Įkraunama...
Įkraunama...

J.Naujalio muzikos gimnazija

Tik geriausi atsiliepimai apie Naujalio gimnaziją 4u.gif
Pati tik prieš kelias dienas atsiėmiau raudoną diplomą ir galiu drąsiai paneigti visas kalbas apie silpną bendrų dalykų mokymo lygį. Pati niekad nelankiau nieko papildomai, labai daug laiko prie namų darbų nepraleidau, tačiau visus egzaminus išlaikiau puikiai.
Dauguma mokytojų puikūs, mokymosi atmosfera jauki, o kas, manau, svarbiausia - tai patys mokiniai. Mokykloj per 12 metų neteko nei girdėt, nei matyt jokių didesnių blogybių.
Atsakyti
QUOTE(Cello @ 2011 07 16, 16:41)
Tik geriausi atsiliepimai apie Naujalio gimnaziją  4u.gif
Pati tik prieš kelias dienas atsiėmiau raudoną diplomą ir galiu drąsiai paneigti visas kalbas apie silpną bendrų dalykų mokymo lygį. Pati niekad nelankiau nieko papildomai, labai daug laiko prie namų darbų nepraleidau, tačiau visus egzaminus išlaikiau puikiai.
Dauguma mokytojų puikūs, mokymosi atmosfera jauki, o kas, manau, svarbiausia - tai patys mokiniai. Mokykloj per 12 metų neteko nei girdėt, nei matyt jokių didesnių blogybių.

I pirma klase, i sia mokykla keliavau pries dvidesimt metu....Gaila ,kad istempiau tik 5metus ir klausimas ar naudos dave ,ar zalos daugiau pridare.. . Kad bendrieji mokymosi dalykai bus antroje vietoje,o pirmoje muzika pasake jau stojimo diena...Taip, dauguma mokytoju tikrai "puikus" ,ypac solfedzio, choro ir t.t kuriu po siai dienai pamirst tiesiog neimanoma biggrin.gif. Vieninteliai geri atsiliepimai tai apie pradiniu klasiu mokytoja Irena .... Jeigu ,kas nors dvejojate vaiko gabumais,ar vaikas ne duok Dieve nenori eiti,o nori tik tevai,tai net minciu tokiu neturekite leisti i sia mokykla. Nes ,kad ir koks talentas buvau (pasak mano muzikos mokytojo ) ,bet niekad noro groti neturejau ir isejus po 5 klasiu niekada daugiau nesu i rankas paemus nei smuiko nei prie pianino prisedus....Nes buvo kanciu kancia kiekviena diena groti ir ruostis muzikos pamokoms ir kaip siandien atsimenu,kokia buvau laiminga kai perejau i kita gimnazija....Tai va,tokia manoji patirtis.
Atsakyti
QUOTE(Lėlytė-Gražuolytė @ 2011 09 01, 15:18)
Nes ,kad ir koks talentas buvau (pasak mano muzikos mokytojo ) ,bet niekad noro groti neturejau ir  isejus po 5 klasiu niekada daugiau nesu i rankas paemus nei  smuiko nei prie pianino prisedus....Nes buvo kanciu kancia kiekviena diena groti ir ruostis muzikos pamokoms ir kaip siandien atsimenu,kokia buvau laiminga kai perejau i kita gimnazija....Tai va,tokia manoji patirtis.

Tas ir yra, kad geriau jau šiek tiek mažiau talento (ir pasitikėjimo savimi, beje) ir kuo daugiau kruopštumo, atkaklumo ir užsispyrimo.
Kokie mokslai bebūtų smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Pati mokiausi šioje gimnazijoje laaaabai seniai - ir buvau telentinga, bet nenorėjau groti. Ačiū mano mamai, kad leido pačiai rinktis tolimesnį kelią. šiaip prisiminimai tik geri, ten baigiau tik tris klases, bet būtent dėl mano asmeninio nenoro dirbti namuose - visus atsiskaitymus ir pasiruošimus darydavau per specialybės pamokas ir nieko nedariau namuose. Žodžiu, ką noriu pasakyti tai, kad visi tėvai turi atsižvelgti ir į vaiko norus, nepriklausomai kiek talentingas jis yra.
Savo mergiotę planuoju leisti ten i parengiamąją ir po to žiūrėsim kaip seksis - nenorės eis kitur.
Atsakyti
tikrai ten labai gera mokykla.jei vaikas muzikalus tikrai patariu leisti ji i ta mokykla.pati ja baigiau ir ten nebuvo kankynes.ten daugaiu reikalaujama muzikos , bet ir kiti dalykai neprastesni.ypac matematika biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gailem @ 2012 02 29, 15:07)
tikrai ten labai gera mokykla.jei vaikas muzikalus tikrai patariu leisti ji i ta mokykla.pati ja baigiau ir ten nebuvo kankynes.ten daugaiu reikalaujama muzikos , bet ir kiti dalykai neprastesni.ypac matematika biggrin.gif  thumbup.gif


