QUOTE(Cello @ 2011 07 16, 16:41)
Tik geriausi atsiliepimai apie Naujalio gimnaziją
Pati tik prieš kelias dienas atsiėmiau raudoną diplomą ir galiu drąsiai paneigti visas kalbas apie silpną bendrų dalykų mokymo lygį. Pati niekad nelankiau nieko papildomai, labai daug laiko prie namų darbų nepraleidau, tačiau visus egzaminus išlaikiau puikiai.
Dauguma mokytojų puikūs, mokymosi atmosfera jauki, o kas, manau, svarbiausia - tai patys mokiniai. Mokykloj per 12 metų neteko nei girdėt, nei matyt jokių didesnių blogybių.
I pirma klase, i sia mokykla keliavau pries dvidesimt metu....Gaila ,kad istempiau tik 5metus ir klausimas ar naudos dave ,ar zalos daugiau pridare.. . Kad bendrieji mokymosi dalykai bus antroje vietoje,o pirmoje muzika pasake jau stojimo diena...Taip, dauguma mokytoju tikrai "puikus" ,ypac solfedzio, choro ir t.t kuriu po siai dienai pamirst tiesiog neimanoma

. Vieninteliai geri atsiliepimai tai apie pradiniu klasiu mokytoja Irena .... Jeigu ,kas nors dvejojate vaiko gabumais,ar vaikas ne duok Dieve nenori eiti,o nori tik tevai,tai net minciu tokiu neturekite leisti i sia mokykla. Nes ,kad ir koks talentas buvau (pasak mano muzikos mokytojo ) ,bet niekad noro groti neturejau ir isejus po 5 klasiu niekada daugiau nesu i rankas paemus nei smuiko nei prie pianino prisedus....Nes buvo kanciu kancia kiekviena diena groti ir ruostis muzikos pamokoms ir kaip siandien atsimenu,kokia buvau laiminga kai perejau i kita gimnazija....Tai va,tokia manoji patirtis.