Įkraunama...
Įkraunama...

Nesuprantu vaikino elgesio

QUOTE(Margarita_ @ 2009 03 23, 01:46)
gal gali papasakoti kaip tavo tai draugei sekasi su juo smulkiau truputi?  blink.gif
Papildyta:
na aciu lb uz patarimus,o pas mus viskas dabar taip-skiriames.eilini karta susipykom,pasiuliau jam skirtis ir t.t isvaziavau namo,parasiau jam i interneta is kitos anketos(sukuriau nauja,idejau grazios panos foto),pasiuliau ar nori susipazinti,susitikti,jis su viskuo sutiko  sad.gif tai buwo geras patikrinimas,ir viskas paaiskejo..o taip pavydejo manes,dabar aisku delko,nes pats taip daro..o tokia meile buwo......  unsure.gif

Uzjauciu del skirybu,ir aplamai uzjauciu ,kad ant tokio uztaikei..sad.gif nera nieko blogo kas neiseitu i gera smile.gif laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
cia kvepia tokia pora, kuris draskysis ir vel taikysis, skirsis ir vel sueis... tikriausiai abiem reikia tokio nepastovumo. Nezinau ar sis atvejis toks, bet kai kurie vyrai bijodami kazko pasidaro agresyvus ir elgiasi neadekvaciai. Taip jie stengiasi nuslopinti savo baime, pvz. jeigu tu vyrui grasini skyrybomis ir tikiesi, kad tai ji paveiks ir jis geru elgesiu stengsis pasitaisyti - tai bus atvirksciai, jis elgsis dar blogiau... nezinau kodel taip yra, gal jie nepasitiki savimi, gal ju seimoje vyko tokie pat dalykai... bet kaip sako MB "su manim galima tik graziuoju". tai jeigu turi pakankamai kantrybes ir meiles jam - bandyk tik graziuoju.
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 03 18, 18:19)
Na zinai... O aplamai bendraut galima su kitais? ...kita karta nores gal tave primust. g.gif

neduok, Dieve, bet ir man panašu, kad jis gali taip pasielgti doh.gif
QUOTE(Margarita_ @ 2009 03 23, 01:46)
na aciu lb uz patarimus,o pas mus viskas dabar taip-skiriames.eilini karta susipykom,pasiuliau jam skirtis ir t.t isvaziavau namo,parasiau jam i interneta is kitos anketos(sukuriau nauja,idejau grazios panos foto),pasiuliau ar nori susipazinti,susitikti,jis su viskuo sutiko  sad.gif tai buwo geras patikrinimas,ir viskas paaiskejo..o taip pavydejo manes,dabar aisku delko,nes pats taip daro..o tokia meile buwo......  unsure.gif

tikėkimes, kad išsiskirsit galutinai ir negrąžinamai... ir susirasi tokį, kuris ir mylės, ir gerbs ir nemals š* 4u.gif
Atsakyti
pradejus skaityt istorija, tai buvo viena mintis - vargse mergina, o jis zemo intelekto, neisaukletas stuobrys bash.gif
tik draugaujant tokius ciudus daro, o kas butu buve veliau...
del skyrybu jokios uzuojautos nepareiksciu. atvirksciai - pasveikinsiu!!!!!!!!!!!!! 4u.gif tai pats geriausias ivykis sioje draugysteje su tooookia persona doh.gif
Atsakyti
Ir as norėčiau pasveikinti smile.gif. Šaunuolė, kad išsiskyrei, nereikia nervintis. Ir gerai, kad padėjot tašką, kol šeimos nėra...
Pas mane jau seniai ramybės nėra šeimoj, bet yra vaikas...Tai dabar nesidraskysiu, nes dar ir maitinu. Pas mus tai būna viskas gražu ir ramu, kol neišgeria, o tada nusišnekėjimai, gerai, kad dar rankos nekelia prieš mane. Bet susipykstam konkrečiai. Per draugus nelaksto, bet kai nėščia buvau, keldavo balius namie. Nesuprasdavo, kad man reikia ramybės...Kol neiškviečiau jo tėvus...Baigėsi baliai... Gimė vaikas, geria dabar vienas...
Ir į pažinčių puslapius nueina...bet eina tada, kai esam susipykę...Man kai draugavom, liepė ištrinti puslapį, o pats pasiliko savo...sad.gif
Atsakyti
(Lelija) nejau nieko negalima padaryt? jei tai Jusu butas..tai varykit lauk....jei abieju..tai parduokit per puse...nzn... kaip moterims reikia aukotis..,zemintis..mjo..
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2009 04 09, 11:08)
Prisidedu prie sveikinimu smile.gif  4u.gif