Jo, matematika ypač lotuliukas.gif doh.gif doh.gif
Mokykla tikrai gera gabiems muzikai vaikams, bet ne bendrojo lavinimo dalykams schmoll.gif schmoll.gif Mokytojų kaita, deja, tikrai minimali, neseniai ten buvau užėjus, tai nei vieno naujo mokytojo koridoriuose nepamačiau biggrin.gif Tie patys, giliai šaknis įleidę pedagogai. Žinoma, čia vaikai kultūringesni, kūrybiškesni, bent jau mano mokymosi laikais retai bepasitaikydavo kažkokių incidentų rimtų, ką jau kalbėt apie patyčias, muštynes ir t.t.. kas neretas atvejis paprastose mokyklose. Jei vaikas gabus, muzikalus, turi norą dirbti ir tobulėti muzikoje - pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2012 02 29, 16:25)
Jo, matematika ypač  lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif 
Mokykla tikrai gera gabiems muzikai vaikams, bet ne bendrojo lavinimo dalykams  schmoll.gif  schmoll.gif  Mokytojų kaita, deja, tikrai minimali, neseniai ten buvau užėjus, tai nei vieno naujo mokytojo koridoriuose nepamačiau  biggrin.gif Tie patys, giliai šaknis įleidę pedagogai. Žinoma, čia vaikai kultūringesni, kūrybiškesni, bent jau mano mokymosi laikais retai bepasitaikydavo kažkokių incidentų rimtų, ką jau kalbėt apie patyčias, muštynes ir t.t.. kas neretas atvejis paprastose mokyklose. Jei vaikas gabus, muzikalus, turi norą dirbti ir tobulėti muzikoje - pirmyn  thumbup.gif

kažkokia mistika,nerašiau šitos žinutės,bet ji atsidūrė prie mano vardo.....
mano nuomonė tokia-mokykla orientuota į turinčius pomėgį ir gabumus muzikai.tačiau kartais tie pomėgiai ir gabumai atsiskleidžia gana netikėtai ir netgi ne pirmose o velesnėse klasėse.bendras lavinimas neatsiejama mokyklos dalis.mokosi vaikai pagal standartinę programą.kas nori ir sugeba bendrus egzaminus išlaiko puikiai.žinoma,visur reikalinga vaiko noras,pastangos,tėvų priežiūra ir mokytojo pedagogiškumas(visomis prasmėmis).
Atsakyti
Nu jau tikrai nėr ten blogai. Dirbt vaikams reikia, kaip ir visur kitur. O tikginiams visur blogai. Parodykit man muzikos mokyklą kurioj vaikui grot nereikia?! blink.gif
Man patinka kad ten mokykla nedidelė, lengviau vaikiukus sužiūrėt ar kokias bėdas pastebėt. Nepasiskundė dar nė karto per tris metus dukra, o kita per du metus nė syk nepasiskundė kad skriaudžia kas, ar nuskriaudė.
O dukrytėms patinka eiti į mokyklą. Groti patingi kartais ir pasipykstam kartais dėl to, bet bendroj visumoj mokykla džiaugiasi. Lanko daug renginių ir pačios dalyvauja renginiuose.
Nepamirškit, mamytės, kad kiekvienas vaikas yra individualus nebūtinai jei vienam tai buvo kančia ir jūsų vaikiukui bus kančia.
Nežinau kaip bus vyresnėse klasėse, bet kol kas ir aš ir mano dukrytės esam patenkintos šia mokykla.
Atsakyti
Norejau pasiteiraut nuo keliu metu ten vaikus priima?

Ir ar pasirenki pats instrumentą su kuriuo grosi (na ar fleita, ar fortepijono specialybe)...

O mokestis koks yra ar cia kaip valstybine skaitosi?

Dekui už atsakymus.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2012 09 12, 01:30)
Norejau pasiteiraut nuo keliu metu ten vaikus priima?

Ir ar pasirenki pats instrumentą su kuriuo grosi (na ar fleita, ar fortepijono specialybe)...

O mokestis koks yra ar cia kaip valstybine skaitosi?

Dekui už atsakymus.
4u.gif

Laba.Priima kaip ir į kiekvieną mokyklą(6-7 metų).Instrumentą pasirenki pats.Mokykla yra valstybinė,mokesčio nėra.Formuojamos ir paruošiamukų grupės,į kurias galima eiti ir nuo 5 metukų.Būna bendros ritmikos pamokos,galima susipažinti su norimu instrumentu.Tai turbūt tiek.
Atsakyti
Naujalio muzikos gimnazija yra puiki mokykla, negana to, jog Jūsų vaikas bus išprusęs muzikoje, negana to nenukenčia ir bendrojo lavinimo dalykai. Baigęs šia mokyklą gali stoti kur tik nori. Kitose mokyklose klasės daug didesnės dėl to nukenčia mokymo kokybė. Klasės jaukios, draugiškos, nepergrūstos.
Atsakyti
Įdomu būtų išgirsti atsiliepimus pirmokų eianančių nuo 2013 m. rugsėjo atsiliepimus, kaip sekasi jūsų vaikučiams?
Atsakyti