Įkraunama...
Įkraunama...

J.Naujalio muzikos gimnazija

Martux labai aciu kad parasete.

Turiu gabu vaika - busima pirmoka. Gabus ne tik muzikas bet ir mokslui.
Planuoju kad butinai lankys muzikos mokykla todel svarstau apie Naujali bet bijau kad nenukentetu kiti mokslai... todel labai svarstau ir nerandu sprendimo.. tai kad nereiktu vezioti i muzikine butu tiesiog idealu, nes esam dirbantis zmones. Bet kaip kiti dalykai, ar yra kitu bureliu? Sporto bureliu? Ar yra prailgintos?

Kuria mokytoja rinktis Vilija ar Egle?
Atsakyti
Taip, yra grupė, būreliai (šachmatai, Kendo, baletas).
Dukra dar lanko šokius toje pačioje gatvėje, ir baseiną Miško g.
Arti, patogu.
Šios mokytojos abi labai geros. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martux: 14 sausio 2016 - 23:22
Ieskau mokytojos kuri buti svelnaus budo bet sugebetu sudomintu mokslu. Kuria rinktis?

Kiek klasese vaiku?
Atsakyti
Sveikos,
mane taip pat labai domintu apie Kauno Juozo Naujalio muzikos gimnazijos pradiniu klasiu mokytojus atsiliepimai.Nes planuoju mergaite leisti i šia mokykla 1-klase.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutikas3: 04 vasario 2016 - 21:12
Bus susipažinimas su mokytojomis, abi salėje prisistatys, papasakos apie save. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas buvo atvirų durų renginyje ir galėtų ką nors papasakoti? 4u.gif

Aš nenuėjau, nes gulėjau su mažesniuoju vaiku ligoninėje sad.gif
Labai norėjau susipažinti su mokytojomis.. Apžiūrėti aplinką.
Atsakyti
Sveiki,
Lankom sioj mokykloj baleta, mazoji laibai nori ismokti skambinti pianinu, gal zinot kokia mokytoja kuri moko individualiai sioje mokykloje?
Atsakyti
Sveiki,
iš tiesų ši gimnazija tikrai labai nemėgsta kritikos ir pagooglinus informaciją apie šią mokyklą ir radus nuomones šiame forume, labai pasipiktinau, kad iki šios dienos gimnazija kiek įmanoma bando užgniaužti bet kokias kritikos strėles jos atžvilgiu.
Manau, kad pastabiam žmogui turėtų jau būti įtartina toks aktyvus bet kokios priešingos nuomonės neigimas, bet šiaip jau prieštaringa nuomonė ir kritika šios mokyklos senbuvių atžvilgiu visada buvo itin uoliai gniaužiama.
Ir patikėkit, tai tikrai nėra nei intrigos mokytojų/ konkurentų tarpe, tai realybė.
Šiai dienai manau, kad mokykla skirta tik muzikantų vaikam arba profesionaliai muzikos besimokiusių ir perpratusių sistemą, nes šie savo vaikus šioje įstigoje apginti galėtų. Paprasti vaikai čia bus "patrankų mėsa" finansavimo tiekimui, nes už kiekvieną mokinį ši mokykla gauna papildomų pinigų. Šioje mokykloje ruošiami muzikantų vaikai užimti būsimas darbo vietas, tie, kurie turės "stogą" bus tikslingai ruošiami, o vaikai iš paprastų šeimų kad ir kaip besistengtų bus bandomi išstumti, kai tam ateis laikas, kad ir kaip besistengtų.
Labai stipriai nerekomenduoju šios mokyklos. Jei esate iš paprastos šeimos, leiskite vaikus į Gruodžio konservatoriją, į 1-ą muzikos mokyklą - iš ten puikių žmonių yra išugdytų. Ši gimnazija skirta vaikų luošinimui. Joje išliks tik muzikantų vaikai, o tie, kas neišliks - nesugebės ir gyvenimo į vietas susidėlioti ją pabaigę. Žinot, daug gražių dalykų tie mokytojai prisuokia, kai reikia pritraukti pinigų, tačiau tikrai, paprasto vaiko nuoširdžiai čia nieks neruoš.

Papildyta:
Taip pat - kad galėtumėte maždaug įsivaizduoti, kokia šioje mokykloje atmosfera, siūlau paskaityti straipsnių:
http://lietuvosdiena...ir-pazemino.htm

Tai - ne vienas neetiškas mokytojo poelgis. Su neetišku, nesąžiningu elgiasiu šioje mokykloje susiduriama nuolat.
Kaip pasižiūrėjau - straipsnis iš 2014 metų, tad ne taip ir senai, o prieš kiek metų ten mokytąsi, ir niekas nesikeičia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaustukai: 16 gegužės 2017 - 14:19
Pasižiūrėkit, kaip buvo sprendžama problema dėl to, kad Vikipedijoje apie šią gimnaziją kažkas pateikė neatnaujintą informaciją (radau atsitiktinai): https://lt.wikipedia...zikos_gimnazija
Ar čia normalu?

Siūlau apmąstyti visa tai prieš leisdami ten vaiką, tai bus terpė, kurioje jis mokysis, tai bus elgesio pavyzdys, kurį jis matys augdamas.
Atsakyti
Paradykit nors viena mokykla kurioje nebutu patyciu?
Atsakyti

Jei dar domina informacija apie sia mokykla paraneskit man. Pati mokaus sioje mokykloje, tikrai galeciau issamiai papasakot

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safija Larbi: 02 rugsėjo 2017 - 18:41

Nu kažkaip tikrai suabejojau, ar leisti savo dukrą į šią mokyklą. Skaitau tą straipsnį, kuriame paminėtos pedagogų pavardės, žiūriu į mokyklos šiuo metu dar dirbančių mokytojų sąrašą ir matau, kad ta mokytoja, kuri ir užvirė šį konfliktą, kuri mergaites "psichėmis" vadina, vis dar dirba šioje mokykloje. Tai kelia tik vienas mintis, kad problema taip ir mebuvo sprendžiama iš pagrindų...

p.s. tikrai yra mokyklų, kur nėra patyčių, nu bent tokių baisių. Įstaigos, kuriose dirba geras VAIKŲ psichologas,  stiprus socialinis darbuotojas, tokių akivaizdžių, atvirų patyčių ir nebūna. Joms tiesiog neleidžia įsibujoti, iš karto yra dirbama tuo klausimu. 

Atsakyti