ir as smile.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Na tikrai yra ko sveikinti 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,tik reik tiketis kad nesueis vel keliai ax.gif
Atsakyti
patarciau abiems pasikalbeti, nepraraskit vienas kito del smuklmenu. sugalvokit ritula, kai pasigincijat, turite ginca baigti apsikabine. daug budu yra, tai bus jusu taisykle. be to, diskusijos ir gincai nera blogai, jei is to padaromos isvados. o priekaistu nemegsta nieks, ypac vaikinai.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite_vi @ 2009 04 11, 22:13)
patarciau abiems pasikalbeti, nepraraskit vienas kito del smuklmenu. sugalvokit ritula, kai pasigincijat, turite ginca baigti apsikabine. daug budu yra, tai bus jusu taisykle. be to, diskusijos ir gincai nera blogai, jei is to padaromos isvados. o priekaistu nemegsta nieks, ypac vaikinai.

Afrodite,man siulai vel kilpa uzsideti ant kaklo cry.gif taip,vel suejo keliai , bet ir vel nutruko ,dabar jau tikrai su visam... agresyvumas peraugo ribas,grasinimai sumusti mano draugus ir pan,manes vadinimas sterva ir t.t , didziulis pavydas kuris 98% mano isitikinimu kad ateity dar ir i galva gauciau.. nemanai,kad jau nebera apie ka kalbetis? karsta.gif oi kaip sunku man dbr bus, sirdis jaucia kad jis nepaliks manes ramybej,kad vel bus pazadai ir t.t . bet vis uzeisiu i SM ir paskaitysiu visus komentarus,kurie duos stiprybes ir nepasiduoti,tikrai lb padeda..
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2009 04 06, 10:32)
Ir as norėčiau pasveikinti smile.gif. Šaunuolė, kad išsiskyrei, nereikia nervintis. Ir gerai, kad padėjot tašką, kol šeimos nėra...
Pas mane jau seniai ramybės nėra šeimoj, bet yra vaikas...Tai dabar nesidraskysiu, nes dar ir maitinu. Pas mus tai būna viskas gražu ir ramu, kol neišgeria, o tada nusišnekėjimai, gerai, kad dar rankos nekelia prieš mane. Bet susipykstam konkrečiai. Per draugus nelaksto, bet kai nėščia buvau, keldavo balius namie. Nesuprasdavo, kad man reikia ramybės...Kol neiškviečiau jo tėvus...Baigėsi baliai... Gimė vaikas, geria dabar vienas...
Ir į pažinčių puslapius nueina...bet eina tada, kai esam susipykę...Man kai draugavom, liepė ištrinti puslapį, o pats pasiliko savo...sad.gif

Ziauru... O kudikis jam rupi? Siaip jeigu geria, ir pastoviai, tai gali buti liga, gal jis negali negerti, kad ir kaip noretu...? Pvz MB su tuo turejo problemu (dar tada jo nepazinojau), tai dabar visai negeria jau ketvirtus metus. Pas mus santykiai po kudkio gimimo isliko tokie patys geri, silti, tik kad kaip ir anskciau (kai dirbome abu), tiek ir dabar grizta namo 21-22h verysad.gif tai prakstiskai auginu vaika viena, nors suprantu, kad jis pinigus uzdirbineja, namus stato, o ne pas mergas laksto, bet vistiek labai liudna ir kartais pikta unsure.gif

Margaritos atvejis irgi nepavydetinas - as is viso nesuprantu kaip vyrai gali taip elgtis??? Gryna nepagarba savo antrajai pusei, man atrodo, kad ir kaip myleciau, neleisciau su savimi taip elgtis ir kad ir kaip butu sunku, nebebuciau su tokiu zmogumi, nemanau kad tokius charakterio bruozus imanoma pakeisti schmoll.gif
Atsakyti