT kaip tik susitvarkyti oda, o dabar atvirksciai.. galima tiketis, kad tai tik laikinas salutinis reiskinys ir kad tai praeis? nes is KT tikejausi svarios odos sad.gif
Atsakyti
Sveikos,
reikia patarimo. Pradėsiu gerti kt , bet va pagal viską kai baigsiu pakuotę , lėksiu atostogaut ir labai jau nesinorėtų per atostogas apturėt tą " malonumą ". Ar tikrai pradėjus gerti iškart antrą pakuotę mėnesinių galima išvengti ? Bet kaip tadu po to g.gif

4u.gif
Atsakyti
Aha pradėk iš karto gerti kitą pakuotę, nebus mėnesinių, nebent pateplios gal kažkiek, o po to baigus antrąją padarysi pertrauką kaip priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 05 27, 15:34)
Aha pradėk iš karto gerti kitą pakuotę, nebus mėnesinių, nebent pateplios gal kažkiek, o po to baigus antrąją padarysi pertrauką kaip priklauso  mirksiukas.gif

O super tadu , ačiū labai už atsakymą bigsmile.gif
Bet organizmui čia nebus kokia tais labai blogybė ? ax.gif
Atsakyti
Aš pati bandžius kažkada ir nieko neatsitiko, nes bet kokiu atveju gerdama KT netenki tikrųjų mėnesinių, netgi skaičius, kad užsienyje moterys geria po pusę metų be pertraukų, kad nesirgtų, bet čia aišku kraštutinumai. Šiaip tai nemanau, kad blogo kas
Atsakyti
Supratau. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2010 05 27, 12:36)
O super tadu , ačiū labai už atsakymą  bigsmile.gif
Bet organizmui čia nebus kokia tais labai blogybė ?  ax.gif

nemanau, kad blogybe 4u.gif ir pati kartais jei reikia, nedarausi pertraukeles ax.gif
bet, kad po puse metu vengt mmm nemanau, kad gerai mastau.gif as tiek ilgai nepraktikuociau ax.gif
Atsakyti
Sveikutės. Va dabar nežinau kokias kt rinktis, Yarina ar yasminelle.
Gal galit kuri nors patarti.
Esu naudojusi Yasminelle prieš gerus tris metus,, naudojau apie pusmetį.
Ir apie pusmetį esu naudojusi Belarą, jos buvo jau po Yasminelle. Kažkokių išskirtinių šalutinių poveikių nebuvo nei nuo tų, nei nuo tų.
Tik dabar galvoju jeigu pradėsiu Yasminelle, ar nebus hormonų kiekis per mažas, kai naudojau Belara, nes ten jis didesnis. O kraujuoti visą mėnesį nesinorėtų ;/
Todėl galvoju apie Yarina.
Ir visiškai pasimečiau.
(Dėl gydytojos tai ji kaip ir daugumai, tik išrašo receptą. O konsultacija tik tokia, kad paklausia kokių nori. )
Nagi laukiu nuomonių.
4u.gif
Atsakyti
as imciau su maziau hormonu, t.y. yasminelle, manau pripras organizmas o gal net it tepimu tu visu nebus. maziau hormonu maziau problemu, mano tokia nuomone
Atsakyti
Visgi pabandyti nusprendžiau Yarina. Jeigu kas ne taip grįšiu prie Yasminelle.
smile.gif
Atsakyti
Iš esmės tai nelabai jos kuo skiriasi, jau jei geri tai ar taip, ar taip brudas wink.gif
Atsakyti