Įkraunama...
Įkraunama...

Nesuprantu vaikino elgesio

QUOTE(patricija 76 @ 2009 02 13, 14:23)
jus dar nevede o jau tokios nesamones

tai taip doh.gif jei dabar buna savaitgaliais dingsta, nezinia ar veliau nedings savaitem doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 02 13, 17:22)
tai taip  doh.gif jei dabar buna savaitgaliais dingsta, nezinia ar veliau nedings savaitem  doh.gif  doh.gif

jei nepaslaptis kiek jum metu?jei viresnio amziaus gal sunkiau ,tada gal ir banyciau saugot santikius, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita_ @ 2009 01 22, 22:27)
Gal jums mano beda atrodys ir juokinga bet noreciau isgirsti jusu nuomone  g.gif  su MB kartu jau metai,abiem jau tikrai nebe -niolika.viskas siaip butu puiku jei ne vienas BET...kai susipykstam,atsiranda labai daug problemu..kazkaip nemokam to isspresti,man daznai atrodo kad jis kaltas ir turi prie manes prieiti,o jam kad as+ dar jo  principai.jau tas taip nervint pradeda..bet esme ne visai tame.o tame kad kai buwom keleta kartu lb rimtai susipyke,jis viena savaitgaly "dingo"- nekele tel,gere,su draugais tampesi po barus ir klubus.sake kad tikrai manes neisdave ir nieko blogo nepadare,na as tuo kazkaip tikiu..bet problema tame kad pora kartu as jam tai priminiau,ir jis pasake jei dar prikisinesiu vel taip padarys  verysad.gif  "ka tau dar maza mazdaug... " ka jus manote apie tai  verysad.gif

Dieve mano, kas čia per "auklėjimai". Jis ką, kiekvienąkart, kai susipyksite, nesvarbu kalta tu, jis ar abu po biškį, tave baus išeidamas? Kai vaikų turėsit irgi? O tu sėdėsi namie, keisi pampersus ir lauksi, kol "nuobaudos laikas" baigsis ir sugrįš? Ne man čia spręsti, bet man tai jis fool.gif
Atsakyti
o gal jam reiktų šoko terapijos? netikėto jūsų tokio poelgio, o veliau paklausti ,, ar tau dar maža?" man atrodo turėtų suvokti, kad nemalonu labai visa tai.
jei jis jau pakankamai subrendęs tai supras, o jei ne- tai ir tegu eina po savo alubarius bastytis, nelaikykit jo , geriau tvarkykites savo asmeninį gyvenimą su tikrai vertu jūsų vyriškiu 4u.gif
Atsakyti
Nzn..na bet jei man taip padarytu,as jo nemesciau,bet gerai duociau atkircio... jei dar pasakytu tuos zodzius,tai pati ji pro duris ispyrciau dar vienai naktelei.na jai jau kvailis nueitu ir neateitu,tai x.. s nim. mirksiukas.gif
Atsakyti
tiesiog gal vaikinas norejo pailseti, atsipalaiduoti;]
Atsakyti
Neissilakstes kazkoks g.gif ir svarbiausia buna tokiu, kurie visa gyv taip ir negali issilakstyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 01 22, 19:34)
Jei tęsi santykius įprask, kad kai bus sunkumai, tokia bus jo reakcija ir toks elgesys. Kuris tave vis labiau nervins.
Man atrodo jis tavęs negerbia  "ka tau dar maza mazdaug... "  blink.gif

Sutinku... Labai negraziai tas vyras elgiasi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(patricija 76 @ 2009 02 13, 16:47)
jei nepaslaptis kiek jum metu?jei viresnio amziaus gal sunkiau ,tada gal ir banyciau saugot santikius, g.gif

mes su MB tokios problemos neturim mirksiukas.gif
bent jau po kol kas... ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margarita_ @ 2009 01 22, 22:27)
Gal jums mano beda atrodys ir juokinga bet noreciau isgirsti jusu nuomone  g.gif  su MB kartu jau metai,abiem jau tikrai nebe -niolika.viskas siaip butu puiku jei ne vienas BET...kai susipykstam,atsiranda labai daug problemu..kazkaip nemokam to isspresti,man daznai atrodo kad jis kaltas ir turi prie manes prieiti,o jam kad as+ dar jo  principai.jau tas taip nervint pradeda..bet esme ne visai tame.o tame kad kai buwom keleta kartu lb rimtai susipyke,jis viena savaitgaly "dingo"- nekele tel,gere,su draugais tampesi po barus ir klubus.sake kad tikrai manes neisdave ir nieko blogo nepadare,na as tuo kazkaip tikiu..bet problema tame kad pora kartu as jam tai priminiau,ir jis pasake jei dar prikisinesiu vel taip padarys  verysad.gif  "ka tau dar maza mazdaug... " ka jus manote apie tai  verysad.gif

man tai cia jau panasiau i santaza. itariu, ilgai nepakesciau to!
aisku, Tau taip pat elgtis butu beprasmiska, nes nieko gero is to vis tiek neiseitu.
geriausia tiesiog pasikalbeti ir pasakyti viska, ka galvoji. zinoma, graziai, nesipykstant. tuomet ir pamatysi, ar jis piktybiskai santazuoja, ar tiesiog nesupranta, kad labai tave skaudina.
Atsakyti
O jus kartu gyvenate? Na as ne tiek pykciau uz isejima, kiek uz ta gasdinima blink.gif Nezinau net, jau manes tai tikrai nepagasdintu... gun_rifle.gif Siaip tai siulyciau paciai gerokai palakstyt, lai pakramto pats. Sioje situacijoje palaikyciau mergina, bet siaip tas prikisinejimas - labai slykstus dalykas, negaliu pakesti kai su zmogum pykstiesi del vieno dalyko, o jis prisimena, prijungia seniausiai praejusius ir jau issiaiskintus dalykus. Ka prisiminti tai kiekvienas atrastu, bet as kazkaip neturiu tokio iprocio, todel labai pykstu kai kiti taip elgiasi, nes tada ir pyktis is visai nedidelio perauga i didziausia konflikta ir t.t. Jei jau atleidai tai ir pamirsk, ar bent jau valdytis reiktu... Bet cia kiek kitokia situacija, na viska jis pagadino tuo gasdinimu, nes siaip tai buciau sakius, neprikisinek ir gyvenk toliau jei jau atleidai, bet dabar tai istatyk ragus gerokus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manti: 24 vasario 2009 - 01:29
OI MAN IR LABIAUSIAI NEPATINKA KAI ISKILUS MAZIAUSIAI PROBLEMAI VYRAI IS KART BEGA...FUI KAIP NEVYRISKA...MANISKIS IR SANTYKIU PRADZIOJE BANDE ISEITI IS NAMU PORA KART...GERAI KRESTELEJAU PROTO,SUGEDINAU KAD YRA NEVYRISKAS BAILYS IR PANASIAI...SUVEIKE JAU 7 METAI NIEKUR NEBEGA.... : lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif GAL SUAUGO....
Atsakyti